Martinho написа:Слава Богу,че имах известни притеснения от това ново подновяване...Евра е един от стълбовете в отбрана и за мен най-постоянни защитник в тима
Дам неминуемо е доста постоянен и от футболистите средно ниво ,САФ го превърна в един от най-добрите бранители от ляво.
Само че тая година е все по бавен и лявата ни линия по тъча е все по оголена (в зависимост от това кой играе пред него все пак де)
С колегата по-горе малко мога да поспоря в името на отбора
Не че в нападение трябва да сe хвърлят пари точно това лято!!!
При наличието Руни и Бербатов( макар на 30 има поне още сезон/два на високо ниво),една перла като Чичерито(който само ще вдига нивото си) и изброените Уелбек,Мачеда и Диуф(един от тях за последен избор на САФ е достатъчен)
В защита за мен Смоуглинг е страхотно попадение и 100% готов да замести след сезон/два Фердинанд.
Двамата братя по крилата са ми любимци и ако САФ успее да контролира страстта им към играта(визирам картоните който си вадят и грешките който следват от тях) 22 годишните близнета са титулярите по крилата следващите години.
Може би наистина ни трябва тяхна алтернатива но преотстъпените Том Клевърли и Ричи Делае трябва следващия сезон трябва да се върнат.И по специално втория защото е защитник.Няма да говоря за Ошей който е като дялан камък.Играе навсякъде на добро ниво.
Все си мисля че твърде много псуваме Обертан.Фактически това му е първия сезон в който често го пускат като титуляр и може да му се даде шанс а Бебе още немога да разбера за нападател или за крило го взимат!
Виж средта... там всички само за нея мрънкаме... нямаме халф който да "омагьсва",малко рендета са ни и Карик И флетчър и Гибсън(въпреки че той вчера даде пас наБерба за третия гол който беше с много поглед над играта)
Фелайни и на мен ми е в любимец ама пък не съм сигурен колко ще върши работа точно Юнайтед.
Андерсон все още ми е неубедителен.И тоя Горгуф все ми се върти като вариант.

[/center]