Мъри: Анортозис ще играе правилен футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dodo7271
Контакти:

Re: Мъри: Анортозис ще играе правилен футбол

Мнениеот dodo7271 » 29 дек 2010 11:45

Злобни, завистливи, комплексирани, изпълнени с омраза цесекари :) :) :) До там ви доведе зомбирането на Г. А. Ако един, измежду Стойчо Младенов или Йешич, беше постигнал 1/5 от успехите на Мъри като треньор, щяхте да му се кланяте като на индийско божество. Вие имате този навик да си създавате митове и да ги облизвате. Когато Стойчо или Йешич излезе от групите на ЛЕ, когато класира отбора си на четвъртфинал в ЛЕ, когато влезе в групите на ШЛ, тогава да си изливате злобата към Мъри, ама сега на какво отгоре го правите?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 29 дек 2010 11:47

flo написа:
JohnnieWalker написа:
flo написа:johnie walker , много комплекси избиваш момче.То бива да завиждаш ама...Върви си гледай твоята Барца и не гледай в чуждата паница

Божеее... Израстнал съм на 400 метра от Герена. Левскар съм от както се помня, така че ако обичаш не се изказвай неподготвен ;) Факта е, че Мъри Бустана е супер некадърен. Ако искате го разберете - все ми е тая ! Причината за двата пробива в Европа бяха силните играчи с които разполагахме , същите тези, които Бустата изгони ако не ме лъже паметта;) Така че другия път помисли преди да пишеш :!:

Причината да станат силни беше Мъри.Бардон дойде в Левски на път да се откаже от футбола.Боримиров беше на 34 (доколкото помня ) , на път да се откаже от футбола и той , но заедно с Ричард който дойде натирен от Черно Море , станаха най-силнбата двойка халфове в БГ.Кой-откри Домо като талант?Кой взе Йовов от Литекс.Кой ги разви като футболисти ?

Домо, ама ако не беше Бабангида, щяхме да духаме супата.... Бардон и Боримиров си дойдоха футболисти, а Ричи се научи покрай Борето ;) Йовов няма да го коментирам, защото никога не съм го харесвал...

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 29 дек 2010 12:02

Много хора няма да му простят това, което постигна с Левски! Тази глупост 100% си я е съчинил някой подобен помияр!
Лошото в случея е, че има и хора, които наричат себе си Левскари, които го плюят и нападат- ето това е наистина гнусното! Срам ме е от такива индивидчета :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

KellyB

Мнениеот KellyB » 29 дек 2010 12:04

UltraBlue написа:Много хора няма да му простят това, което постигна с Левски! Тази глупост 100% си я е съчинил някой подобен помияр!
Лошото в случея е, че има и хора, които наричат себе си Левскари, които го плюят и нападат- ето това е наистина гнусното! Срам ме е от такива индивидчета :evil:

+1000

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 29 дек 2010 12:05

dodo7271 написа:Злобни, завистливи, комплексирани, изпълнени с омраза цесекари :) :) :) До там ви доведе зомбирането на Г. А. Ако един, измежду Стойчо Младенов или Йешич, беше постигнал 1/5 от успехите на Мъри като треньор, щяхте да му се кланяте като на индийско божество. Вие имате този навик да си създавате митове и да ги облизвате. Когато Стойчо или Йешич излезе от групите на ЛЕ, когато класира отбора си на четвъртфинал в ЛЕ, когато влезе в групите на ШЛ, тогава да си изливате злобата към Мъри, ама сега на какво отгоре го правите?

Това дето съм го подчертал, коя година се е случило?
Защото това по твоята логика значи, че ЦСКА имат 4 четвъртфинала за ШЛ :mrgreen:

Потребителски аватар
stinki
Контакти:

Мнениеот stinki » 29 дек 2010 12:07

Много ми е интересно на мен ако Мъри постигне успехи със Анортозис какви ли оправдания ще измислят всички които упрекват "правилния" му футбол.

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 29 дек 2010 12:08

Мдаа,Домо е страшен талант определно,голямото откритие на Мъри :lol:

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 29 дек 2010 12:10

dodo7271 написа:Злобни, завистливи, комплексирани, изпълнени с омраза цесекари :) :) :) До там ви доведе зомбирането на Г. А. Ако един, измежду Стойчо Младенов или Йешич, беше постигнал 1/5 от успехите на Мъри като треньор, щяхте да му се кланяте като на индийско божество. Вие имате този навик да си създавате митове и да ги облизвате. Когато Стойчо или Йешич излезе от групите на ЛЕ, когато класира отбора си на четвъртфинал в ЛЕ, когато влезе в групите на ШЛ, тогава да си изливате злобата към Мъри, ама сега на какво отгоре го правите?

+1 На Мъри тръгнали да се смеят а не погледнат техния "Генерал" и Стойчо Младенов :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 29 дек 2010 12:12

eMs1 написа:

Защото това по твоята логика значи, че ЦСКА имат 4 четвъртфинала за ШЛ :mrgreen:

Това дето си го подчертал Мъри го е постигнал като треньор а Стойчо като треньор на ЦСКА кво постигна?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 29 дек 2010 12:20

Santiago Munezz написа:
eMs1 написа:

Това дето си го подчертал Мъри го е постигнал като треньор а Стойчо като треньор на ЦСКА кво постигна?

Мача загубен от Шалке е на четвъртфинал за ЛЕ и няма как да го сравниш с представяне на ЦСКА понеже Вие когато сте играли напролет едвали е имало такъв турнир ! Ако ти е по-лесно сметни след колко изиграни мача Левски достига до тази фаза и след колко ЦСКА достига до полуфинал за КНК ... Смяташ ли ?
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Върни се в “Футбол - Свят”