Deluxx написа:Иска ми се Локо Пд да не победи Черно море,не се заяждам но така ще е най-добре за любимия ми отбор ! РЕСПЕКТ
То и на мен ми се искаше да паднете от Левски, но като ги смазахте
Ако играем нашата си игра, няма да загубим точки.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Deluxx написа:Иска ми се Локо Пд да не победи Черно море,не се заяждам но така ще е най-добре за любимия ми отбор ! РЕСПЕКТ
Irish stout написа:Те били слаби. Блажени са вярващите. Нашите се бяха запознали 5 минути по-рано бе, момко.
Иначе си прав, че ако заритате каруцарската, мачът ще е труден. Ритате си не на шега. И като домакини, и като гости. Доста груб отбор сте, две мнения няма по този въпрос. Само че ми се струва, че лежите малко на стари лаври за това колко стойностен отбор сте. Същите приказки ги чуваме преди всеки мач в Пловдив - как уж сте по-стойностния отбор и т.н., ама в графата победи като гост стои една 0. Ние пък имаме един много силен аргумент, който ще видите и чуете по време на мача. Миналата година бихте на късмет, мачът си беше за равен отвсякъде. Тая година, нашите са доста по-сработени. А че ще рирате като за световно е ясно, кой каквото и колкото си може.
MORSKI написа:loko-pd-fan написа:Трудно ще е ,но ако не ритат като каруцари ще ги отнесем приятелю.
Ние не ритаме като каруцари стига глупостиДнес дори не си гледал мача с Пирин, но говориш наизуст...
От отборът от зимата аз днес за шастие не видях и помен...
Във Варна ние редовно ви бием в Пловдив вие нас - прогноза 1:0 за нас...
drughi написа:
От Пирин имат притенции за 4 дузпи. Според Лаптопа сте минали 3 пъти центъра, така, че ние не говорим наизуст. Мача ще е здрав, но този отбор на Локомотив е много по силен от преждегостуващите там(като изключим шампионския сезон). Ние този мач няма да го загубим
ShooterMan написа:....Не се сещам да имате играч като Жоро Илиев в средата на терена---> и футбола който може да правите е едно ниво по-ниско.Единствено може да ме изненадате със новия си играч Сержо Ди Мело-Сержиньо,на който съм му сърбал попарата вече 1 път,когато с Вихрен и Гьоко Хаджиевски ни цапардоса във Варна 1:2...тоя е доста добър,поне така го помня ако е същия играч де
ShooterMan написа:От гостуванията ви есента ви видях как се проваляте поради фактора страх срещу разбитата команда на ЦСКА,катастрофа с Локо Сф и елементарна загуба от Славия.Не можахте да биете тоталните аутсайдери Видима и Миньор,дори на Миньор им отмениха редовен гол в 90 минута...иначе падахте в Перник.Ще видим в неделя кой кого,но не ни мислете за толкова слаби.Не се сещам да имате играч като Жоро Илиев в средата на терена---> и футбола който може да правите е едно ниво по-ниско.Единствено може да ме изненадате със новия си играч Сержо Ди Мело-Сержиньо,на който съм му сърбал попарата вече 1 път,когато с Вихрен и Гьоко Хаджиевски ни цапардоса във Варна 1:2...тоя е доста добър,поне така го помня ако е същия играч де
loko-pd-fan написа:MORSKI написа:loko-pd-fan написа:Трудно ще е ,но ако не ритат като каруцари ще ги отнесем приятелю.
Ние не ритаме като каруцари стига глупостиДнес дори не си гледал мача с Пирин, но говориш наизуст...
От отборът от зимата аз днес за шастие не видях и помен...
Във Варна ние редовно ви бием в Пловдив вие нас - прогноза 1:0 за нас...
Ми аз си гледах моя отбор,на Лаута бе как да гледам корида?
MORSKI написа:Irish stout написа:Те били слаби. Блажени са вярващите. Нашите се бяха запознали 5 минути по-рано бе, момко.
Иначе си прав, че ако заритате каруцарската, мачът ще е труден. Ритате си не на шега. И като домакини, и като гости. Доста груб отбор сте, две мнения няма по този въпрос. Само че ми се струва, че лежите малко на стари лаври за това колко стойностен отбор сте. Същите приказки ги чуваме преди всеки мач в Пловдив - как уж сте по-стойностния отбор и т.н., ама в графата победи като гост стои една 0. Ние пък имаме един много силен аргумент, който ще видите и чуете по време на мача. Миналата година бихте на късмет, мачът си беше за равен отвсякъде. Тая година, нашите са доста по-сработени. А че ще рирате като за световно е ясно, кой каквото и колкото си може.
Защо говориш глупости? Днес гледа ли ни мача с Пирин - не, не си! Тогав ане говорои наизуст...
И аз мога да изговоря куп неща за Локомотив, ама като нявмам поглед върху вас ще са пълну глупости...
Не отива на колега модератор да говори такива неща?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта