фифи перото написа:paskal40 написа:фифи перото написа:И на барЦелона пак ще подарят победа срещу Челси ..или някой друг...
Пиши имената на отборите с уважение ако обичаш... писна ми в тия форуми от анти-Барселона настроения! Квото са дали на Барселона срещу Чесли са си го взели следващата година срещу Интер...
Защо не се запиташ какво поражда тези настроения?!И явно си доста млад-до 89 у нас всички журналисти така наричаха отбора-Барцелона...Да ви е честита ..абе всичко да ви е честито...имате пари,правите се на "милосърдни"...Взимайте ,докато можете...МЕСИ е най-великият!
Ми като напишеш "барЦелона" и "Барцелона" има разлика!(Ти много добре знаеш за какво ти говоря не случайно си го написал така). Да ти кажа питал съм се какво кара хората да мразят отбора и се сещам само за едно: Барселона в момента прави смешни голяма част от противниците си и то го прави със футболисти от школата си. Да отбора има пари и това се дължи на факта ,че има много фенове който си купуват много тениски , шалчета и прочие...съответно имат голям интерес към мачовете им от там спонсори , ТВ права , реклами и други... "Правете се на милосърдни" - отбора плаща за да е милосърден ,а не се прави както ти казваш...кой друг отбор го прави - със сигурност се броят на пръстите на едната ръка! Да честито ни е защото в момента отбора бере плодовете на дълги години инвестиране в школа ,идеология и време и никой не може да отнеме момента на величие който си е изцяло заслужен и неоспорим! Че Меси е най великият също е вярно макар и аз да мисля ,че отличието повече заслужаваше Шави ,а Снайдер трябваше да е втори! Не умаловажавам триумфа на Интер ни най малко напротив това бе огромен успех за тях ,но мисля се видя и истинският заслужил триумфите на Интер си взе златната топка за треньор номер 1...Защото без него Интер се върна където беше,че даже и по назад се върна!