Мнениеот Sektor_B » 30 мар 2009 22:54
Регистрирах се тук, само заради тази тема. Все още не съм могъл да чуя песента на сбирщината, която оплюва най-талантливия и велик футболист, който някога България е имала. Но предполагам какво е съдържанието й, затова ще кажа само едно. Хора, които плюят по този начин срещу починал човек заслужават да са на мястото му. Абе, червени идиоти, да сте чули някога от сектор Б една лоша дума за някоя от легендите ви, особено за починалите? Иван Колев, лека му пръст, беше голям футболист, неведнъж ни е огорчавал с головете си... Ама да сте чули веднъж да го обидим? Или пък някоя от живите ви легенди? Не мисля! С какво толкова ви е извадил очите този голям човек и голям футболист Гунди, не мога да разбера. Аз лично съм гледал изпълненията на великия нападател само по телевизията, но и от тях си личи магията му. Докато е бил жив са го обичали всички - сини, червени, жълти, червено-черни, бели, черно-бели... ВСИЧКИ! И сега някакви комплексари, на които единствената радост е да отидат на мач и да псуват, защото в реалния живот са просто мижитурки и всички се гаврят с тях, си избиват комплексите, плюейки по най-големия български футболист. Е не мога да разбера това. Ще ви дам следния пример. Баща ми е фен на четирибуквието. Слава Богу, че не можа да ме вкара в кривия път, благодаря на дядо си, че ме направи СИН до мозъка на костите. Но както и да е. Та, когато баща ми разбрал, че Гунди и Котето са починали, се е вдигнал от другия край на България, където е бил на командировка, за да отиде на погребението им. И е чувствал тази трагедия като своя собствена. Разказа ми, че на погребението е имало над 200 хил. човека, цяла София е била задръстена от опечалени. Каза ми също така, че е видял много свои приятели, с които е ходил на мачове на четирибуквието на това погребение и те съшо са плакали от душа. А сега... някакви малоумници, които не са виждали Гунди и на снимка, плюят по него. МНОГО ТЪПО ПЛЕМЕ ИМА В БЪЛГАРИЯ! Само това мога да заключа.