Кръв и здраве за "Наздраве"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Кръв и здраве за "Наздраве"

Мнениеот dafquezz » 09 яну 2011 17:38

Момчета, приемате ли още хора в отбора, по принцип как си правите селекцията?

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 09 яну 2011 17:56

За съжаление днес неможах дори да се изпотя, все пак поздравления за мъжката игра на всички и следващия път ги бием! (ако не сме половината в болничното крило на 10та минута)

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 09 яну 2011 17:58

dafquezz написа:Момчета, приемате ли още хора в отбора, по принцип как си правите селекцията?

Брат,сори ма повече хора не приемаме.Пък и има картотеки и записани имена.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 яну 2011 18:07

VelBujd написа:За съжаление днес неможах дори да се изпотя, все пак поздравления за мъжката игра на всички и следващия път ги бием! (ако не сме половината в болничното крило на 10та минута)

Митко, как е скулата, ходи ли на лекар?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 09 яну 2011 18:17

Прибрах се на Кюстендил. :D Ако и утре ме боли ще отида ...

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 09 яну 2011 18:19

Мач ли сте играли или сте ходили на война? :| Ужас...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 09 яну 2011 20:16

Де са губите кат на дърта баба м*****а? Като сте "Наздраве", поне казвайте по едно Наздраве, преглеждайки форума дето ви събра!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 яну 2011 11:44

McLovin написа:Аз стигнах до извода, че качествен съдия на каквото и да е ниво в България НЯМА! Да, играе се твърдо и грубо, но имаше други досадни неща, които трябва да се отчитат, но уви...

Братле как ще се оставиш да те нареждат тези? Не знам, аз лично издивях....
Съдията се беше насрал тотално.... Дава жълт картон за техен най-после при което най-едрия от тях отива при него и каза" Милене на мен ли ще даваш жълт картон бе, на мен? "/..... А всичките им резерви скачат и влизат на терена....
Минути по-късно един влезе абсолютно оперативно отзад в краката на наш(не помня кой) и аз не издържах и подвикнах нещо от сорта" на ръгби ли ще си играем, е..и и влизанията" при което той каза " стига си викал бе- не видя ли, че се подхлъзнах" :shock:
Иначе мача реално погледнато нямаше как да го вземем, защото Венци(вратаря) ни извади над 10 положения.....

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 10 яну 2011 19:27

MORSKI написа:
McLovin написа:Аз стигнах до извода, че качествен съдия на каквото и да е ниво в България НЯМА! Да, играе се твърдо и грубо, но имаше други досадни неща, които трябва да се отчитат, но уви...

Братле как ще се оставиш да те нареждат тези? Не знам, аз лично издивях....
Съдията се беше насрал тотално.... Дава жълт картон за техен най-после при което най-едрия от тях отива при него и каза" Милене на мен ли ще даваш жълт картон бе, на мен? "/..... А всичките им резерви скачат и влизат на терена....
Минути по-късно един влезе абсолютно оперативно отзад в краката на наш(не помня кой) и аз не издържах и подвикнах нещо от сорта" на ръгби ли ще си играем, е..и и влизанията" при което той каза " стига си викал бе- не видя ли, че се подхлъзнах" :shock:
Иначе мача реално погледнато нямаше как да го вземем, защото Венци(вратаря) ни извади над 10 положения.....

Е, нареждат е силно казано...9ката ми каза смешник/точно преди да бием център/, което за мен не е голямо нареждане :lol: Иначе аз с гологлавите им звезди имах взимане даване... С тях се похранихме, но това си е що годе нормално :lol:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 яну 2011 21:01

[offtopic]
slavia_forever написа:
Cesc Fabregas написа:
slavia_forever написа:Поздравления и от мен!

Макар, че се чудя как някои единици, които се отричат от форума и екипа му и в същия момент, да защитават цветовете му и да се наричат като една от най-популярните теми в него?!

На другите желая успех и горе главите. Като чух за гол в последната минута и мен ме стана малко яд, но другия път ще биете! Стискам палци за следващия мач!
Вместо да си говориш някакви неопределени неща, вземи се замисли защо 70% от играещите в тоя отбор не пишат във форума. Отбора представлява сайта и форума на Гонг, а не модераторите, колкото и да е жалко.

Да, има друг форум с 27 регистрирани потребители, някои от които играят за Гонг, от които средно във времето от 0 до 2-ма са онлайн. Вчера например ТАМ, при 1 онлайн + двама гости в другия форум, трима човека се изявяваха в Гонг. Други, като виден техен модератор наблюдаваше само онлайн. От тях единия поздрави майките на някои от нас, без да бъде провокиран от нищо и никой, докато аз бях изгонен от другия форум "за провокация", без да съм казал нищо провокативно на никого, с конкретна причина "не ме кефи ника ти". :lol: Като говориш да се замисля, замисли се ти върху това, как се модерира там! И въпреки многобройните опити да се привлекат хора на онова място, имате само една залиняла спам тема и няколко раздела, повечето теми с почти никаква активност. А сега риткате мачлета с марката Гонг и казваш, че Дражко така ви регистрирал, защото бил пиян, та затова. Неуважението ти явно е традиционно!

Oткога форума ви се сравнява с разни квартални форумчета, създадени от 5-6 приятели в скайпа? :lol: Това ли ви е базата за сравнение?!?! :o :lol: Явно да, щом модераторите от "най-големия спортен форум в България" влизат там редовно и четат какво се пише по темите! Примем го за комплимент, явно се интересувате все пак какво става там :mrgreen: Иначе кой каквото е писал-за него си е и той си отговаря! Аз не съм видял някой да ви е "поздравявал майките", но явно ми е убегнало, възможно е! :lol:[/offtopic]
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Свободна зона”