Чета мненията Ви и се чудя! Колко от вас бяхте на мача и викахте "ОСТАВКА" ??? Аз бях и не виках оставка- защо? Та нали това е европейския начин да се оставят треньорите да работят, а не от една загуба и веднага уволнение.. Не че съм за Велев - напротив -не ми харесва - вярно.. не показваме добри игри и дори дух, но все пак резултати на лице имаше до мача с Локото. Нима не бяхме лидери в първенството до този мач, нима след изоставане от (*ska не ги изпреварихме в края на есенния дял???
Ами с Вили Вуцов какво стана? Всички помним злополучния мач с Бате, обаче помните ли че въпреки загубата бяхме поне с 2 класи над белорусите, едва ли? Но така беше! Бяхте ли тогава на този мач, след края на който се скандираше "ОСТАВКА"? Аз бях, и пак не виках оставка - защо? Вече знаете отговора.. Аз съм на 100% сигурен, че ако Батков беше оставил Вили да си свърши работата до край - сега всички щяхме да се радваме на поредното ни влизане в групите, НО какво стана? - Батков е най-големия страхливец, който някога съм виждал, защото когато сектор Б искаше оставката на Вили, се скандираше и още една оставка + к*рво и т.н. по адрес на собственика. И за да укроти страстите и негативите и към него, той прекоси демонстративно целия терен за да уволни Вуцов - е това не е ли страхливец?
Не искам никой да ангажирам с мнението си! Но нали искате левскар,който да милее за отбора - е, имахме го и го изгонихме- не му се даде шанс да разкрие идеите и качествата, които смея да твърдя ги има! Пък нищо- нека бъде смешник и истерик в очите на чорбарите, но за жалост не те, а ние го предадохме- сектор Б: "оставка"...
За Мъри нищо не казвам, защото тези събития са след неговата приказка!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Идва мача с Литекс!
tprodanov написа:Addler написа:tprodanov написа:Мисля, че точно по обратния начин подхващаш нещата. Всъщност, може би е по-добре да загубим и да махнем хрущяла от мястото, което не му се полага. Щото сега и да спечелим, това няма да промени нищо в бъдеще.
Всеки, който зове за згуба на ЛЕВСКИ е мръсен чорбар. Ти сам си прецени от кои си???
Мръсен чорбар съм, очевидно.
Само че, има и едни Левскари, малко по-стари от другите, за които има и други неща освен победите. Има морал, дух, желание за красота, желанието за онова чувство, в което отбор и агитка се сливат, феновете обръщат мач, а футболистите долу имаш чувството, че почват да летят. Да, това определено ми е по-важно от една победа. И понеже ти заговори за чорбарите - сети се кои пеят само за победа...
За всеки фен на Левски е по-важно отборът да играе добре, отколкото да печели неизменно мачове, титли и купи. Но да се надяваш на загуба е един вид предателство според мен.
Re: Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!
angelov написа:Мисля си, че сега е момента ръководството на отбора да се покаже като такова. Не съм напълно запознат с тази чат от закона, но предполагам, че този господин може да бъде осъден.
Приятелю, ти да си чул някой истински престъпник да е осъден в тая държава? Виждаш какво става с Иван Леков нали? На Весела Лечева ми е много интересно защо гръмнаха съпруга? Мислиш ли че Момиров е по-различен? Защо Лупи не е в затвора? Нали знаеш още колко такива боклуци има!@ Ама тоя е прекалено нагъл, бахти та*ака дето си прави с всички хора интересуващи се от футбол!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Ще бъде интересно, ако от Гонг успеят по някакъв начин да се свържат с Флайшер, Любош Микел или Роберто Розети и да ги помолят за някакъв коментар 
АСМ1899 написа:angelov написа:Мисля си, че сега е момента ръководството на отбора да се покаже като такова. Не съм напълно запознат с тази чат от закона, но предполагам, че този господин може да бъде осъден.
Приятелю, ти да си чул някой истински престъпник да е осъден в тая държава? Виждаш какво става с Иван Леков нали? На Весела Лечева ми е много интересно защо гръмнаха съпруга? Мислиш ли че Момиров е по-различен? Защо Лупи не е в затвора? Нали знаеш още колко такива боклуци има!@ Ама тоя е прекалено нагъл, бахти та*ака дето си прави с всички хора интересуващи се от футбол!
