trakia, пича е прав за много неща. Но явно не е наясно с действията на полицията.
Far Right, беше ли на мача с Родопа миналия сезон, когато се опитваха да спират хората да не влизат на ТИ?
Беше ли в крумово на протеста?
Прав си за много неща, но защо говориш някой да се жертва? Ти жертваш ли се в случая? Имаш право да държиш сметка на хората, когато ти самия си опитал да направиш нещо.
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- sorcererals
- Контакти:
Re: Давайте да ги извадим................
trakia, тъй де...толкова сте безсилни и като телета в кланница срещу "сельо" / колкото и да се перчехте какво можете да направите / , че допря да обясняваш на фен на ботев да се криел.Ще се оправиш ...вЕрвай ми 

ЛЕВСКАР до гроб!
Re: Аз повече не мога да понеса!
PLOVDIV PEE 1912 написа:Давайте фенклубовете да организират нещо и да вадим тия нещасници начело със селяндура!!!
Аз никаква реакция не очаквам от тях вече.
Никой вече не издържа! Това, което се случва с отбора ни е безумие! И всички , освен феновете, се правят, че нищо не се случва! Нито един фен вече не се интересува от играта и резултата на отбора! Защото това не е НАШИЯТ ОТБОР! Това не е БОТЕВ! И всички сме наясно, че с христолов никога вече не можем да имаме един отбор!
Айде вадете отбора и ега никога не се върнете в А група 

Dja написа:Айде вадете отбора и ега никога не се върнете в А група
Омръзна ми да ви гоня!
Dja написа:Айде вадете отбора и ега никога не се върнете в А група
Що бе да нямаш лоши спомени от преди и се будиш облян в пот вечер ?
plan-2012 написа:Dja написа:Айде вадете отбора и ега никога не се върнете в А група
Що бе да нямаш лоши спомени от преди и се будиш облян в пот вечер ?
Не чакай отговор не сред нас вече

- Canaries front
- Контакти:
Добре вадим го отбора и какво правим след това,Селския няма да си замине бетонираме го,няма кой да купи отбора във В,те в А не искат та във В ли ? Какви са ви плановете след като го извадим след като го желаете трябва да сте решили какво правим по нататък ?
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Canaries front написа:Добре вадим го отбора и какво правим след това,Селския няма да си замине бетонираме го,няма кой да купи отбора във В,те в А не искат та във В ли ? Какви са ви плановете след като го извадим след като го желаете трябва да сте решили какво правим по нататък ?
Ако имаш по-добра идея е сподели.