БФС вече е червено!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

БФС вече е червено!

Мнениеот delqnski47 » 06 апр 2009 23:58

Допреди няколко години БФС,Русия,Ал Кайда,Якудза,АЛФ,баба ми,Тайван бяха сини!Сега вече са червени!Мина им модата!Преди всички бяха срещу нас,сега всички са срещу Левски!Знаете ли какво искам да кажа с всичките простотии които написах досега???Да приемем факта,че ЦСКА и Левки са отборите които са най-често подпирани и да престанем да обвиняваме другите за нашите грешки!Левски не можа да бие черно море!Това е техен проблем не на ЦСКА!ПРОБЛЕМА НЕ Е ЗАРАДИ ТОВА чЕ НА ГОНЗО НЕ СА МУ ДАВАЛИ ДУЗПА ИЛИ чЕ НА ЦСКА СА ИМ ДАЛИ ДУЗПИ!Проблема е че не са ги били,а ЦСКА си ги БИ!Прав гол,крив гол,ама е ГОЛ! Сега Боримиров ако иска и на Барак Обама да се жалва вече е минало!Както е и със случая с отнемането на лиценза ни!Това си е лично наш проблем!Нито е на Борат проблема(той има пълното право да жалва в Уефа),а е на НАС и по слециялно на оная *****(извинявам се за думата) ЛУПИ!
Това е което искам да кажа! :|
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: БФС вече е червено!

Мнениеот smash_the_reds » 07 апр 2009 00:01

И така да е-гледай сега какво става.Тук умниците са много и няма да разберат написаното правилно.Капацитетът им е малко.
п.п.-г-н мода на цска е тук....
Изображение Изображение

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 07 апр 2009 00:09

delqnski,абсолютно си прав!Не знам докога разни капацитети тука ще си чешат езиците с глупости.Днеска е некаква галавечер на тъпотията.Затова се присъединявам към твоето мнение,че никой на никого не е виновен и няма какво да се търси под вола теле.Гледаме напред и това е,в миналото не можем нищо да променим.Колко ли хора ще го разберат обаче?Вярвам,че малцина...
Save Ukraine!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 апр 2009 00:10

goteborg написа:delqnski,абсолютно си прав!Не знам докога разни капацитети тука ще си чешат езиците с глупости.Днеска е некаква галавечер на тъпотията.Затова се присъединявам към твоето мнение,че никой на никого не е виновен и няма какво да се търси под вола теле.Гледаме напред и това е,в миналото не можем нищо да променим.Колко ли хора ще го разберат обаче?Вярвам,че малцина...

Наистина много се радвам,че Вие нормалните левскари ме рабрахте какво имам предвид!Надявам се се пак да не сте малцина! :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 07 апр 2009 00:14

Надявам се се пак да не сте малцина!

Не повече от 7-8 тук.Няма да ги изброявам ,нали ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 07 апр 2009 00:21

Благодаря , че си ме забелязъл. Но, кого имаш в предвит с това :
Капацитетът им е малко.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 07 апр 2009 00:24

Модератор ЦСКА написа:Благодаря , че си ме забелязъл. Но, кого имаш в предвит с това :
Капацитетът им е малко.

На тези ,които пуснаха 20 еднакви и провокативни теми вчера и днес.Не ми казвай,че не си ги забелязал-и темите и кой ги пуска.
А аз винаги те забелязвам знай,дебна те :D ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 07 апр 2009 00:26

Първенството ни сега е доста по-интересно от миналата година, и мисля че титлата до голяма степен ще се реши в прекия сблъсък между Цска-Левски, ако не завършат пак със скучен X.... а и тази годна битката за отселяване е много жестока и малките отбори им предстои да изненадат батковците от топ 5 :)

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 07 апр 2009 00:32

smash_the_reds написа:На тези ,които пуснаха 20 еднакви и провокативни теми вчера и днес.Не ми казвай,че не си ги забелязал-и темите и кой ги пуска.

Ако твърдиш , че привърженици на ЦСКА са пуснали 20 провокативни теми, то сините пуснаха 1020 такива . А банове имат поне 40 човека за двата дни.Така , че не се притеснавай за мен. ;)

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 07 апр 2009 00:36

Модератор ЦСКА написа:
smash_the_reds написа:На тези ,които пуснаха 20 еднакви и провокативни теми вчера и днес.Не ми казвай,че не си ги забелязал-и темите и кой ги пуска.

Ако твърдиш , че привърженици на ЦСКА са пуснали 20 провокативни теми, то сините пуснаха 1020 такива . А банове имат поне 40 човека за двата дни.Така , че не се притеснавай за мен. ;)

20 към 1020-свали червените :shock: .Спор няма и едните и другите пуснаха-но-едни и същи хора с различни регисртации.Аз не се притеснявам-просто искам да ти привлека вниманието-да ме забелязваш и ти ,както аз -винаги!
Изображение Изображение

Върни се в “ЦСКА”