Toп филмите на 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Toп филмите на 2011
Аз очаквам с нетърпение - "Лоши момчета" -3 ; "Национално съкровище" и продължението на "Планетата на маймуните".
Национално съкровище и аз искам да излезе. 
Ghost rider също ще бъде забавно, да видим как са продължили идеята от първата част.
Искам да видя и новият Конан, но за него няма информация кога ще е готов. Знам само, че ще се снима край София и че Мики Рурк ще участва в него.
Ghost rider също ще бъде забавно, да видим как са продължили идеята от първата част.
Искам да видя и новият Конан, но за него няма информация кога ще е готов. Знам само, че ще се снима край София и че Мики Рурк ще участва в него.

Barcelona - Mes que un club
http://www.youtube.com/watch?v=9NKWhhrv ... re=channel
Ей това е филма на годината,чудя се да се смея ли,да плача ли

Ей това е филма на годината,чудя се да се смея ли,да плача ли
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата
Death Race 2
Сезонът на вещиците
Зеленият стършел IMAX 3D
"Death race 2" лично на мен не ми хареса много! Първата част беше много по-добра, а във втората преекспонират идеята, за да изкярят още малко кинти...

Днес ледах "Големият взрив", много ми хареса, а играта на Антонио Бандерас е впечатляваща! 
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Гледах трейлъра на "Нещото" и съм потресен как може да направиш филм с 10 пъти по-голям бюджет много по-зле от оригинала правен през 90-те. 
R.I.P
Този ник вече е невалиден и никой не го използва.
Трейлъра на "Бързи и яростни" 5 доста ме впечатли. 

Parmalat написа:Гледах трейлъра на "Нещото" и съм потресен как може да направиш филм с 10 пъти по-голям бюджет много по-зле от оригинала правен през 90-те.
дай да го видим и не е от 90те а от 82ра