Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Идва мача с Литекс!

Мнениеот L_Messi » 14 апр 2009 01:46

Недопустимо е да се надявате на загуби в който и да е мач. Ако това е цената за да се махне Кокала, то тя за мен е крайно неприемлива.
Колкото до мача с Литекс - очаквам добра игра и от двата отбора и дано все пак бием.

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 14 апр 2009 01:52

Идва мача с Литекс!
И веднага се обръщаме назад в Историята.
А историята помни много пъти, когато се е очаквало Литекс да смаже Левски то не е ставало така - справка миналата година 1/4 Финал за Купата - 0:0!
Когато се очакваше през Ноември 2006 Супер Извънземния отбор на Левски да размаже разпасаната команда на Литекс в Ловеч в последния есенен кръг, отново удариха прогнозите на камък - 0:0!

Ами ето,че и сега няма да е по-различно и очаквам мача закономерно да завърши ето така - 0:0!

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Интересен коментар за Бисер и Кокала...

Мнениеот love_hurts » 14 апр 2009 03:14

защо написа:love_hurts, аз съм от ЦСКА. Между другото бил съм на Герена поне толкова пъти, колкото и на Народна Армия, защото се интересувам от футбол, а не от простотии. Когато Наско си свали гащите също бях на стадиона /на Васил Левски/, но не в Б сектор, естествено, така че не видях дали е чист човек. Исках да кажа, че от реакцията на един баща, таланта на чийто син Хаздай не оценил, се направиха огромни изводи. А за стойностните отбори не си прав. Със собствени юноши се прави селски отбор, големите купуват. Просто природен закон - не можеш да станеш милионер, като продадеш доматите, които си посадил на вилата. Посочи някой голям отбор, който разчита на школата си - даже и Аякс вече купуват млади момчета отвън.

Прав си аз не ти казвам всички футболисти да излизат от школата, но поне на 2-3 години да излизат 5 що годе качествени от 100 примерно ? Това не е ставало за колко години вече всичко е леш. Пък и като ги гледам как играят има мачове, който са на аматьорско ниво примерно за Англия, няма забравя като представителя на Астън Вила дойде да гледа Ботев-Литекс какво се изказа .... В крайна сметка, ако ще е селско поне да си е нашо, а това че съм гледал ЦСКА, която не може да върже 3 паса един след друг е друг въпрос.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 апр 2009 03:25

Като говорим за статистики за последните 10 години Левски има само две победи в Ловеч.
Първата е през 2000-та година с онова паметно 4:3 за сините, а последното е от 2004-та с 1:0.
С оглед на настоящата игра и на двата отбора си мисля, че ще се нагледаме на много пропуски и пред двете врати и ако има победител то това ще е с минимална победа.
Мача ще е много нервен особенно за Левски, защото напрежението в синията лагер е много по голямо от колкото в оранжевият.
Дано все пак да има игра и като казвам игра това да е истинска, а не разпокъсана с много нарушения, дърпания и т.н.
Колкото и да са зле били двата отбора откъм класиране или начин на игра винаги срещите са били много интересни с неясен край.В много от мачовете даже са измествали вечното дерби Левски - ЦСКА от към начин на игра, от към голове, от към заряд преди срещата.

Според мен напълно заслужено ще е мача да завърши Хикс, но от това губят и двата отбора като повече Левски, а единствено от тази среща и от този завършек печели ЦСКА поне за момента.

Потребителски аватар
litex02
Контакти:

Мнениеот litex02 » 14 апр 2009 06:34

аре напред оранжеви
Изображение

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 14 апр 2009 07:10

Абе, кво махате тоя и оня, Левски си има собственик и ръководство, феновете подкрепят или не, са само фенове, аре не ставайте като тия дето само реват от ботев пловдив. Само Левски.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 14 апр 2009 07:13

tprodanov написа:Мисля, че точно по обратния начин подхващаш нещата. Всъщност, може би е по-добре да загубим и да махнем хрущяла от мястото, което не му се полага. Щото сега и да спечелим, това няма да промени нищо в бъдеще.

Всеки, който зове за згуба на ЛЕВСКИ е мръсен чорбар. Ти сам си прецени от кои си???

Потребителски аватар
red_eraser
Контакти:

Мнениеот red_eraser » 14 апр 2009 07:26

Сега е ред Левски да бие споко! Литекс пусна на Черноморец защото в първенството няма шанс да се справи с локо и ще гони купата те ще пуснат Левски в Ловеч Черноморец също ще ви пуснат , защото си взеха 3 точки такаче дишайте спокойно сигурен съм , че ще стане така , ама не съм сигурен , че Томи Русев ще напише нещо и за тези схеми щото всеки гледа другите преди да погледне себе си :!:
А НИЕ СМЕ ЦСКА!!!

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 14 апр 2009 07:30

понеже обичам да съм информиран и гледам играта на вечния съперник. Гледам мача с вихрен с един приятел и му казвам виж тея с тая игра ако ги хване по сериозен съперник ще ги спука от бой и хоп измъкнаха 3:2 от вихрен после клизма с ботев слаба и с локо пловдив докато доиде накаря локо софия и ви показа как се играе тая игра. Мъри да си отвори очите и да земе това момче в националния за 6 мача вкара 10 гола това ако не е признак на добра форма незнам. Сега за вашия мач с литекс очаквам слаб мач поради слабата форма на литекс ивелин попов се контузи отделно непретенциозния отбор на черноморец ги смачка 3:1 което не говори добре за тях. Моята прогноза е х или 2ка
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 14 апр 2009 09:12

Не съм съгласен с мнението, че трябва да загубим в Ловеч и то само за да махнат Кокала. Че не става - не става, но и Боримиров не става, не стават и част от играчите. Не му ли узрее главата на Батков за добър треньор - няма как да стане. Да си вземем мача с Литекс, или поне да не загубим, да бием ЦСКА и всички останали мачове до края, и лятото с нов кадърен тренер - това е моето мнение. Да не говорим, че в отбора няма един читав скаут, който да разучава съперниците, друг който да следи за нови играчи...
Трябва нов КАДЪРЕН треньор, който да изгради отбор от опитни и млади футболисти, а такива има.

Върни се в “Архив”