Заловиха полицай да краде!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- arsenvengerin
- Контакти:
Re: Заловиха полицай да краде!!
Ле ле , не е вярно че , полицай краде , той е намерил това гориво и е тъкмо тръгнал да го връща , пък вие коментирате че , го е откраднал , мръсници сте вие в затвора ще вкарате човечеца , оставете го че, тои е сиромах.
Обичам Левски
Corwin написа:Долни куки нагли, заради тях останалите 5-10% съвестни полицаи отнасят мощно псувни и нямаме доверие в институцията. Туморът на държавата заедно с армията! Служителите в МВР имат най-много привилегии от държавните служители, ако не се лъжа заплатата им е по-висока от средната в частния сектор, от тях се изисква два пъти по-малко стаж (или нещо от сорта) и пак крадат и лапат като невидели. Затова всички мразим Ушевите.
Армията откога е тумор за държавата?
"20 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на <Герена>!"
- doni89cska
- Контакти:
- ndrangheta
- Контакти:
старши полицай С.П. (43 г.)
Айде стига вече с тия инициали!
Искам да му напишат трите имена и адреса! Да публикуват снимки на него и на семейството му!
Българинът го е страх от публичния позор. Докато продължава тази анонимност всеки ще си казва - "Ако ме хванат, най-много да ми напишат инициалите в някой вестник".
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
В таз държава всичко е възможно и нищо не е във състояние да ме изненада !