Анкета: Кой български владетел ви е впечатлил най много?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- wicked1913
- Контакти:
Re: Анкета: Кой български владетел ви е впечатлил най много?
Някой много хубаво написа измежду коментарите, за което поздравления - "Но каква е ползата от тази ВЕЛИКА история" - Напълно съм съгласен! Каква полза от това велико минало като днешния ни народ не може да се пребори с едно просто милиционерско правителство,съставено от изключително прости хора,бедни душици,коети ни репресира по какъвто и да било начин?!
фалшива коса - фалшив футбол!
wicked1913 написа:Някой много хубаво написа измежду коментарите, за което поздравления - "Но каква е ползата от тази ВЕЛИКА история" - Напълно съм съгласен! Каква полза от това велико минало като днешния ни народ не може да се пребори с едно просто милиционерско правителство,съставено от изключително прости хора,бедни душици,коети ни репресира по какъвто и да било начин?!
Не е от вчера, горе-долу в последните 70 години сме така.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- bekono
- Контакти:
Parmalat написа:Симеон Велики тогава сме били държава на три морета Черно,Бяло и Адриатическо.
[center][/center]
Ако си бяхме запазили земите сега щяхме да сме 35 милионна държава.
+1 С две ръце за Симеон Велики. Най-великия български владетел.
[offtopic]Златен век и България на 3 морета[/offtopic]
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Един въпрос към тези с по-пресни знания.България водила ли е битки с Франкската империя и по-точно с Карл Велики?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
За Симеон Велики може да гласуват само хора, не добре запознати с историята в нейните детайли..паданто под византийска власт е последица и от неговото управление
Моя любимец е Калоян, невероятен дипломат и военноначалник 
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
- child in time
- Контакти:
Кан Тервел незаслужено подценяван владетел от Бг историята! Владетеля с една от най - решителните намеси в Европейската история през средновековието ! Забавя с 2 века нахлуването на Арабите в Европа! Носител на титлата Кесар следващата след императорската ! Кан Тервел велика личност за Българската империя и Европа през средновековието!
Последна промяна от child in time на 29 яну 2011 12:07, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- edmon_dantes
- Контакти:
Mourinio написа:Хан Крум и неговите закони
На същото мнение съм.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- wicked1913
- Контакти:
maldin1 написа:Един въпрос към тези с по-пресни знания.България водила ли е битки с Франкската империя и по-точно с Карл Велики?
България е водила битки с франките по времето на Омуртаг,някой беше писал в темата, става дума за славянски племена,които са се опитали да се отцепят от България и да бъдат буферна зона между франките и българите, но Омуртаг много набързичко потушава тази буферна зона,връщаме си каквото си е наше и дотук с претенциите на франките
Сега ще разбуня духовете.Не виждам защо е сложен в анкетата Цар Борис едно както би казал Пената
Той е национален предал отговорен за смъртта на хиляди българи.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата
- wicked1913
- Контакти:
tirion написа:Сега ще разбуня духовете.Не виждам защо е сложен в анкетата Цар Борис едно както би казал ПенатаТой е национален предал отговорен за смъртта на хиляди българи.