Нямам предвид да го осъдят за корупция или нещо такова. Просто ПФК Левски АД като юридическо лице да потърси обезщетение за опетняване на името на дружеството.
Re: Идва мача с Литекс!
Много сме разглезени нещо напоследък. Първо, гледаме мачове от чужбинско до пресищане. До повръщане направо. И не спираме да се окайваме колко сме зле. Второ, тая епопея в групите на УЕФА и влизането в ШЛ нещо много вдигна критерия. На футболистите от онзи отбор им стана ясно, че няма какво да направят повече. На дошлите след тях им е втълпено, че не могат да стигнат онова ниво. А феновете се питат - за какво ни е титла, и то с тази игра, като в турнирите нищо няма да направим.
Титлата на България не е просто билетчето за томболата на евротурнирите. И аз искам групи на УЕФА всяка година, ама няма. Можеше да стане, ако бяхме разпродали отбора преди квалификациите за ШЛ и бяхме направили селекция като за Европа, а не като за мач в квартала.
Та мисълта ми е - дайте да вземем титлата. После, ако Батков въобще иска да направи нещо добро за отбора, да изхвърли бездушните и лапачите, да намери треньор, който ДОКАЗАНО може да ГРАДИ отбор (Велев, Вуцов и т.н. не са от тези!) и ще чакаме. Може пък след 2-3 години да сме пак в групи на УЕФА.
Титлата на България не е просто билетчето за томболата на евротурнирите. И аз искам групи на УЕФА всяка година, ама няма. Можеше да стане, ако бяхме разпродали отбора преди квалификациите за ШЛ и бяхме направили селекция като за Европа, а не като за мач в квартала.
Та мисълта ми е - дайте да вземем титлата. После, ако Батков въобще иска да направи нещо добро за отбора, да изхвърли бездушните и лапачите, да намери треньор, който ДОКАЗАНО може да ГРАДИ отбор (Велев, Вуцов и т.н. не са от тези!) и ще чакаме. Може пък след 2-3 години да сме пак в групи на УЕФА.
Последна промяна от phd на 14 апр 2009 13:52, променено общо 1 път.
L_Messi написа:Ще бъде интересно, ако от Гонг успеят по някакъв начин да се свържат с Флайшер, Любош Микел или Роберто Розети и да ги помолят за някакъв коментар
Ми те хората сигурно няма да се сетят на кои отбори са свирили.
Това е изказване на следващия съдия, станал шеф в гнусното четирибуквие
Просто тоя наглец ако дойде на Герена вече, трябва да го сринем със земята
Адски много ме подразни гнусната му чорбарска устица,къде бълва тея глупости
Очаквам и от гонг някой да реагира с подобаваща статия за тоя пор грозен

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Re: Лек за Кокала и сие от Израел
Лефски от край време е отбора на всички власти, на малоумници като кокала, пословични са интригите и задкулисните игри, византийските номера на томас гафчис, паданията за дузпа на Наско Сираков и т.н. и т.н.
Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *
Ами с Вили Вуцов какво стана? Всички помним злополучния мач с Бате, обаче помните ли че въпреки загубата бяхме поне с 2 класи над белорусите, едва ли? Но така беше! Бяхте ли тогава на този мач, след края на който се скандираше "ОСТАВКА"? Аз бях, и не виках оставка - защо? Та нали това е европейският начин треньорите да бъдат оставени да си вършат работата.. Аз съм на 100% сигурен, че ако Батков беше оставил Вили да си свърши работата до край - сега всички щяхме да се радваме на поредното ни влизане в групите, НО какво стана? - Батков е най-големия страхливец, който някога съм виждал, защото когато сектор Б искаше оставката на Вили, се скандираше и още една оставка + к*рво и т.н. по адрес на собственика. И за да укроти страстите и негативите и към него, той прекоси демонстративно целия терен за да уволни Вуцов - е това не е ли страхливец?
Не искам никой да ангажирам с мнението си! Но нали искате левскар,който да милее за отбора - е, имахме го и го изгонихме- не му се даде шанс да разкрие идеите и качествата, които смея да твърдя ги има! Пък нищо- нека бъде смешник и истерик в очите на чорбарите, но за жалост не те, а ние го предадохме- сектор Б: "оставка"...