Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група
С оглед показаното от двата отбора, резултата е абсолютно реален. Академик определено играеха да не загубят мача по подобие на първата среща в Бургас и според мен те се справят много добре в дефанзивен план. Жалкото е че, ние продължаваме да изпитваме трудности срещу подобен тип съперници които играят по затворено и агресивно в защита. Голям проблем е изнасянето на топката където Т.Паланков определено не може да се справи и е видно че има много брак в пасовете му. Ще бъде жалко ако Велков продължи да разчита на него, но като че ли той няма друг избор още повече Дяков и Цонков са отстранени от първия отбор. Савио показа добър контрол и според мен заедно с Хайри бяха най-добрите на терена. В предни позиции Г.Андонов се бореше с огромно желание, но не получаваше подкрепа от халфовата ни линия. Лис Муйтис беше много пасивен, както и Койта на които може би им е прекалено студено по това време на сезона в България. Видно е че липсата на футболист като Фернандес осезателно се чувства и определено ще ни липсва неговата изобретателност и агресивност в противниковото наказателното поле. Жалко е че вече нямаме такъв тандем в нападение като Платини - Фернандес !
Е, много готин АВАТАР колега, дай едно разрешение да го ползвам и аз, ако може
А за мача - да зле беше, аз съм оптимист - подкрепям си отборите даже и да не са в топ форма. Чакам да смачкаме ЦСКА–то в Бургас, за да докажем, че не сме отбор еднодневка и да кажа, че съжалявам, че не мога да ида на Нафтата, желая им успех, следващия мач съм там 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Забравих да си дам оценките - пасивни бекове, с изключение на 2-3 влизания на Старокин, прекалено страхливи халфове - Андре го нямаше, а за Паланков съм си казвал мнението, че не става за отборът, колкото и да ме плюете после... Борел спаси всичко, що можа да бъде спасено - остава му несигурността обаче в центриранията, Траян трябваше да е на терена 90 мин, защото се видя, че сме много слаби точно при тези центрирания! Лис беше наистина неоткриваем на терена, Савио имаше прекалено много желание за самодоказване и игра почти винаги на ръба на правилата (тук естествено се очаква да кажа трагичните отсъждания на съдията, нереалните 90% от засади, които вдигнаха 2 лайнсмени -единия позна 20%, а този от далечната страна нямаше правилно вдигната засада... И всяко подбутване беше свирено фал...Ех къде си Премиършип?) Андонов беше най-добър според мен, тъй като Хайри като централен защитник, заедно с Терзиев носят вина за всичките изтръпващи моменти при центриранията. Това е, дано не съм ядосал някой!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

бТрагично.......
Аз гледах само второт полувреме , тогава пристигнах на стадиона Славия след като бях пропътувал разстоянието от Мюнхен за минимално възможно време със шофиране граничещо с лудостта , за да мога да се израдвам . Поне така си представях нещата , но уви !
Едно от най - слабите полувремена , които съм гледал !!!!! Каква Европа , какви 5 лв. с такава игра .....
Не ми се мисли какво ще ни се случи с чорбата ....
Оценките ли , че то кой игра за да бъде оценяван ?
Аз гледах само второт полувреме , тогава пристигнах на стадиона Славия след като бях пропътувал разстоянието от Мюнхен за минимално възможно време със шофиране граничещо с лудостта , за да мога да се израдвам . Поне така си представях нещата , но уви !
Едно от най - слабите полувремена , които съм гледал !!!!! Каква Европа , какви 5 лв. с такава игра .....
Не ми се мисли какво ще ни се случи с чорбата ....
Оценките ли , че то кой игра за да бъде оценяван ?
- АКАДЕМИК София
- Контакти:
kartago написа:Първо се скрий, че заслужавахте победата! Вие бяхте излязли с памперсите! И съм сигурен, че след мача сте празнували, че сте завършили наравно с този отбор!
Първо, няма за какво да се крия.

