Спрете с простотиите с ГУНДИ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Спрете с простотиите с ГУНДИ

Мнениеот bigbonusprize » 30 мар 2009 22:40

Бижутера написа:Знам,че повечето армейски фенове са против последната песен на сектор Г за Гунди и тн.,но според мен тези,които са я измислили и я пеят трябва да бъдат линчувани,да не кажа обесени или екзекутирани.Най-голямата простотия е да оскверняваш по някакъв начин нечия памет,а те точно това правят.Ами тоя армейски фен изказал се по-горе защо не бие два шута на фена до него в сектор Г,който пее такива песни?Защо не ги изхвърлите от агитката,защо не ги спрете,нали сте против?Докато оная торба Дучето ви е знаменосец все такива мизерии и простотии ви очакват драги цскари,но така до никъде няма да стингете...

Много си прав!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Sektor_B
Контакти:

Мнениеот Sektor_B » 30 мар 2009 22:54

Регистрирах се тук, само заради тази тема. Все още не съм могъл да чуя песента на сбирщината, която оплюва най-талантливия и велик футболист, който някога България е имала. Но предполагам какво е съдържанието й, затова ще кажа само едно. Хора, които плюят по този начин срещу починал човек заслужават да са на мястото му. Абе, червени идиоти, да сте чули някога от сектор Б една лоша дума за някоя от легендите ви, особено за починалите? Иван Колев, лека му пръст, беше голям футболист, неведнъж ни е огорчавал с головете си... Ама да сте чули веднъж да го обидим? Или пък някоя от живите ви легенди? Не мисля! С какво толкова ви е извадил очите този голям човек и голям футболист Гунди, не мога да разбера. Аз лично съм гледал изпълненията на великия нападател само по телевизията, но и от тях си личи магията му. Докато е бил жив са го обичали всички - сини, червени, жълти, червено-черни, бели, черно-бели... ВСИЧКИ! И сега някакви комплексари, на които единствената радост е да отидат на мач и да псуват, защото в реалния живот са просто мижитурки и всички се гаврят с тях, си избиват комплексите, плюейки по най-големия български футболист. Е не мога да разбера това. Ще ви дам следния пример. Баща ми е фен на четирибуквието. Слава Богу, че не можа да ме вкара в кривия път, благодаря на дядо си, че ме направи СИН до мозъка на костите. Но както и да е. Та, когато баща ми разбрал, че Гунди и Котето са починали, се е вдигнал от другия край на България, където е бил на командировка, за да отиде на погребението им. И е чувствал тази трагедия като своя собствена. Разказа ми, че на погребението е имало над 200 хил. човека, цяла София е била задръстена от опечалени. Каза ми също така, че е видял много свои приятели, с които е ходил на мачове на четирибуквието на това погребение и те съшо са плакали от душа. А сега... някакви малоумници, които не са виждали Гунди и на снимка, плюят по него. МНОГО ТЪПО ПЛЕМЕ ИМА В БЪЛГАРИЯ! Само това мога да заключа.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 30 мар 2009 22:57

Не съм религиозен, но съм сигурен, че каквото пожелаеш на друг ще ти се върне тъпкано! В тази връзка ми е жал за такива изроди, които не зачитат никого и нищо! В такива случаи ме е срам за нацията ни!!! :oops: :oops: :oops:
П.П. Sektor_B, моят баща казваше: "Само ЦДНА и Гунди!" и всичко, разказано от твоя е абсолютна истина!!!
Последна промяна от Deliba6 на 30 мар 2009 23:02, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 30 мар 2009 23:02

Сектор_Б не ти и трябва да слушаш простотията им...
Заключвайте темата, че след последния коментар на фена на ЦСКА(каквото име си мисля, че е имал предвид) ще се почне едно безмислено хранене и мерене на пишки.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 мар 2009 23:11

sedem_!_dva написа:Голяма част от феновете на ЦСКА нямат никакъв срам и от няколко години открито го показват, като дори го натрапват. И новата им песен от мача със Сливен и Локо ПД, в която пеят глупости за Гунди го показва, аз преди време бях отворил и тема, за да може нормалните им фенове да се осъзнаят и да освиркват келешите от сектор Г.
Няма друга страна, която да не уважава футболните си легенди :!:

Но това не е едностранно-я виж колко простотия има по адрес на Бербо и Стойчков от ваша страна.Лично от мене лоша дума за Гунди няма да чуете
Изображение

