Пичове, то само у нас, може от една загуба да се прави трагедия..... На мен лично, много ми хареса разбора на една от вашите легенди след мача! Послушайте Емил Спасов, сигурен съм, че много ще са съгласни с него!!!
http://www.maxtv.bg/bg/watch:22731
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Горе главите!
Нов треньор-задължително!Моите уважения към Кокала,ама само със желание не става.А на някои разбирачи само да поясня,че персоналната опека във футбола не е отживелица и се практикува,в зависимост от съперника.В случая с Камбуров,беше задължително да му се прикрепи персонален пазач,ама то за целта трябва и да разполагаш с такъв.
Save Ukraine!
[/quote]
"деЦко юношеска школа"
dinamo_bucharest написа:.Да не говорим колко много направи за децко юношеската школа и базите на отбора.
"деЦко юношеска школа"

А бе не се излагай бе .. какви глави ГОРЕ от как са сложили Велев нищо не става разбери че тоя нито може да ги стимулира нито може да нареди отбора... нищо не може да направи !!! И за всичко е виновен Батков... кой да смени треньора аз ли да го сменя ?! Защо махна Мъри и Сираков щото е ..... сменят ли треньора на някой по класен може да стане нещо но ако го сменя да е по скоро а не когато ЦСКА са пред нас с 10 точки.. и от Литекс ще паднеме сигорно.. ако играеме така а ако не ще биеме нещо от сорта на 1-0 ....
Мислех да пусна тема от сорта "Аутодафе или сериозен размисъл", но заглавието на тази тема ми хареса , ясно е,че няма да си гориме членските карти, греди също нама да режеме. Подкрепяхме отбора до края. Сигурно е - обичаме "Левски".
Но, уви едно е ясно - днес ни биха, при това лошо, сините не са падали на Герена с такъв резултат от 18 септември 1974 г. от "Дожа Уйпещ". И тогава и днес можехме до поднем с повече, а и да сведем разликата до 1 гол. Да, но бяхме надиграни по всички показатели! Това е лошото, "Лъсна дупето" и за съжаление, това не е моментна снимка, по-скоро тенденция от началото на сезона. Горе главите - да, моята винаги е горе, защотото съм от "Левски", но след днешният мач ми е доста трудно!!!
П.П. Честито на "Локомотив", за статистиката - това е втората им победа с разлика от три гола, първата е 1952 г. отново с 3:0.
Но, уви едно е ясно - днес ни биха, при това лошо, сините не са падали на Герена с такъв резултат от 18 септември 1974 г. от "Дожа Уйпещ". И тогава и днес можехме до поднем с повече, а и да сведем разликата до 1 гол. Да, но бяхме надиграни по всички показатели! Това е лошото, "Лъсна дупето" и за съжаление, това не е моментна снимка, по-скоро тенденция от началото на сезона. Горе главите - да, моята винаги е горе, защотото съм от "Левски", но след днешният мач ми е доста трудно!!!
П.П. Честито на "Локомотив", за статистиката - това е втората им победа с разлика от три гола, първата е 1952 г. отново с 3:0.
-
- Контакти:
Извинявам се за правописните грешки, но използвам програма за превод от латиница на кирилица и понякога се получават такива.
Левски - били ... Гонзо и Петков
Ми те къде играят или гледаха мача от близо.
Батков , ще ходи на доклад в Израел.
Батков , ще ходи на доклад в Израел.
Re: Левски - били ... Гонзо и Петков
Трагични били - те не играха ли ?
Бастунииииии .
Бастунииииии .
Re: Левски - Локо София 0:2
Минахме през гара Подуене жестоко! Видехте ли левскари! Почнахте да ревете-веднага! Това е локомотив!
Re: Левски - били ... Гонзо и Петков
Левски били трагични - ми тия серсеми къде бяха ?
Казах , гледаха мача отблизо.
БАТКОВ на отчет в Израел!
Казах , гледаха мача отблизо.
БАТКОВ на отчет в Израел!