Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Re: Каде сте бе гонг

Мнениеот bultrasa » 26 мар 2009 20:48

OBICHAM_BOTEV написа:Левски и ЦСКА имат най-много фенове в България , защото в България има много селяни. Но какви фенове са това при положение , че не са ходили на повече от 5 мача на любимия си отбор и как са станали фенове ? 90 % от тях са станали фенове на Левски и ЦСКА като са отворили вестника и са видяли кой е първи !!!
Разберете в България има журналистическа мафия - сини и червени.
Има съдийска мафия , която подкрепя двата отбора на властта , а и всички шопски отбори ! В Ботев останахме последните романтици във футбола . Аз не искам купени титли с кървави пари , Аз искам преди всичко честен и красив футбол !!! Вярвам ,че всички фенове на Ботев искат същото ! Вярвам ,че всички истиснски фенове на футбола искат това !!
Господа пишман журналисти, София не е България и Левски и ЦСКА не са българския футбол ! И БФС-то е синьо-червено !!
И докато това е налице , ние никога няма да имаме футбол. Два отбора ,които не са отбори на народа , а напротив отбори на властта !!! Винаги са били отборите на властта.
Затова ,не обръщайки внимание на Ботев вие не обръщате внимание на българския футбол. Срам и позор за вас !
После пак ще има Жилина , Тампере , БАТЕ Борисов и т.н.
И затова журналистичета искам само да ви питам СРАМ ЛИ ВИ Е ?
Едва ли ...

точно-сочно :idea:
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Botev74
Контакти:

Мнениеот Botev74 » 26 мар 2009 20:48

Аз вече си сипах едно, за вас незнам...БОТЕВ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 мар 2009 20:49

bultrasa написа:
OBICHAM_BOTEV написа:Левски и ЦСКА имат най-много фенове в България , защото в България има много селяни. Но какви фенове са това при положение , че не са ходили на повече от 5 мача на любимия си отбор и как са станали фенове ? 90 % от тях са станали фенове на Левски и ЦСКА като са отворили вестника и са видяли кой е първи !!!
Разберете в България има журналистическа мафия - сини и червени.
Има съдийска мафия , която подкрепя двата отбора на властта , а и всички шопски отбори ! В Ботев останахме последните романтици във футбола . Аз не искам купени титли с кървави пари , Аз искам преди всичко честен и красив футбол !!! Вярвам ,че всички фенове на Ботев искат същото ! Вярвам ,че всички истиснски фенове на футбола искат това !!
Господа пишман журналисти, София не е България и Левски и ЦСКА не са българския футбол ! И БФС-то е синьо-червено !!
И докато това е налице , ние никога няма да имаме футбол. Два отбора ,които не са отбори на народа , а напротив отбори на властта !!! Винаги са били отборите на властта.
Затова ,не обръщайки внимание на Ботев вие не обръщате внимание на българския футбол. Срам и позор за вас !
После пак ще има Жилина , Тампере , БАТЕ Борисов и т.н.
И затова журналистичета искам само да ви питам СРАМ ЛИ ВИ Е ?
Едва ли ...

точно-сочно :idea:

Прочетоха ми мислите...

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 мар 2009 20:50

Botev74 написа:Аз вече си сипах едно, за вас незнам...БОТЕВ ЗАВИНАГИ

НАЗДРАВЕ КАНАР ....

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 26 мар 2009 20:52

Стига ревахте, не разбирате ли, че по закон Ботев Пд е собственост на Селския? И той си прави каквото си иска. Ако искате качествени спорове и коментари, кликвате на картинката след поста ми. Казвам ви го - ПРАВИТЕ УСЛУГА НА СЕЛСКИЯ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ИЗПЪЛНЕНИЯ - ЩЕ ИЗХВЪРЛЯТ БОТЕВ ВЪВ "В" ГРУПА, ЩЕ ГО ОТЪРВЕТЕ ОТ БОРЧОВЕТЕ, А ТОЙ ПАК ЩЕ СИ ПЕРЕ ПАРИТЕ. Никой не ви е виновен, поне вземете пример от беройци - успяха и са на път да се върнат в "А" група.
Изображение
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 мар 2009 20:56

itsoVIII написа:Стига ревахте, не разбирате ли, че по закон Ботев Пд е собственост на Селския? И той си прави каквото си иска. Ако искате качествени спорове и коментари, кликвате на картинката след поста ми. Казвам ви го - ПРАВИТЕ УСЛУГА НА СЕЛСКИЯ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ИЗПЪЛНЕНИЯ - ЩЕ ИЗХВЪРЛЯТ БОТЕВ ВЪВ "В" ГРУПА, ЩЕ ГО ОТЪРВЕТЕ ОТ БОРЧОВЕТЕ, А ТОЙ ПАК ЩЕ СИ ПЕРЕ ПАРИТЕ. Никой не ви е виновен, поне вземете пример от беройци - успяха и са на път да се върнат в "А" група.
Изображение

Опаааа,пак един в засада...

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 26 мар 2009 20:59

itsoVIII написа:Стига ревахте, не разбирате ли, че по закон Ботев Пд е собственост на Селския? И той си прави каквото си иска. Ако искате качествени спорове и коментари, кликвате на картинката след поста ми. Казвам ви го - ПРАВИТЕ УСЛУГА НА СЕЛСКИЯ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ИЗПЪЛНЕНИЯ - ЩЕ ИЗХВЪРЛЯТ БОТЕВ ВЪВ "В" ГРУПА, ЩЕ ГО ОТЪРВЕТЕ ОТ БОРЧОВЕТЕ, А ТОЙ ПАК ЩЕ СИ ПЕРЕ ПАРИТЕ. Никой не ви е виновен, поне вземете пример от беройци - успяха и са на път да се върнат в "А" група.
Изображение

благодарим за загреженоста.Но итината е че не сме ви провинция във Футбола.............Шопи и всякви безобразни :ugeek:

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 26 мар 2009 21:01

да ве, майна ИзображениеИзображениеИзображение хич не ми пука за отбора на Селския. Помогнете му на човека да се справи с борчовете. А фактите са ясни - Селския си прави каквото поиска. Жалко за Ботев, не заслужава такава гавра, дано най-накрая успеете да се отървете от тоя собственик.
ИзображениеИзображение

kiki
Контакти:

Мнениеот kiki » 26 мар 2009 21:13

Най-хубавото нещо на този шампионат е, че БОТЕВ ще ИЗПАДНЕ. Но нищо има и Б група,там ви е мястото.

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Re: standartnews.com:СТАРТИРАХА ПРЕГОВОРИ ЗА ПРОДАЖБАТА НА БОТЕВ

Мнениеот bultrasa » 26 мар 2009 21:14

BPFC1912 написа:
bultrasa написа:За какво да го вадим Отбора като той сам ще излезне.После всички ръцете с нас ще си мият.Не.........Отбора трябва да излезне за некадърно управление......и в Б група да го побъркаме селяка от чудеса :twisted: Ако все още е там гнидата :evil:

На всички е ясно вече , че ако селския не се махне изпадаме без проблем. Но не с високо вдигната глава , а с широко отворени крака !Аз лично и хората които познавам не искаме да гледаме тази гавра с любимия ни отбор и затова ще направим всичко необходимо да му спестим това унижение.

Виж какво ние какво сме виновни че изпадаме.Не ги подкрепяме ли :?: Не........това не е разтворени крака.Всички знаят мутацията в момента..........дори и малките деца........ще вземем голямата тежест на товара :oops: А и после може пък да ни базикат че сме Пишман фенове :shock:

Върни се в “Архив”