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 30 мар 2009 23:12

Оставете омразата за ония малоумници дето крещяха оная простотия! България не са те и никога няма да бъдат! От край време има една много мъдра приказка " За умрелия или нищо, или хубаво!" ! Гунди е БЪЛГАРИН, както и СТОИЧКОВ, ЖЕКОВ, КОТКОВ , ЯКИМОВ, ДИЕВ и още много други!!!!!! Това като не осъзнавате, искам да попитам какви сте вие? Вие( тия дето виха, а не "червените" от които имам доста приятели) сте някаква странна смес от наркомани, пиянки, отхвърлени некадърници и уникално примитивни създания! Не се изживявам като ваш съдия, но не мога да приема нормален човек да крещи тия думи, след като са минали почти 40 години от смъртта на тия хора, които цяла България( поне по-голямата част) е обичала ! Почвам да мисля, че си заслужаваме съдбата с такива като вас, поп Кръстю и редица знайни и незнайни предатели на смелите и велики българи от едно време, та чак досега!!!

ПС- Нищо против ЦСКА и истинските привърженици на отбора нямам, а само против тия дето крещяха оная мерзост!!!!!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 30 мар 2009 23:16

cska_90 написа:
sedem_!_dva написа:Голяма част от феновете на ЦСКА нямат никакъв срам и от няколко години открито го показват, като дори го натрапват. И новата им песен от мача със Сливен и Локо ПД, в която пеят глупости за Гунди го показва, аз преди време бях отворил и тема, за да може нормалните им фенове да се осъзнаят и да освиркват келешите от сектор Г.

Но това не е едностранно-я виж колко простотия има по адрес на Бербо и Стойчков от ваша страна.Лично от мене лоша дума за Гунди няма да чуете

Само не мога да разбера защо Бербатов го считате за легенда.Той даже не е и произлезнал от вас.Ама хайде няма да споря по тая тема.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 30 мар 2009 23:22

cska_90 написа:

Лично сектор Б да почне да пее Бербо курво никога не е било, няма и за какво, защото не знам защо си мислите, че левскарите мразят Бербатов, като това не е така. Няма и за какво да не ни харесва, нито ни е вкарвал голове, нито се изтъква като голям армеец или да говори против Левски. Да не говорим и за други ваши бивши футболисти, за които никога нищо обидно не се е пеело или скандирало.
Единствено към Стоичков имаше веднъж плакат-Stoichkov-the whore of Catalunya, но това беше опънато на мача с Барса след като се разбра, че на тренировката предишната вечер той е казал на футболистите на Барса-Бийте говедата с колкото можете... :roll: Та каквото повикало, такова се обадило, да не ти припомням и как излезна с фланелка с номер 4 след четирите си гола в един мач с/у нас. Такъв човек няма да има уважение от страна на сектор Б, въпреки че е направил много за футбола в България.
Аз лично не го харесвам след интервюто, което даде и каза, че България нищо не му е дала. :oops:
Последна промяна от sedem_!_dva на 30 мар 2009 23:41, променено общо 1 път.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 30 мар 2009 23:26

Ето съфорумци от ЦСКА! Какво му се казва на такъв индивид! Вие го оценете нормален ли е? Кажете по сърце и душа тоя индивид ли е образа на истинският фен на ЦСКА? Тоя за търпене ли е и какво заслужава? Отговорете честно без злоба, без омраза, без заобиколки- тоя какво цели и какъв екземпляр( човек не бних написла на това същество) е?

За тоя иде реч------------gundi shofioro
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 30 мар 2009 23:29

gundi shofioro написа:: :D :lol: :lol:
Обичам да летя край Витиня на бутилка Слънчев бряг,Бях тръгнал към Враца но загинах и сега се завръщам в Николай Михайлов.В сряда ще бъде велик мач,а вечерта ще го полея.Чудите ли се как се съживих,Исус чу молитвите на Благо и в трудния момент ме изпрати да помогна на правилния футбол.Дори и в Ада всички се възхищават на правилния футбол на Станимир Стоилов.
След мача ще си замина с Никиту.
Гунди е шофьор але але,и вика Томето към синьото небе!

Ей за такива кретенчета като тебе БЪЛГАРИЯ е на това ниво и докато има такива като тебе нищо добро не ни чака.Пожелавам ти да станеш шофьор!

Върни се в “Футбол - България”