Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!

Мнениеот angelov » 14 апр 2009 13:06

plamen_che написа:
ricco написа:Мен най-лошо впечатление ми направи когато казва, че съдиите от чужбина свирят за Левски. Аз долавям някаква уплаха от Момиров с тов изказване. Такова изказване може да го направи само некомпетентен човек.

П.П. Моето мнените е че съдиите от чужбина не се интересуват дали свирят на Левски, ЦСКА или които и да е отбор, хората идват тук да си свършат работата.

А моето мнение ,че ако им подарят някоя и друга плътска екстра или "доброволно" колегите им от родината ни съберат парички за подаръчета ще свирят така както е угодно на властимащите в БФС /справка -Флайшер/.

Принципно е така. Но нали се сещаш, че ако тенденциозно свири за един от двата отбора в даден мач, после собствената му федерация може да го накаже с глоба и лишаване от права за определен срок. А със сигурност един немски или италиянски съдия взима в пъти повече от един български за наряд. Така че едва ли някой ще си рискува кариерата заради няколко хиляди лева, защото каквито и "подаръци" да му дадът едва ли ще са за кой знае каква космическа сума.

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 14 апр 2009 13:07

Как може да се кажат такива тежки думи,без да се аргументираш по някакъв начин?Ама то в нашата страна на абсурдите,всичко е възможно.В една нормална държава,никой няма да го остави тоя палячо,да хвърля такива сериозни обвинения,особено пък и когато са абсолютно безпочвени.
Save Ukraine!

levski_1914
Контакти:

Re: Идва мача с Литекс!

Мнениеот levski_1914 » 14 апр 2009 13:10

независимо от вси4ко момчетата заслужават подкрепа от всички истински левскари които със сълзи на очи приеха тая загуба аз съм един от тях от тези които страдаха истински и го болеше много,но момчетата сега трябва да покажат че са мъже и да се преборят като истински левскари със сърце и душа ,като ицо, гонзо,живко,и гошо ,сега е времето да покажем на тия свине които знаят само да мразят и незаслужено да печелят мачове,както и незаслужени титли в миналото, Левски е отботра на народа,Левски е наи обичания отбор,с наи много публика ,велико е да си левскар заради борбата с несправедливоста. но накрая вярвям ще триумфираме и вярваите 6те е много сладка тая титла.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 14 апр 2009 13:12

Пичове, не зная каква е вашата възраст, но много добре си спомням въпросния г-н Момиров какъв съдия беше и как свиреше!!! Най-вече във вечното дерби!!! Винаги си е бил жалък чорбар, но това, което прави в момента с неадекватните си изказвания направо ме изумява!!! Окъде накъде толкова нахалство, аругантност и пристрастност?!! Ако бяхме една нормална европейска държава, този господин нямаше да померише вече и тоалетната на БФС!!! Да е жив и здрав, но съм сигурен, че съвсем скоро ще бъде разкрит и тогава ми се иска да видя как ще изглежда глиганската му мутра!!!

Потребителски аватар
dimito
Контакти:

Мнениеот dimito » 14 апр 2009 13:16

АБЕ МОМИРОВ ЧУВАШ ЛИ СЕ КАКВО ПРИКАЗВАШ????????
Как не те е срам да го кажеш това, според мен първо трябва да се погледнеш на какъв пост си след това да изказваш такова лично мнение. И дори да е така, това не трябва да се казва пред цяла БЪЛГАРИЯ.
Аз лично виждам някакъв заговор срещу ЛЕВСКИ, а това не е нормално.
ЛЕВСКИ ще го бъде в годините, но вие господин Момиров сте просто едно мимолетно явления, нали не забравяте това??????????
Дори живота си да прекарам в мизерия и нищета, ЛВСКАР завинаги оставам ЛЕВСКАР дори и след смъртта...
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 14 апр 2009 13:18

Не знач на Момиров какви са му клубните пристрастия, но съвсем ясно става СРЕЩУ кого е. А щом изразява мнение спрямо конкретен отбор, мисля, че незабавно трябва да се маха. Просто не е обективен, очевадно.
Спомням си го като съдия, и той свиреше в най-мутренския период на футбола ни заедна с Гергинов, Узунов, Богданов, Боре Александров и сие. Вярно, че от страх за живота си съсипаха футбола, но с какво право заемат сега шефските места по върховете на съдийството? С какво право точно те говорят за корупция и дават оценки? Колко много сме се ядосвали по стадионите заради тези боклуци, а сега те пак са тук, пак са си същите, та чак ръководят, чак дават мнения! Заслужили са си го. Със служба на системата.... не на футбола, на системата!!!!!!!! Жалко!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 14 апр 2009 13:20

Мисля си, че сега е момента ръководството на отбора да се покаже като такова. Не съм напълно запознат с тази чат от закона, но предполагам, че този господин може да бъде осъден.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 14 апр 2009 13:24

"Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!"
Каубоя потвърдил ли го е, или този път Момиров изказва само собственото си мнение?

Потребителски аватар
dimito
Контакти:

Мнениеот dimito » 14 апр 2009 13:24

angelov написа:Мисля си, че сега е момента ръководството на отбора да се покаже като такова. Не съм напълно запознат с тази чат от закона, но предполагам, че този господин може да бъде осъден.

И аз съм на мнение, че ръководството трябва да надигне малко глава. Вижда се, че бфс иска да направи "духача на супи" шампион.
Дори живота си да прекарам в мизерия и нищета, ЛВСКАР завинаги оставам ЛЕВСКАР дори и след смъртта...
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 14 апр 2009 13:25

angelov написа:Мисля си, че сега е момента ръководството на отбора да се покаже като такова. Не съм напълно запознат с тази чат от закона, но предполагам, че този господин може да бъде осъден.

Ако все още има някакво действащо ръководство на любимия ми отбор е абсолютно задължително да реагират по някакъв начин на гнусните инсинуации!!! Не може вски втори прошляк в тази държава да трупа активи за сметка на Левски!!! А този (Момиров) като говори за морал, да се замисли неговото какво е, защото от километри се набива на очи долното му поведение!!!!

Върни се в “Архив”