Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров
Айде стига, стига. Много време за реклама му отпуснахте. 
-
botev champion
Рама е,като забравен мигач!Когато и да зачетеш "доводите"му винаги си на същата страница.Раме не се ли умори?
- plovdivram
- Контакти:
rumbata
Не съм казвал, че е бил футболист!!!
А сътезател:
plovdivram
Бил е хандбалист през 60-те и началото на 70-те!!!
rumbata
Не ... Ама винаги ми е било интересно да чуя какво е казал еди-кой, на някой си, на еди-кое си място, по еди-кое си време, където ги чул трети, който пък го бил казал на другия, от който го е чул този, който разазва историята!!!
Дай да чуем!!!
plovdivram
Казваш, че баща ти е бил футболист на локо пловдив.
Не съм казвал, че е бил футболист!!!
plovdivram
Не за друго, ма моят баща е бил сътезател.......... на Локо ПЛОВДИВ......................
Бил е хандбалист през 60-те и началото на 70-те!!!
rumbata
Имам един приятел, който също беше футболист на локо пловдив. От последният отбор на локо пловдив. Знаеш ли, какво е казал Херо, когато на вашия стадион заварил футболистите на локо?
Не ... Ама винаги ми е било интересно да чуя какво е казал еди-кой, на някой си, на еди-кое си място, по еди-кое си време, където ги чул трети, който пък го бил казал на другия, от който го е чул този, който разазва историята!!!

samobotev
Нека не те измъчвам, ще ти кажа историята.
Отива Херо на лаута с футболистите на Велбъжд, гледа футболистите на локо на стадиона и ги пита:
- Кои сте вие, бе?
- Футболистите на локо - отговорили му те.
- Ето това са вече футболистите на локо - посочил към своите момчета Херо - вие изчезвайте от стадиона.
След което този мой приятел повече не стъпи на лаута...
Тъжна история, какво да се прави.
Но е истина.
Нека не те измъчвам, ще ти кажа историята.
Отива Херо на лаута с футболистите на Велбъжд, гледа футболистите на локо на стадиона и ги пита:
- Кои сте вие, бе?
- Футболистите на локо - отговорили му те.
- Ето това са вече футболистите на локо - посочил към своите момчета Херо - вие изчезвайте от стадиона.
След което този мой приятел повече не стъпи на лаута...
Тъжна история, какво да се прави.
Но е истина.
- plovdivram
- Контакти:
silver_bg
А
...Не... Не е това
Взели са ме на подбив!!!
Айде стига, стига. Много време за реклама му отпуснахте.![]()
А
Взели са ме на подбив!!!

-
botev champion
plovdivram написа:silver_bgАйде стига, стига. Много време за реклама му отпуснахте.![]()
А...Не... Не е това
![]()
Взели са ме на подбив!!!
Бедни ми Раме!!!Защо не ви затрупа трибуната на Лаута,та да не ставате за смях!!!
Тъй или иначе и темата е друга, а и не му е ся времето за подобни спорове. Даже нз изобщо защо и ние трябва да ги водим, само ви помагаме да хиперболизирате нещата, а вие и без тва добре се справяте. 
plovdivram написа:Не ... Ама винаги ми е било интересно да чуя какво е казал еди-кой, на някой си, на еди-кое си място, по еди-кое си време, където ги чул трети, който пък го бил казал на другия, от който го е чул този, който разазва историята!!!Дай да чуем!!!
Ти не схващаш ли, че това твоето със Спорт клуб е същото, интервюта, тоя казал нещо , ония попитал друго, а хората основали ЖСК не са сред живите, за да ви оборят. Македонците и те така - се опитват да си присвоят половината българска история, защото и те като вас са с промити мозъци. Според мен е най-добре да направите презентация на труда си в читалището на гр. Кюстендил! Въпроса е там, че каквито и документи да намериш, няма как да ни покажеш какво са имали в главата си онези хора, когато са основавали ЖСК и респективно онези от Спорт клуб. Говорил съм с много Локомотивци и всички знаят единствено за 1936. Естествено вие сега се събирате, уговаряте стратегия, с която да наложите тезата си - това е жалко. Гледам наслагали сте си емблемите на Спорт клуб, пишете нова история, а тя историята не се пише от фенове и от хора пристрастни. Не се пише от хора като вас, защото и на децата е ясно, че от всички клубове, с които сте се обединявали през годините вие ще изберете точно Спорт клуб заради успехите му! Жалко е това цялото ви напъване! Ако със същата страст, с която събирате материали се бяхте възпротивили на кюстендилци да ви затрият отбора сигурно и до днес щяхте да съществувате. Но защо да се съпротивлявате след, като иначе няма как да сте в А група, нямаше начин как да станете шампиони, затова е далеч по-лесно да забравите историята си и да се продадете. Сега се опитвате да ни убедите, че се вълнувате от историята си
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
- sorcererals
- Контакти:
Рамче, тук съм, ама ми се налага и да поработвам.
И все пак да те питам, Рома трябва ли да си направят родословно дърво и да включат отборите, които са се обединили и се появява клуба Рома? Или хората са доволни и на това, че отбора им съществува от 27-ма година. Виж как са се прецакали, изтърват две титли на предшествениците си да си припишат като успехи.
Ебати, как не ви е срам да си приписвате чужда история. Бройте си вашата, след 51-ва. Зачетете "паметта" на затритите клубове(някои много по-успешни от вас) .
Бях те питал някъде, защо не си припознавате историята на Парчевич или ЖСК, а точно на Спортклуб?
Колкото до сказките ви, прочети мненията на вашите фенове в началото на темата. Там има много приказки от 1001 нощ.
И все пак да те питам, Рома трябва ли да си направят родословно дърво и да включат отборите, които са се обединили и се появява клуба Рома? Или хората са доволни и на това, че отбора им съществува от 27-ма година. Виж как са се прецакали, изтърват две титли на предшествениците си да си припишат като успехи.
Ебати, как не ви е срам да си приписвате чужда история. Бройте си вашата, след 51-ва. Зачетете "паметта" на затритите клубове(някои много по-успешни от вас) .
Бях те питал някъде, защо не си припознавате историята на Парчевич или ЖСК, а точно на Спортклуб?
Колкото до сказките ви, прочети мненията на вашите фенове в началото на темата. Там има много приказки от 1001 нощ.
темата кърти
рам нали щеше да вадиш някви факти и аргументи бе ? кво стана ?

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме