Записът между Борисов и Танов-автентичен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Вярвате ли, че записите уличаващи премиера са манипулирани ?

Мнениеот marmi52 » 20 яну 2011 08:57

8-)

Сигурно не остана човек в България през последните две седмици, който да не е разбрал за записите уличаващи премиера Бойко Борисов в закононарушения и злоупотреба със служебно положение.
Ако все пак има такъв ще припомня, че със СРС (специални разузнавателни средства) е бил записан разговор между Бойко Борисов и шефът на митниците Ваньо Танов, в който Борисов нарежда на подчинения си да изкара от бирената фабрика "Леденика" в Мездра отишлите на проверка митничари.
Фабриката е собственост на шефът на Федерацията по баскетбол Михаил Михов (Мишо Бирата) и към дадения момент е била с отнет лиценз за производство, а е работела. Сигнал на граждани, че фабриката работи през ноща е предизвикал митническата проверка.
Вчера прокуратурата излезе със становище, че записите вероятно са манипулирани.
В обществото обаче остана впечатлението, че записите са си автентични и просто са презаписвани, което е нормално с оглед на това, че всяко СРС се унищожава след 10 дни, ако по него не е повдигнато обвинение на подслушвания.
Остава горчивия вкус в устата на обикновения човек, че законите отново не са еднакви за всички.
Моето мнение е, че записите са истински, но презаписани без да се променя съдържанието им и смисълът на казаното от участниците в тях.
Бойко Борисов наистина е покровителствал незаконно производство.
Мнението ми се затвърди, когато снощи чух от устата на Явор Дачков, че Сибанк е отпуснала 2 000 000 лв. на Мишо Бирата
за "Леденика".
Мишо Бирата не е можел да си плаща вноските по заема към банката на Цветелина Бориславова и това е наложило протекциите на Бойко Борисов. Фабриката е трябвало да работи, за да може собственикът и да си плаща вноските към Сибанк.
Ето защо смятам, че записите са истински, съдържанието им е реално, а участниците в тях са наистина Бойко Борисов и Ваньо Танов.
Вие как смятате ?
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

dodo7271
Контакти:

Re: Вярвате ли, че записите уличаващи премиера са манипулирани ?

Мнениеот dodo7271 » 20 яну 2011 09:09

Не са манипулирани. Това се признава и от самата експертиза, в която се казва, че само са презаписани.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Мнениеот cocain4 » 20 яну 2011 09:14

манипулирани сто процента
Последна промяна от cocain4 на 20 яну 2011 09:14, променено общо 1 път.
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Мнениеот Рикелме » 20 яну 2011 09:15

Аз също смятам, че са автентични!

Само ще те корегирам, не "прокуратурата излезе със становище, че записите вероятно са манипулирани", а Института по Криминалистика към Ц. Цветанов, опс извиниме към МВР.

Потребителски аватар
VOLOV
Контакти:

Мнениеот VOLOV » 20 яну 2011 09:18

Пичове, я вземете прочетете цялата експертиза (има я на много места), преди да правите свободни съчинения от рода на: "струва ми се", "убеден съм", "вярвам, че" и т.н. Като казвам цялата експертиза, имам предвид официалния текст, а не журналистически разработки върху нея. Бих дал линк, но незнам как би се изтълкувало.

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

Мнениеот nomeruno » 20 яну 2011 09:20

Добре (или както се казва тук в Мездра напоследък Дооообре :) ), приемаме, че записите са автентични. Аз се питам обаче защо чак сега тези записи видяха бял свят като те са от преди почти една година? Другаде ако някой папарак (а и не само) ако получи някакъв сензационен материал той веднага бива публикуван! Какво са чакали близо една година? Още едно посещение на папата?! Според мен има някаква причина точно сега да се разкрият тези записи, нещо като при ДВГ (малко нелепо сравнение, но друго не ми идва на акъла) ако искрата от свещта не светне и не възпламени гориво-въздушната смес в точно определен момент няма да се постигне максимален ефект. Интересно е да се разбере и това!

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 20 яну 2011 09:28

Презаписвани са - в този смисъл са манипулирани! :) (не, че са фалшиви) По прост премиер не сме имали от бай Тошо :lol:

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 20 яну 2011 09:34

Прочети темата, пусната от finaan. За съжаление е абсолютно прав - българската политика е едно непрестанно вадене на кирливи ризи. Винаги опозицията се стреми да очерни властимащите, надявайки се да заеме тяхното място. Не мога да разбера защо се шуми толкова около този случай, като едвали предшествениците на Бойко Борисов, а и техните предшественици, са правили нещо по-различно. Просто преди не е имало кой да ги натопи, но сега, понеже виждат, че народът малко или много харесва премиера - се стараят с какви ли не средства да унищожат доверието в него. А българинът е жаден за интрига, а това е и най-силният коз на политиците, но не го осъзнавате!

П.С. Само един въпрос да ви задам - работа на митничарите ли е да извършват проверка на незаконно-работещи предприятия?
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 20 яну 2011 09:46

VOLOV написа:Пичове, я вземете прочетете цялата експертиза (има я на много места), преди да правите свободни съчинения от рода на: "струва ми се", "убеден съм", "вярвам, че" и т.н. Като казвам цялата експертиза, имам предвид официалния текст, а не журналистически разработки върху нея. Бих дал линк, но незнам как би се изтълкувало.

Кой е правил експертизата ? - НИКК - МВР- Научен институт по криминалистика и криминология при МВР. Кой е шеф на МВР ? :) - Цецо Ц .....а ! Какво им е заповядал Цецо да пишат в експертизата ? :) - "Нема такова животно!" :)

Има два варианта по случая :
1. Записите са манипулирани, защото са пуснати в "пресата" по личното искане на Б.Б. и са подготвени лично от неговите хора. Няма умен младеж , който да си мисли, че хора които могат да запишат премиера ще се дънят със манипулирани записи. Просто е смешно.
2. Записите са нормални. Ц.Ц. е наредил на своето НИКК-МВР какво да пишат в експертизата. Пак е смешно.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 20 яну 2011 09:47

Btovfan80 написа:П.С. Само един въпрос да ви задам - работа на митничарите ли е да извършват проверка на незаконно-работещи предприятия?

В предприятия работещи с акцизни стоки и митнчески складове е работа на митничарите ;) точно на митничарите е работа проверката във въпросното предприятие

Относно темата за мен не са манипулирани т.е. добавяни или изваждани думи и реплики и съм убеден че това не е единствения случай на покровителство от страна на ББ.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Върни се в “Свободна зона”