plamen_che написа:ricco написа:Мен най-лошо впечатление ми направи когато казва, че съдиите от чужбина свирят за Левски. Аз долавям някаква уплаха от Момиров с тов изказване. Такова изказване може да го направи само некомпетентен човек.
П.П. Моето мнените е че съдиите от чужбина не се интересуват дали свирят на Левски, ЦСКА или които и да е отбор, хората идват тук да си свършат работата.
А моето мнение ,че ако им подарят някоя и друга плътска екстра или "доброволно" колегите им от родината ни съберат парички за подаръчета ще свирят така както е угодно на властимащите в БФС /справка -Флайшер/.
Принципно е така. Но нали се сещаш, че ако тенденциозно свири за един от двата отбора в даден мач, после собствената му федерация може да го накаже с глоба и лишаване от права за определен срок. А със сигурност един немски или италиянски съдия взима в пъти повече от един български за наряд. Така че едва ли някой ще си рискува кариерата заради няколко хиляди лева, защото каквито и "подаръци" да му дадът едва ли ще са за кой знае каква космическа сума.