Депортиво Ла Коруня - Реал Мадрид 0:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Депортиво Ла Коруня - Реал Мадрид 0:0 (FT)
Божко , не злорадствам , базикам се даже се самоиронизирам ; )

Офтопик:
Re: Депортиво Ла Коруня - Реал Мадрид, 26 февруари (събота), 23ч
hajitsu написа:Продължаваме да си забиваме ножа сами още по-надълбоко... Мъка, скука, липса на късмет...Също като в мача срещу Лион - не можем да преодолеем на моменти защитата и да сътворим възможности за гол... Иска се още много работа, не мисля, че този сезон всичко е изгубено, но титлата в Испания остава в Барселона... Трябва да се съсредоточим върху важните мачове от ШЛ, където ще срещаме отбори с футболисти, струващи колкото целия отбор на Ла Кориня...
![]()
Съгласен съм с теб и коментара ти за мача.... Да, титлата все повече се отдалечава вече...
Ами Барса показват постоянство през целия сезон, записаха серия от 16 поредни победи, да не говорим за мача от 29.11. И според мен заслужено ще са шампион. Аз лично се надявам да се остави ядрото от футболисти в Реал, говорим за най-младият като средна възраст отбор в историята на клуба. Бъдещето е пред тях. И задължително да се остави Моуриньо. Задължително. Днес на няколко места чета как с Пелегрини нямало да бъдат така нещата и т.н. Съгласен съм, с него сигурно щяхме да сме отпаднали за Купата на Краля още от Мурсия. Моуриньо трябва задължително да остане на "Бернабеу" и през следващия сезон. На този етап,по-добър треньор от него няма къде да намерим. За мен лично, ако спечелим Купата на Краля и достигнем до полуфинал на ШЛ ще е добро представяне за сезона. А и да не стане здраве да е,това не зависи от феновете. От нас се очаква да обичаме и подкрепяме отбора постоянно и безусловно. 
Не отписвайте титлата ,но все пак стана по трудно да направим требъл тоя сезон.
- UNBEATABLE
- Контакти:
sl321 написа:Не отписвайте титлата ,но все пак стана по трудно да направим требъл тоя сезон.
Фен съм на Барса от първата ми секунда съзнателен живот, но смело мога да кажа, че Реал не заслужаваше да загуби точки точно в този мач. Гледах второто полувреме и просто ги СМЛЯХА.. то не бяха греди, то не бяха удари..спасявания, направо ми стана смешно по едно време, приличаше на некъв скеч на Бени Хил. Все пак, традициите са си остават традиции, Реал не е печелил на този стадион от много години.
П.С. Четох темата, няколко страници по назад, Меган фокс добре го каза, не намесвайте мача н Арселан с/у Барселона, защото е нелепо.
П.С.2. Щях да забравя. Пропуските на Бензема наистина са за скеч
много му пречат тия крака, ей.
П.С. Четох темата, няколко страници по назад, Меган фокс добре го каза, не намесвайте мача н Арселан с/у Барселона, защото е нелепо.
П.С.2. Щях да забравя. Пропуските на Бензема наистина са за скеч
- pesho_1913
- Контакти:
Както винаги издънка на Риасор...........
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
Офтопик:
sl321 написа:Не отписвайте титлата ,но все пак стана по трудно да направим требъл тоя сезон.
Реал имат шанс за титлата само ако спечелят в Мадрид срещу Барселона иначе всякакав друг резултат в Мадрид би бил провал...поне аз така мисля
Офтопик:
UNBEATABLE написа:enguerino написа:Реал заслужаваше победата но нямаше късмет и това го има в играта
Е, то постоянно е при нас това да нямаме късмет...
Е чак пък постоянно. Преди началото на сезона спорех с един приятел фен на Реал който ми каза сега ще видиш с Моу кво ще правим а аз му казах че Моу миналата година спечели Калчото с близо 10 равни и това в Испания Барса няма да го позволи и ето че се оказвам прав.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
enguerino написа:а аз му казах че Моу миналата година спечели Калчото с близо 10 равни и това в Испания Барса няма да го позволи и ето че се оказвам прав.
За сега.Когато Бар