Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bomberman1964
Контакти:

Re: Идва мача с Литекс!

Мнениеот bomberman1964 » 14 апр 2009 09:12

mike28 написа:Каква титла бе? :lol:
Това е почти същия отбор, който завърши миналия сезон на 16 точки зад 1-я. Играта е абсолютно същата, как ни виждаш шампиони? Да приемем теоретично, че станем, това гарантира още една загубена година за следващия сезон, защото нито в евротурнирите можем да влезем с тия, нито в нашето първенство можем да играем като хората.

ДАААА И КОЙ БЕШЕ ТРЕНЬОРО МИНАЛАТА ГОДИНА КОГАТО ОСТАНАХМЕ НА 16 ТОЧИЦИ ОТ ЦСКАТО ИЗВЪНЗЕМНИЯ ЛИ БЕШЕ,АБЕ ТОЯ ДА КОЩА ЩО ЗА ФУТБОЛИСТ Е? ЩО ГО КУПИХМЕ? ЩОТО ПЛЮЕШЕ СВИНСКИЯ ТИМ ЛИ?ЩОТО ТОЯ ХИЧ ГО НЕМА ОТ БУТОНКИТЕ НА ГОРЕ,Е ПА СЯКАШ НЯКОЙ ГО ИМАШЕ ОТ НАШИТЕ СРЕЩУ БЪРЗИЯ ВЛАК :D

[warning]Пиши с малки букви[/warning]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 апр 2009 09:22

Addler написа:
tprodanov написа:Мисля, че точно по обратния начин подхващаш нещата. Всъщност, може би е по-добре да загубим и да махнем хрущяла от мястото, което не му се полага. Щото сега и да спечелим, това няма да промени нищо в бъдеще.

Всеки, който зове за згуба на ЛЕВСКИ е мръсен чорбар. Ти сам си прецени от кои си???

Мръсен чорбар съм, очевидно.

Само че, има и едни Левскари, малко по-стари от другите, за които има и други неща освен победите. Има морал, дух, желание за красота, желанието за онова чувство, в което отбор и агитка се сливат, феновете обръщат мач, а футболистите долу имаш чувството, че почват да летят. Да, това определено ми е по-важно от една победа. И понеже ти заговори за чорбарите - сети се кои пеят само за победа...

KA®O
Контакти:

Мнениеот KA®O » 14 апр 2009 09:28

В сблъсъка м/у два слаби отбора ще победи по-малко слабия

ritchi
Контакти:

Батков-прочети това!

Мнениеот ritchi » 14 апр 2009 09:40

Хубава е полемиката за мача в Ловеч с Литекс но дали ще спечелим или ще загубим вече не толкова важно.Важното е че вече няма отбор.Няма игра.Няма хъс.Мисля че е крайно време да се насочат погледите към новия сезон и е крайно време Батков да се поогледа как го правят в Европа и той да спре да е бай ганьо.Какво имам на предвид.Че Кокала не става го разбраха всички барабар с него но сега да го сменят няма смисъл.Мисля че Батков трябва още сега да намери нов треньор който да започне от лятото и да се знае.И Кокала да знае че е до лятото и новият да си знае че започва.Този нов треньор още от сега да си огледа отбора и да си прецени кой му е нужен и кой не е.Какви попълнения му трябват и до началото на подготовката да се купят.А не да се влачим до 10 кръг с трансфери.Крайно време отново да се наеме чужденец за треньор и да му се даде малко време както направи Гигов с Окука.Но дали нашия президент мисли като Гигов ще разберем.

blue_zara
Контакти:

Re: Стартов състав !

Мнениеот blue_zara » 14 апр 2009 09:41

Мисля, че за стартовия състав трябва да се подхожда с оглед на противника. Но това е свързано с работата на качествен скаут, който да разучава играта на следващия противник, да търси и открива силните и слабите му страни. И разбира се, добър треньор, който да съумява да променя схемата и тактиката преди и по време на мача.Та, моето мнение е:
1. Срещу противници, които ще играят затворено - Г.Петков, Миланов, Минев, Рабех, Генев, Сърмов, Йовов, Жо, Тасевски, Г.Христов, Гонзо.
2. Срещу отбори със силна средна линия, които играят отворено - Г.Петков, Миланов, Минев, Рабех, Генев, Гаджев/Сърмов/, Да Коща, Жо, Зе/Йовов/, Тасевски, Гонзо.
3. Срещу отбори, които практикуват силов футбол - Г.Петков, Миланов, Минев, Рабех, Генев, Сърмов, Гаджев, Жо, Йовов, Тасевски, Гонзо.
4. Когато трябва да се играе прибрано и на контри - Г.Петков, Миланов, Минев, Рабех, Генев, Сърмов, Балтанов, Жо, Зе, Гаджев, Г.Христов.
Защитата е от едни и същи хора, но това е условно. Мисля, че Милиев и Бензукан също имат място. Ако се обиграят с Генев ще имаме стабилна централна двойка до следващия век. Хичо, Сашо Киров, Табаков, Цачев и Балджийски, също трябва да играят в отделни срещи. Недопустимо е, бековете да нямат заместници /Вагнер не става вече/.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 14 апр 2009 09:44

