Middlesbrough написа: и двата отбора са мн слаби !
Севиля - РЕАЛ МАДРИД, КК - 0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Севиля - РЕАЛ МАДРИД, КК 26.01 (сряда), 21 часа
- Middlesbrough
- Контакти:
Честита победа на всички. Мисля,че през първото полувреме силите бяха равностойни,но през втората част изглеждахме далеч по-свежи от Севиля и изпуснахме няколко отлични възможности за втори гол. Страхотно решение на Моуриньо да играе с три опорни халфа и по-този начин уплътни халфовата си линия. Направи ми впечатление начинът,по-който се предоставяше умишлено инициативата на Севиля и в следващият момент правехме убийствена контра атака. Страхотен гол на Бензема, просто момчето блесна в един от най-важните мачове на Реал Мадрид за сезона. Взехме добра преднина на един от най-негостоприемните стадиони в Испания и мисля,че вече сме с единия крак на финал. Страхотен подарък от футболистите и за Жозе,който днес е рожденник. Още веднъж,честита победа на всички фенове на Реал 
hajitsu написа:0-1 / 1-2
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Севиля - РЕАЛ МАДРИД, КК 26.01 (сряда), 21 часа
На мен така Реал ми харесва.Нека да е защитно.Контрите са убийствени.Само шанса спаси Севлия от 3-4 гола.Иначе бяха много надървени.Голямата работа.И на края наведоха главите.
Касийяс е ударен с бутилка от феновете на Севиля след мача 
sl321 написа:На мен така Реал ми харесва.Нека да е защитно.Контрите са убийствени.Само шанса спаси Севлия от 3-4 гола.Иначе бяха много надървени.Голямата работа.И на края наведоха главите.
Днес за пореден път си пролича едно от най-големите умения на Моуриньо-да проучва съперника до най-малката подробност. Едно от най-силните оръжия на севилци са фланговите атаки,днес видяхме,че почти нямаха възможност да ги правят. В този мач и трите линни се представиха много добре-защитата изключително стабилна, халфовата линия изключително наситена и взимаше почти всички първи топки, а напред направихме няколко убийствени контратаки. Интрига за реванша има, но определено на Севиля ще им бъде доста трудно.
- C.Ronaldo.9
- Контакти:
Кво пак коментирате- Слаб Реал, Слаб Реал!! 2 мача с кръвния враг Атлети, Алмерия се бяха затворили онзи мач ии супер мал шанс! Сега 2 мача със Севиля! Е какъв Реал искате, толкова тежки мачове, а да не говорим, че идва и Лион! Победата си е победа, дали по грозен или красив начин няма значение! Гледа се победата. И не, че искам да се заяждам, лично мое мнение, но ми се струва, че с/у нас всички отбори от примера скачат на нож, а на Каталунците само водещите отбори.. На вас как ви се струва ??!
Real Madrid Club De Futbol - 1902
C.Ronaldo.9 написа:Кво пак коментирате- Слаб Реал, Слаб Реал!! 2 мача с кръвния враг Атлети, Алмерия се бяха затворили онзи мач ии супер мал шанс! Сега 2 мача със Севиля! Е какъв Реал искате, толкова тежки мачове, а да не говорим, че идва и Лион! Победата си е победа, дали по грозен или красив начин няма значение! Гледа се победата. И не, че искам да се заяждам, лично мое мнение, но ми се струва, че с/у нас всички отбори от примера скачат на нож, а на Каталунците само водещите отбори.. На вас как ви се струва ??!
Ами човек, всеки има право на мнение. Щом хората смятат,че сме играли слабо си е тяхно мнение. Все пак,го погледни от тази гледна точка- дори и слаби си взимаме мачовете,аз лично предпочитам и най-грозната победа, пред най-красивата загуба. А това "красива загуба",както много точно отбеляза един потребител преди дни е като "хубаво погребение". Хубаво,хубаво,но все пак погребение
- Frankie Lampard
- Контакти:

Според мен гол има...