Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Какво е това ново чудо в Левски?

Мнениеот delqnski47 » 13 апр 2009 15:32

levskarin написа:Левски за мен беше предаден от играчите. Например Гошо Петков направо подари топката на Локото преди първия гол - имаше поне няколко варианта да я отиграе, но избра най- лошия, за мен го направи нарочно. А другите изобщо не си даваха зор!
Считам, че играчите не искат Велев и този нов ход на Батков да назначава помощник е поредното безумно управленско решение.
Чорни ли го крепи този Велев, не знам, но знам, че когато играта на отбора не върви, а тя в Левски определено не върви още от последната година при Мъри, задължително се търси промяна!
Естествено тя започва винаги с треньора.
Да не говорим, че ни трябва и спортен директор, щото Борето просто не става за тази работа!
Но господин Батков не вижда или има лоши "съветници".
При чорбата какво стана - футболистите не искаха Пенев и му скроиха шапката срещу Пирин и рузултата е известен, нали.
Просто не ми се мисли за Левски, където нещата от управленска гледна точка са сбъркани тотално.

Лелееее....абе кви са тия простотии бре :lol: Гошо Петков бил подарил топката!Глупости на търкалета!Това си беше най-обикновена грешка!Тогава според тебе защо Беконофффф подари топката на Гонзо на вечното дерби??? :D :D :D
А това за Пенев е пълно безумие дето си го написал! :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

R4nd
Контакти:

Re: Стартов състав !

Мнениеот R4nd » 13 апр 2009 15:37

Аз съм съгласен горе-долу ама искам да видя някой от юношите как ще се справят напред. Гонзо има много желание ама да се бори сам не става може би още 1 нападател до него чист, някой по-бързичак.

milen_1983
Контакти:

Мнениеот milen_1983 » 13 апр 2009 15:39

мисля че Бензукан има място в ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 13 апр 2009 15:41

milen_1983 написа:мисля че Бензукан има място в ЛЕВСКИ

100 пъти по-добър от Минев!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 13 апр 2009 15:47

...
Последна промяна от igor tomasic на 06 май 2009 18:05, променено общо 1 път.
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

milen_1983
Контакти:

Мнениеот milen_1983 » 13 апр 2009 15:53

Генев трябва да е титуляр в ловеч, Вагнер е много зле тази пролет

del piero
Контакти:

Мнениеот del piero » 13 апр 2009 15:59

G.Petkov-J.Milanov,J.Rabeh,Sh.Benzoukane(Bystron)V.Minev-Joazinho(ako ne e gotov:Yovov)V.Gadzhev,F.Da Costa,Ze Soares-Tasevski,G.Ivanov
Rezervi:Mitrev,Genev,Byston,Wagner,Sarmov,N.Dimitrov,G.Hristov,Yovov

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 13 апр 2009 15:59

milen_1983 написа:Генев трябва да е титуляр в ловеч, Вагнер е много зле тази пролет

Кога Генев е играл някога ляв защитник?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Дузпи срещу левски и цска

Мнениеот tevez » 13 апр 2009 16:02

Имам един въпрос-Някой може ли да ми каже кога за последното е свирена дузпа срещу левски на герена и срещу цска на армията.Не искам да се заяждам с никой,фен съм на левски и ако някой може да ми каже ще съм му благодарен.Не взимайте в предвид свирените дузпи за левски и цска в мачовете един срещу друг.Благодаря предварително!

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 13 апр 2009 16:05

igor tomasic написа:Ето така е моето виждане за състава. На вратата Гошо Петков . Защита - от дясно Живко Миланов , от ляво Веско Минев , в средата Рабех и Милиев.Халфова линия - от ляво Жо , от дясно Зе , в средата Гаджев , близо до нападателите Да Коща.Напред Тасевски и Гонзо!!!Останалите на , които бих разчитал са : Йовов-прави пропуски , но е и опитен,Хичо,Сърмов,Генев,Вагнер,Лъчо Балтанов ,Гошо Христов и може би Бистрон,и да не забравим Митрев.Тия Тиберканин,Деко и Бензукан - НЕ !!! Ще се радвам да видя и вашите предложения :P

В средата Рабех и Бензукан, Гаджев не го харесвам точно за този пост е слабичък, по - скоро Сърмов - дано се разиграе това момче има хляб в него. Напред само в такава комбинация Тасевски - Гонзо, когато играят двамата Гонзо прави силни мачове защото Тасевски ги разсейва и двойката е добра. Другата двойка са Йовов - Христов, но още не са утвърдени и не могат да заиграят заедно.

ееееееех къде замина Станислав Ангелов и Бардон - бяха добра средна линия....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Върни се в “Архив”