Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bully_Blue
Контакти:

Re: Виктор Генев и Бистрон

Мнениеот Bully_Blue » 25 мар 2009 16:50

plamak написа:Аз също съм за Генев,който е с класа над чеха. Дано Димов да оздравее и да влезе във форма, защото също има качества и според мен е по-добър от всички. За отпадането от ШЛ, най-виновен е Батков. След, като знаеше колко милиона ще прибере,трябваше да даде един милион за двама трима класни играчи под наем за двата мача с Беларусите и нямаше да отпаднеме. Такъв шанс скоро няма да имаме.

Абе вие на този Димов що не му направите по една свирка?Какво му е доброто,днеска е направил грешка и е подарил победата на Черноморец,а на мача с Вердер,поне за минутите,които игра беше трагичен.Незнам,дано да ме опровергаете,но според мен Генев-Рабех си е отлична двойка. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

milanov69
Контакти:

Re: дайте прогноза черноморе левски

Мнениеот milanov69 » 25 мар 2009 17:31

1:4 . Само ЛЕВСКИ !

levskarin
Контакти:

Митко Алексиев треньор на Левски

Мнениеот levskarin » 25 мар 2009 19:30

Колеги, чувам една клюка, че вероятно след мача с Черно море ако Левски падне, то Митко Алексиев щял да стане треньор на Левски.
Предимства: невероятен левскар , много опитен, хитра лисица в професията, но в Миньоро с тези футболисти - толкова, ползващ се с огромно доверие в левскарската общност.
Чули ли сте такова нещо или изобщо как ви звучи такъв вариант? Не съм от София, но поне в провинцията сега върви такава информация.

itelim
Контакти:

Re: Митко Алексиев треньор на Левски

Мнениеот itelim » 25 мар 2009 19:33

Само да не се окаже като:

Топла информация:Мачът е уреден!
от dimobs на 22 Мар 2009 16:48 :)

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 25 мар 2009 19:36

Доколкото знам това е мечтата на Митко Алексиев... да води Левски. Но според мен с него ситуацията е като с Вили Вуцов... След време може, сега трудно. Но ако Батков пак реши да е треньор за без пари може и това да стане. Все пак се надявам Кокала да не се налага да го махаме скоро, т.е. да мачкаме!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Виктор Генев и Бистрон

Мнениеот delpi » 25 мар 2009 19:38

Bully_Blue написа:
plamak написа:Аз също съм за Генев,който е с класа над чеха. Дано Димов да оздравее и да влезе във форма, защото също има качества и според мен е по-добър от всички. За отпадането от ШЛ, най-виновен е Батков. След, като знаеше колко милиона ще прибере,трябваше да даде един милион за двама трима класни играчи под наем за двата мача с Беларусите и нямаше да отпаднеме. Такъв шанс скоро няма да имаме.

Абе вие на този Димов що не му направите по една свирка?Какво му е доброто,днеска е направил грешка и е подарил победата на Черноморец,а на мача с Вердер,поне за минутите,които игра беше трагичен.Незнам,дано да ме опровергаете,но според мен Генев-Рабех си е отлична двойка. ;)

Поредното ти неориентирано мнение. Ако те слушаме теб направо Димов го зачеркваме и да се ориентира момчето в друга професия, но не и във футбола.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 25 мар 2009 19:42

Предпочитам Илиян Илиев или тандемът Тодоров-Бачев,но Митко Алексиев със сигурност е по-добър тренъор от Кокала. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 25 мар 2009 19:45

Не вярвам да паднем от Морето. Не вярвам и Батков да смени Кокала. Не съм чувал за такива клюки. Живея в София, но нищо не знам. Аз лично предпочитам Кокала да остане до мачовете в Европа. Там ще си проличи дали е на прав път.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: дайте прогноза черноморе левски

Мнениеот Yoda » 25 мар 2009 19:47

istinata_boli написа:Здравейте другари МИЛИЦИОНЕРИИ)))))) Колко е хубаво човек да е милиционер АААА???? ЖИК-ТАК мача е X-1 ))))) И САМ ГОТОВ ДА ЗАЛОЖА С КОЙТО ИСКА ОТ СОФЕТАТА. Ако Моряците играеха като миналата година мача беше ТВЪРДО 1 ама пак сините МИЛИЦИОНЕРИИИИ изкараха късмет. Но сега с този отбор и тая подготовка сме за хикса ..... затова ме беше яд че не бихме Черноморец. Понеже с този отбор толкова ни са силите за момента. Но топка е нищо не се знае. Ако се надрусате предварително другари и да си помислите че сте в студенски град може и да паднете. Само Черно море до гроб Софийски смешници.

Ти момче да не си бил комсомолски секретар някога ? Те така говореха по митинги. Много приказки и нищо съществено. :D :D :D
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 25 мар 2009 19:55

е та той батков ще за разстел,ако за една загуба след осем поредни победи уволни треньор било той и велев

Върни се в “Архив”