Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот drogooo » 27 фев 2011 13:36

Martinho написа:Слава Богу,че имах известни притеснения от това ново подновяване...Евра е един от стълбовете в отбрана и за мен най-постоянни защитник в тима 8-)

Дам неминуемо е доста постоянен и от футболистите средно ниво ,САФ го превърна в един от най-добрите бранители от ляво.
Само че тая година е все по бавен и лявата ни линия по тъча е все по оголена (в зависимост от това кой играе пред него все пак де)

С колегата по-горе малко мога да поспоря в името на отбора :)
Не че в нападение трябва да сe хвърлят пари точно това лято!!!
При наличието Руни и Бербатов( макар на 30 има поне още сезон/два на високо ниво),една перла като Чичерито(който само ще вдига нивото си) и изброените Уелбек,Мачеда и Диуф(един от тях за последен избор на САФ е достатъчен)
В защита за мен Смоуглинг е страхотно попадение и 100% готов да замести след сезон/два Фердинанд.
Двамата братя по крилата са ми любимци и ако САФ успее да контролира страстта им към играта(визирам картоните който си вадят и грешките който следват от тях) 22 годишните близнета са титулярите по крилата следващите години.
Може би наистина ни трябва тяхна алтернатива но преотстъпените Том Клевърли и Ричи Делае трябва следващия сезон трябва да се върнат.И по специално втория защото е защитник.Няма да говоря за Ошей който е като дялан камък.Играе навсякъде на добро ниво.
Все си мисля че твърде много псуваме Обертан.Фактически това му е първия сезон в който често го пускат като титуляр и може да му се даде шанс а Бебе още немога да разбера за нападател или за крило го взимат!
Виж средта... там всички само за нея мрънкаме... нямаме халф който да "омагьсва",малко рендета са ни и Карик И флетчър и Гибсън(въпреки че той вчера даде пас наБерба за третия гол който беше с много поглед над играта)
Фелайни и на мен ми е в любимец ама пък не съм сигурен колко ще върши работа точно Юнайтед.
Андерсон все още ми е неубедителен.И тоя Горгуф все ми се върти като вариант.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 27 фев 2011 21:03

[center]Изображение[/center]

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 27 фев 2011 23:01

Да оформим новините около контузените тъй като последните дни беше напечено на тоя фронт:
- Еванс и Рио под въпрос за мача с Челси. Очевидно е че първия едва ли ще бъде избран но е винаги полезно да имаш резервна опция. Със сигурност готови за Пуул.
- Оуен и Гигс им е дадена почивка (превантивно) в мача с Уиган след леките "неразположения" последните седмици. Очаква се да са на 100% за мачовете. Специално Гигс явно е сложен да почива за да не се допусне контузия тъй като ще играе и в двата мача за 5 дена, той ни е единственото ляво крило здраво.
- Парк и Андерсон са аут между 2-3 седмици, очаква се за ФА къп да са в наличност.
- Валенсия тренира от 10 дена на пълен режим и общо взето също ще е готов за ФА Къп, като дори е възможно според САФ на пожар да вземе участие в някои от мачовете при контузия, недай си боже.

Общо взето имаме 3-4 контузии с който ще се справим, но да не се увеличават.

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 28 фев 2011 10:13

Наказание от четири мача грози Рууни
Над звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни виси угрозата, че може да бъде наказан за четири мача, заради лакътя в лицето на Джеймс МакКарти от Уигън. „Червените дяволи” очакват комисията на ФА да обсъди инцидента от съботния мач, спечелен от играчите на Сър Алекс Фъргюсън с 4:0.

Ситуацията остана невидима за телевизиите, излъчващи мача от Премиършип, но не и за околните.

Рууни и представителите му ще разполагат с време до утре вечер, за да отговорят на обвинението за насилствено поведение. Ако Рууни се признае за виновен, ще пропусне ключовия мач с Челси и ще бъде наказан за две срещи.

Ако не се признае за виновен и комисията реши, че се е провинил, нападателят може да получи забрана да играе в следващите трима мача плюс още един.

От страна на Уигън бяха категорични след двубоя, че този груб лакът в главата заслужава директен червен картон.

Лоши новини :(

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 фев 2011 16:09

Рууни отърва наказанието за удара с лакът

Футболната асоциация на Англия няма да предприема никакви действия срещу нападателя на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни заради удара с лакът на английския национал срещу халфа на Уигън Джеймс Макарти. "Червените дяволи" постигнаха лесна победа с 4:0, въпреки че резултатът можеше да бъде и по-различен, ако Уаза бе получил директен червен картон още в 8-ата минута, след като удари с лакът в главата своя съперник. Главният рефер Марк Клатенбърг отсъди нарушение, но не показа дори жълт картон на играча на Манчестър Юнайтед, тъй като според него той не е действал умишлено.

ФА изслуша днес рефера, след което трябваше да реши дали използва видеоповторенията като доказателствен материал за санкционирането на играча. Предположенията бяха, че Рууни може да изгори за 4 мача. Клатенбърг обаче е заявил днес, че е видял добре ситуацията и застава зад решението си, като според него е предприел всички необходими действия. Това на практика връзва ръцете на ФА, тъй като ФИФА не позволява налагането на по-нататъшни наказателни действия, след като реферът е взел веднъж своето решение.

Ами извадихме късмет просто,въпреки че според мен таква глупава постъпка от Рууни трябваше да бъде наказана.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 28 фев 2011 16:36

Очакваше се така да стане, всички англичани се отърват от ФА за подобни провинения, да не говорим Тери, Джерард и другите колко често се отърват, от друга страна за пълни глупости се банват чуждестранните играчи.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 28 фев 2011 18:05

да отбележим един от големите юбилей във английския футбол:

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 фев 2011 19:51

Найс, а шампиони не са ставали от сезон 67/68.

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 28 фев 2011 22:01

Браво!Страхотни новини.Много се радвам за Валенсия :)

Върни се в “Манчестър Ю”