АКАДЕМИК София написа:kartago написа:Първо се скрий, че заслужавахте победата! Вие бяхте излязли с памперсите! И съм сигурен, че след мача сте празнували, че сте завършили наравно с този отбор!
Първо, няма за какво да се крия.После преброй чистите положения за нас и тези за вас и тогава говори. А дали сте ни подценили или не, това си е ваш проблем. Но реално освен гола, вие имахте още точно 2 чисти голови положения, докато при нас бяха доста повече. И това не го твърдя аз. И по телевизията и по коментарите по Гонг, коментаторите категорично са заявили, че Академик повече е заслужа победата. Така че не говори така пристрастно и не нападай хора, които не познаваш.
ВЕрно бе. И във вашия сайт пише, че сте ни надиграли. Хм

( Не се сърди. Майтап да става. Много слабички си бяхме.Вие нямате вина.)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
АКАДЕМИК София написа:kartago написа:Първо се скрий, че заслужавахте победата! Вие бяхте излязли с памперсите! И съм сигурен, че след мача сте празнували, че сте завършили наравно с този отбор!
Първо, няма за какво да се крия.После преброй чистите положения за нас и тези за вас и тогава говори. А дали сте ни подценили или не, това си е ваш проблем. Но реално освен гола, вие имахте още точно 2 чисти голови положения, докато при нас бяха доста повече. И това не го твърдя аз. И по телевизията и по коментарите по Гонг, коментаторите категорично са заявили, че Академик повече е заслужа победата. Така че не говори така пристрастно и не нападай хора, които не познаваш.
Хаха, картаго, да не си ясновидец

[center]
[/center]

- Искам си Акаунта
Къде ги видя тези чисти голови положения !!! Те за цял мач бяха точно 2 - вашия гол и удара на Андонов с глава . А реално за цял мач нямаше положение от игрова ситуация пред никоя врата .
- Искам си Акаунта
Bourgas написа:Забравих да си дам оценките - пасивни бекове, с изключение на 2-3 влизания на Старокин, прекалено страхливи халфове - Андре го нямаше, а за Паланков съм си казвал мнението, че не става за отборът, колкото и да ме плюете после... Борел спаси всичко, що можа да бъде спасено - остава му несигурността обаче в центриранията, Траян трябваше да е на терена 90 мин, защото се видя, че сме много слаби точно при тези центрирания! Лис беше наистина неоткриваем на терена, Савио имаше прекалено много желание за самодоказване и игра почти винаги на ръба на правилата (тук естествено се очаква да кажа трагичните отсъждания на съдията, нереалните 90% от засади, които вдигнаха 2 лайнсмени -единия позна 20%, а този от далечната страна нямаше правилно вдигната засада... И всяко подбутване беше свирено фал...Ех къде си Премиършип?) Андонов беше най-добър според мен, тъй като Хайри като централен защитник, заедно с Терзиев носят вина за всичките изтръпващи моменти при центриранията. Това е, дано не съм ядосал някой!
Оценки ??? Безумно съдийство - непоказани 3 червени картона , един куп грешни отсъждания . Единствено Сакалиев от 22-та на терена се опитваше да играе футбол ... донакъде и Крумов , който необяснимо беше заменен . От Черноморец мога да "отлича" само Насерейко ли беше - 1-ца по 10 балната система . Единственото с което ще го запомня е това , че не беше изгонен ... но и там заслугата е повече на съдията .
Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:Забравих да си дам оценките - пасивни бекове, с изключение на 2-3 влизания на Старокин, прекалено страхливи халфове - Андре го нямаше, а за Паланков съм си казвал мнението, че не става за отборът, колкото и да ме плюете после... Борел спаси всичко, що можа да бъде спасено - остава му несигурността обаче в центриранията, Траян трябваше да е на терена 90 мин, защото се видя, че сме много слаби точно при тези центрирания! Лис беше наистина неоткриваем на терена, Савио имаше прекалено много желание за самодоказване и игра почти винаги на ръба на правилата (тук естествено се очаква да кажа трагичните отсъждания на съдията, нереалните 90% от засади, които вдигнаха 2 лайнсмени -единия позна 20%, а този от далечната страна нямаше правилно вдигната засада... И всяко подбутване беше свирено фал...Ех къде си Премиършип?) Андонов беше най-добър според мен, тъй като Хайри като централен защитник, заедно с Терзиев носят вина за всичките изтръпващи моменти при центриранията. Това е, дано не съм ядосал някой!
Оценки ??? Безумно съдийство - непоказани 3 червени картона , един куп грешни отсъждания . Единствено Сакалиев от 22-та на терена се опитваше да играе футбол ... донакъде и Крумов , който необяснимо беше заменен . От Черноморец мога да "отлича" само Насерейко ли беше - 1-ца по 10 балната система . Единственото с което ще го запомня е това , че не беше изгонен ... но и там заслугата е повече на съдията .
Conan, ти ли си ?
[center]
[/center]