Реал Мадрид: Зимна селекция 2010/2011 - слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Re: Зимна селекция 2010/2011 - слухове и новини

Мнениеот TheBest007 » 23 яну 2011 13:56

[center]Реал се насочва и към Дидие Дрогба[/center]
[center]Изображение[/center]

[center]Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо е готов да отправи шокираща оферта за нападателя на Челси Дидие Дрогба, съобщава пресата на Острова.

Моуриньо прекара по-голямата част от януари, настоявайки, че Реал има нужда от нов нападател, след като Игуаин се контузи и е аут за четири месеца. Липсата на аржентинеца кара Специалния да пуска Кристиано Роналдо като централен нападател, а не по крилото, където той обича да се подвизава. Въпреки това, бившият играч на Манчестър Юнайтед не спира да бележи. Другият останал здрав нападател на Реал Карим Бензема пък бе критикуван от Моуриньо, че не се труди достатъчно.

Решението за спеца обаче може да е бившият му възпитаник в Челси Дидие Дрогба, който не се наслаждава на добър сезон и може да поиска да смени работодателя.[/center]

Очаквам скоро и към Меси да се насочи :mrgreen: Шегувам се, разбира се ;)
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 23 яну 2011 13:56

TheBest007 написа:[center]Моуриньо дава 100 млн паунда за две звезди на Тотнъм[/center]

[center]Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо е готов да изкуши Тотнъм да продаде Гарет Бейл и Лука Модрич и ще предложи за тях 100 милиона паунда, съобщават английските медии.

Според "Daily Star", Специалния вярва, че класата на двамата играчи си заслужава огромната сума, тъй като той иска да засили халфовата си линия с енергия и хитрост. Реал вярват, че Тотнъм ще поиска поне 30 милиона паунда за хърватина и допълнителни 70 милиона за уелсеца. Лондонският тим е почти готов с новия договор на Бейл за 100 000 паунда на седмица, който ще го направи най-добре платеният играч в историята на лондончани. Неговата продължителност ще бъде пет години, което ще вдигне още повече цената му.

Иначе и двамата футболисти имат договори, подписани през миналата година. Хърватинът пък сам заяви, че е доволен да остане на "Уайт Харт Лейн".[/center]

Не вярвам да стане- още повече ,че Реал си имат достатъчно креативни халфове ;)

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 23 яну 2011 13:58

[center]Моуриньо дава 100 млн паунда за две звезди на Тотнъм[/center]

[center]Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо е готов да изкуши Тотнъм да продаде Гарет Бейл и Лука Модрич и ще предложи за тях 100 милиона паунда, съобщават английските медии.

Според "Daily Star", Специалния вярва, че класата на двамата играчи си заслужава огромната сума, тъй като той иска да засили халфовата си линия с енергия и хитрост. Реал вярват, че Тотнъм ще поиска поне 30 милиона паунда за хърватина и допълнителни 70 милиона за уелсеца. Лондонският тим е почти готов с новия договор на Бейл за 100 000 паунда на седмица, който ще го направи най-добре платеният играч в историята на лондончани. Неговата продължителност ще бъде пет години, което ще вдигне още повече цената му.

Иначе и двамата футболисти имат договори, подписани през миналата година. Хърватинът пък сам заяви, че е доволен да остане на "Уайт Харт Лейн".[/center]
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 23 яну 2011 15:46

Аз чух за 200 млн.! :roll:
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 яну 2011 18:05

В тая пуста примера няма ли играчи,че се насочват към ВЛ ? :? Всеки купува от божествената ВЛ,всеки !!! :twisted:

... :mrgreen:
Последна промяна от Frankie Lampard на 23 яну 2011 18:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 яну 2011 18:07

Frankie Lampard написа:В тая пуста примера няма ли играчи,че се насочват към ВЛ ? :? Всеки копува от божествената ВЛ,всеки !!! :twisted:

[offtopic]Франки, гледам,че постоянно така пишеш думата и затова предполагам,че грешката не е механична. Пише се кУпува, коренът на думата е купя. ;)[/offtopic]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 яну 2011 18:15

Механична е да !!! Винаги го пиша така,както и някои други думи,но това е от бързане,не че не ги знам ;)

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 23 яну 2011 19:08

Frankie Lampard написа:Механична е да !!! Винаги го пиша така,както и някои други думи,но това е от бързане,не че не ги знам ;)

Ти от "сигурния мач" Алмерия-Реал Мадрид колко пари взе?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 яну 2011 19:17

Къде съм написал,че е сигурен,умнико ? Бях на екскурзия на БАНановите острови тая седмица и не съм давал прогнози,иначе мача ми беше ясно,че е Х... ;)

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 23 яну 2011 20:53

Frankie Lampard написа:Къде съм написал,че е сигурен,умнико ? Бях на екскурзия на БАНановите острови тая седмица и не съм давал прогнози,иначе мача ми беше ясно,че е Х... ;)

Кога? След мача ли ти беше ясно?Тогава на всички им стана ясно.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Архив”