igor tomasic написа:Аз съм и за 2те мнения.Само не ми харесва тва че и да загубим в Ловеч губим титлата.От каде на каде?Я си спомнете есенния дял кво стана?Приемам че ще измъкнем Х в ловеч , стават 6 точки.И кво от тва , бием в дербито и везните се накланят в наша полза.Щото чорбата гостуват на литекс,черно море, домакин на локо сф, с вихрен труден мач,с черноморец?стига да направат някой друг Х и пак ще треперят ;).Така не трябва да се отчайват момчетата нито за секунда.Напротив , сега е момента да се вдигнат и да покажат защо носят СИНЯТА ФЛАНЕЛКА

Момче - има закони във физиката. Ако ти е малък потенцияла - можеш да направиш тунел за да прескочиш високата бариера, но това води до разрушаване на обекта. закони майка. Ниския потенциял се видя с БАТЭ иш Жилина, "тунела" бе първото място през есента, а разрушението дойде с Локомотив. ще го учиш като ( ако) завършиш гимназия.

yasen
Контакти:

Re: Батков-прочети това!

Мнениеот yasen » 14 апр 2009 10:18

Стига с тия чужденци... КАТО СТАДО ОВЦЕ СТЕ : ЧУЖДЕНЕЦ, ТА ЧУЖДЕНЕЦ! В България кадърен чужденец няма да дойде, не го ли разбрахте това! Аз предпочитам модела "Мъри". Млад, неопитен, но с голям потенциал и АМБИЦИЯ(нещо, което липсва на застаряващите треньори). И по възможност да е левскар. Сами си отговорете, че има все още такива кандидати за треньор на Левски, които отговарят на посочените от мен условия. В България са 3-4 такива.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 14 апр 2009 10:22

Целият проблем на нашия отбор идва от манталитета,бъкано е с чужденци,които явно не знаят какво значи в България името ПФК ЛЕВСКИ-1914 София,и други сезони сме имали слаби футболисти,но такова бездушие на Герена не си спомням,а аз не съм от най-младите форумджии,не винаги сме имали най-добрите футболисти,но сме ставали шампиони и сме били ЦСКА,където ги хванем,а колко пъти сме им обръщали мачовете от 0:2,помните нали....Та мисълта ми беше,че този отбор няма манталитета на победителите и най-вече е много ялов в нападение.За мача с Литекс,какво да кажа освен това,че направо ме е страх,да не се гипсират отново и оранжевите да им досмачкат самочувствието напълно.Дано да излязят малко по-нахъсани и да не се срамуваме отново след края му.За треньора Велев съм със много смесени мисли,по-добре според мен да си доизкара първенството,защото една смяна в момента е много закъсняла във всяко едно отношение,какъв смисъл от купа или титла,когато отбора няма никакъв игрови облик и манталитет........

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 14 апр 2009 10:23

yasen написа:Стига с тия чужденци... КАТО СТАДО ОВЦЕ СТЕ : ЧУЖДЕНЕЦ, ТА ЧУЖДЕНЕЦ! В България кадърен чужденец няма да дойде, не го ли разбрахте това! Аз предпочитам модела "Мъри". Млад, неопитен, но с голям потенциал и АМБИЦИЯ(нещо, което липсва на застаряващите треньори). И по възможност да е левскар. Сами си отговорете, че има все още такива кандидати за треньор на Левски, които отговарят на посочените от мен условия. В България са 3-4 такива.

:?: Кои са тези

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 14 апр 2009 10:26

Аз пък мисля, че няма никакво значение кой е треньор! Нека остане Емил Велев. Както и няма никакво значение дали Батков ще спечели три милиона лева повече или по-малко. Мизерници сме. Няма легални пари във футбола на държавно ниво. Няма оправия с концесиите и терените, няма бъдеще!!! Т.е. бъдеще има, но то не е това, което си мислим. Ще се туткаме по стария си начин поне още 5 години...после...После ще сме свикнали и вече няма дори да имаме някакви болни амбиции..Щото сега според мен няма на какво отгоре изобщо да имаме амбиции нито за УЕФА, нито за ШАМПИОНСКА ЛИГА. Като спадне нивото и парите в тия шампионати, ще ни допуснат и нас до тях и тогава ще се заредят едни успехи срещу цигански отбори от средна ЕВропа...мани, мани...Дотогава обаче ще падаме наред от всички, които ни захванат!!! Така че наистина кво толкова, че двама евреи ще се правят на треньори в Левски, било е и по-зле...Помните ли Георги Тодоров и Жужо???? примерно

Върни се в “Архив”