Да, едва ли Тиоте знае, че ще набута парцал от воле, от 30 метра в 93 минута...
Издишат ти аргументите...
Юве-Интер 1:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Юве-Интер (Неделя-21.45ч.)
Честитоооооо Ювентинцииии (не ми се пише дълъг коментар и анализ на мача и т.н ) важното е че бихме в дербитоооо 

Офтопик:
-
Blue_Girl
- Контакти:
Ето това е моят Юве, който няма страх от никой и го побеждава! 
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Frankie, няма смисъл да се занимаваш, този е болен мозък. Само за уредени, нагласени, продадени и купени мачове пише...
Само му виж коментарите

Само му виж коментарите
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Честита победа и от мен.Снощи Юве ме върна в едни други времена когато мачкахме съперника и не му давахме никакъв шанс.Дори късмета помогна защото нямаше да е честно цял мач да си хвърлил такъв труд и накрая да те изравнят.Просто поклон пред Киелини,незнам дали тази роля като бек не му подхожда повече и не се справя по добре.Просто той е жива мощ,сигурно се храни с нещо радиоактивно
Такива победи са сладки но ако не влезем накрая в ШЛ няма особена стойност.Дано да направим още три четири поредни победи и вече може да мислим за четворката.
- storm
- Контакти:
Ако изверга Джорджо се премести от дясно където му е по удобно ще станем още по големи машини... Надявам се като се завърне Де Челие това да се случи...Ако всеки мач защитата на тима е толкова стабилна, малко отбори ще ни вкарат гол... До 80-ата минута Интер имаше повече положения срещу Барса на Камп Ноу отколкото срещу нас.. Накрая положенията им станаха единствено и само заради глупостта на Пепе и отчасти Сисоко..

- Middlesbrough
- Контакти:
storm написа:Ако изверга Джорджо се премести от дясно където му е по удобно ще станем още по големи машини... Надявам се като се завърне Де Челие това да се случи...Ако всеки мач защитата на тима е толкова стабилна, малко отбори ще ни вкарат гол... До 80-ата минута Интер имаше повече положения срещу Барса на Камп Ноу отколкото срещу нас.. Накрая положенията им станаха единствено и само заради глупостта на Пепе и отчасти Сисоко..
е ти изби рибата Киелини никога не е играл десен бек ама никогааа във Фиорентина беше ляв халф бек ! силния крак си му е левия , объркал си се ! Бардзали се представя страхотно !

Офтопик:
- storm
- Контакти:
Е вчера колко пъти си я гласеше за Десен крак ? ... Казвам ти отдясно по добре ще му е ..

- storm
- Контакти:
Чета форума на Интер и си пълня душата от кеф..
Ето какво са споделили част от най върлите фенове на тима :
(KAZAKA)
"За пореден път се насрахме. Това е истината. Като ги видим тея черно-белите и се насираме. Няма игра, няма играчи, няма нищо. 10 победи за 102 години - позор!!!"
mihael16
"според мен отбора беше нареден добре,но както каза казака на нас юбе си ние хронична болест.като ги видим и се посираме и правим възможно най-грозната и слаба игра която можем да покажем".
И това ми било фенове ...
Малко да им се посмеем на клетите душички в черно-синьо..
П.С Пичовете са много прави.. Което си е истина истина си е ..
Ето какво са споделили част от най върлите фенове на тима :
(KAZAKA)
"За пореден път се насрахме. Това е истината. Като ги видим тея черно-белите и се насираме. Няма игра, няма играчи, няма нищо. 10 победи за 102 години - позор!!!"
mihael16
"според мен отбора беше нареден добре,но както каза казака на нас юбе си ние хронична болест.като ги видим и се посираме и правим възможно най-грозната и слаба игра която можем да покажем".
И това ми било фенове ...
Малко да им се посмеем на клетите душички в черно-синьо..
П.С Пичовете са много прави.. Което си е истина истина си е ..

- Middlesbrough
- Контакти:
storm написа:Е вчера колко пъти си я гласеше за Десен крак ? ... Казвам ти отдясно по добре ще му е ..
не ве чоек левичар е пф как няма да го знаеш тва :X никога не съм го виждал да играе от дясно ама никога , ти виж че и когато е в центъра на защитата е от ляво а Бонучи от дясно...

Офтопик: