kiko75 написа:И АЗ ТЪМАН ЩЕ ФАЛИРАТ ПОНЕ ДЕСЕТ ОТБОРАcska - maina написа:Dust написа:UEFA сега трябва да преведе пари за участието на ЦСКА в ЕКТ, е защо не ги преведе директно на клубовете, на които ЦСКА дължат пари?
Те да ги преведат на бфс и от там по клубовете ама нейсе! А на Пирин дължим най малко около 70 000лв. за Галчев! Иначе съм 100% за, да ни изхвърлат от профи футбола!
Блатле, писна ми всеки ден някой да се оплаква от нас! Като нямат пари , излизат и казват, така и така нямаме възможност, клуба се продава и толкова!Това си е живо мъчение тяхното и то за тях най вече.А това за другите дето ще фалират , вината си изцяло тяхна! Неможе да си правиш бюджета за годината с чужди пари и да разчиташ че ще продадеш някои и с тях ще издържаш клуба, това е пълен аматьоризъм! За това Пирин и Сливен които най много реват да си помислят малко къде е проблема! Не оправдавам титан въобще , напротив трябва да ни изхвърлат от групата но и стига сте ревали и търсили собствения непрофисионализъм в чужди отбори!