Пускане на теми(анкета)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Пускане на теми(анкета)
Лично бях помолен от фенове на Ливърпъл от форума,да сложа анкета,в която да се гласува кой да прави теми за мачовете на тима. Анкетата ще е валидна 5 дни и след това резултатите ще са окончателни. И оттук нататък, вие ще се разбирате за реда на правене на теми. Опциите за избор са ми предложени от феновете на Ливърпул. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Пускане на теми(анкета)
Повече от ясно е,че fearbless ще спечели...
Хубаво е да създадете един раздел анкети в който потребителите да могат да пускат такива и във същият този раздел да ограничите писането, то ест само да се гласува. Това го има във всеки един форум. Това упражнение се прави от администраторският панел на форума и отнема по малко от 2 минути.
В момента нещата са така, че ако реша за нещо да пусна анкета трябва да търся модератор да прави същото.
Също така, дори във всеки раздел да може да се пуска анкета ще е още по-добре.
Пускам тема за мач и във същата поставям анкета за крайният изход, така се вижда какво е виждането на потребители за мача.
В момента нещата са така, че ако реша за нещо да пусна анкета трябва да търся модератор да прави същото.
Също така, дори във всеки раздел да може да се пуска анкета ще е още по-добре.
Пускам тема за мач и във същата поставям анкета за крайният изход, така се вижда какво е виждането на потребители за мача.
Последна промяна от PFC Litex на 24 яну 2011 00:33, променено общо 1 път.

- Frankie Lampard
- Контакти:
PFC Litex написа:Хубаво е да създадете един раздел анкети в който потребителите да могат да пускат такива и във същият този раздел да ограничите писането, то ест само да се гласува. Това го има във всеки един форум. Това упражнение се прави от администраторският панел на форума и отнема по малко от 2 минути.
+1 Това наистина трябва да се напрвави...И също така да може и потребителите да могат да пускат анкети.
Мен може да ме отпишете.Не ми се занимава. 
Иначе по принцип fearbless си се справя много добре.

Иначе по принцип fearbless си се справя много добре.
fearbless почти винагу пуска тема за мачовете на Ливърпул.
- storm
- Контакти:
fearbles, ми прави много добро впечатление, така ,че той.. 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
fearbles си върши най-добре работата !!!
- Mighty Reds
- Контакти:
fearbless си е човека, кога е ангажиран с каки - liverpool forever_95 или МаСиМо биха могли да си разкършват пръстчетата с некое инфо & темица 

“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Естествено че fearbless ще ги пуска. Аз му казах на него, че няма смисъл от тази анкета, ама той не та не.
Давам глас за fearbless.