Димитър Бербатов е Футболист на годината за 2010
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Благодаря на МВР и Левски
С интерес гледах снощната церемония за "Спортист на годината" и с усмивка подминах опита на водещите да се мъчат да ни забавляват.Предполагам че вината не е в тях ,а в слабия сценарий.Може би нямаше нужда и да се канят други уважавани личности да награждават призьорите,освен Б.Борисов,които да раздаде всички награди.Б.Б. явно уморен от натоварения ден и тежката програма с видимо отегчение бързаше да приключи церемонията.За разлика от него видях Асен Златев и др.легенди на българския спорт с какво вълнение заставаха на сцената и благодариха за честта,която им се дава да са част от това събитие.Но най-голямо впечатление ми направи думите на повечето от наградените спортисти и треньори,цитирам...."Благодарим на МВР и Левски...".Позволявам си да задам следния въпрос...Защо други държавни институции са лишени от средства да помагат на спорта,имам предвид БДЖ,Армията,университетите и др.,които са го правели преди,а МВР има това право.СК Левски продължава ли да е придатък на МВР?Има един фенски лозунг ...."И преди, и сега Левски значи свобода".Трудно ми е да се съглася.И за да бъда по-ясен,Ви казвам че нямам нищо против МВР да помага финансово един отбор,но защо не се даде право и на други отбори да вземат парче от държавната баница.
Re: Благодаря на МВР и Левски
Явно там още е комунизъм.
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
Еми то и футболист на годината беше повечко червен от необходимото.Какво е виновен спортен клуб Левски като създава шампиони.Явно някои тъжат,че армията почти не съществува и затова гледат в чуждия двор.Най-скандалното на тази церемония беше Камата и неговите обиди към Реал.Да му имам сценаристите и неговия хумор.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Аз ако бях фен на Реал щеше да ми много хубаво да гледам тази церемония
.Да сложиш на едно ниво гордостта на народа(спортистите) и простотията,е възможно само в БНТ и Камата

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Най-готино беше Б.Борисов когато припомни на тъпчото култовото число 7! 
forzajuve написа:Най-скандалното на тази церемония беше Камата и неговите обиди към Реал.Да му имам сценаристите и неговия хумор.
Стоичков е най-успелият български футболист,но по отношение на чувство за уважение и чест е доста далеч от истината. Чиста комплексарска история беше онази вечер. В церемония за Футболист на България не знам каква е връзката с Реал Мадрид да говори такива глупости.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Re: Димитър Бербатов е Футболист на годината за 2010
ей Gutev, определено трябва да дадеш Пулицър на автора на тая статийка! определено се е постарало мишлето да извърти всичко в ущърб на дразнещата го персона! определено смятам че даже е бивш кадър на ДС!!!

forzajuve написа:Аз ако бях фен на Реал щеше да ми много хубаво да гледам тази церемония![]()
![]()
.Да сложиш на едно ниво гордостта на народа(спортистите) и простотията,е възможно само в БНТ и Камата
Върни се в “Футбол - България”