ЦСКА пред изваждане от първенството

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska - maina

Re: УЕФА натиска БФС да изхвърли ЦСКА от А група!

Мнениеот cska - maina » 19 дек 2010 17:58

kiko75 написа:
cska - maina написа:
Dust написа:UEFA сега трябва да преведе пари за участието на ЦСКА в ЕКТ, е защо не ги преведе директно на клубовете, на които ЦСКА дължат пари? :roll:

Те да ги преведат на бфс и от там по клубовете ама нейсе! А на Пирин дължим най малко около 70 000лв. за Галчев! Иначе съм 100% за, да ни изхвърлат от профи футбола!
И АЗ ТЪМАН ЩЕ ФАЛИРАТ ПОНЕ ДЕСЕТ ОТБОРА 8-)

Блатле, писна ми всеки ден някой да се оплаква от нас! Като нямат пари , излизат и казват, така и така нямаме възможност, клуба се продава и толкова!Това си е живо мъчение тяхното и то за тях най вече.А това за другите дето ще фалират , вината си изцяло тяхна! Неможе да си правиш бюджета за годината с чужди пари и да разчиташ че ще продадеш някои и с тях ще издържаш клуба, това е пълен аматьоризъм! За това Пирин и Сливен които най много реват да си помислят малко къде е проблема! Не оправдавам титан въобще , напротив трябва да ни изхвърлат от групата но и стига сте ревали и търсили собствения непрофисионализъм в чужди отбори!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 19 дек 2010 18:05

amoros написа:Дял в разграбването на Ботев има и Батков В. Минев ,Г.Христов .

Напълно съм съгласен пич. Нали знаеш, село без кучета... Това е друга тема...Жалко е, че заради този мерзавец христолоф сега сме там във В, но по единни никога не сме били, вярвай ми! Ако ЦСКА иска да се изправи това е пътя, или да се намери един "дядо коледа" , който да изсипе едни милиони и да се разплати с всички за да живнат и другите отбори, които са напът да отидат заради ЦСКА там където е Ботев Пловдив в момента. Просто не е честно. Имаш пари пазаруваш, нямаш ли гледаш отстрани. И сега според кой ще плати за спряганите Дяков и Г. Иванов?? Или пак същата схема, ами не става!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 дек 2010 18:05

От кога чакам да го кажеш това.......

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 19 дек 2010 18:11

ЕМИЛ написа:

От кога чакам да го кажеш това.......

Напълно е прав, защо се очудваш? Не го жаля христолоф, но това е самата истина.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 19 дек 2010 18:12

dodo7271 написа:Добре де, ясно е, че ЦСКА трябва да изхвърчи за неплатени дългове, сметки и т.н. Обаче аз се питам - ами тези в Пирин идиоти ли са, че са подписали такива договори с ЦСКА, които позволяват на Титан да ги мотат с парите цяла вечност. И защо ли си мисля, че някой в Пирин е взел подкуп, за да пусне Делев и Галчев точно с такива договори в ЦСКА? Някой ще иска ли сметка от акционерите в Пирин за тази далавера?

Въпроса е принцепен!Като не се действа по правилата да си прилага закона!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 19 дек 2010 18:15

Ако изхвърлят ЦСКА от А група половината отбори ще фалират! ЦСКА НЕ е Ботев! Без ЦСКА и Левски няма български футбол! Половината измислени отборчета на които ЦСКА дължи пари се издържат от черно тото, телевизионните права на А група падат на половина без ЦСКА! Да видим тогава от къде ще лапате пари! Защо не изхвърлят Левски и Локо София за скандално уговорения мач миналата година, благодарение на който Подуене играе в ЕКТ?!
Никой няма интерес ЦСКА да изхвърча от А група! Интереса на всички е да си получат парите, и да има силно българско първенство! И спрете сръвненията на ЦСКА с Ботев! Ботев изпадаха и фалираха така или иначе, а ЦСКА тепърва ще върви на горе!
Ако ще се прави реформа в Бг футбола нека се прави както трябва, ЦСКА не е черната овца в България! Има много нередности в сички отбори, но като демонстративно се изхвърли един не се променя системата, а само се имитира дейност!

[offtopic]п.с. зад лицемерните ви призиви за възмездие има само злоба и омраза[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА пред изваждане от първенството

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2010 18:17

runnersa написа:Нещата май са сериозни от Уефа натискат БФС да не ви прости това не е хубаво защото футбола ни още повече ще западне вместо да вдигаме нивото на футбола ни той наистина е на път да изчезне! Ето какво прочетох днес този път наистина са ви погнали яко!
http://www.sportabg.com/drugi/top/14076 ... arli-tzska
Знам, че не вярвате много на спортала, но информацията изглежда сериозна и ако се потвърди едва ли този път нещата ще се уталожат! ;)

Първо, това не е спортала и второ - "Източник - Меридиан Мач", както и "научи Меридиан Мач".
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 дек 2010 18:18

Да бе те босовете кат си вземат парите от ЦСКА и ще ги инвестират в клубовете си нали!Смех....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 19 дек 2010 18:19

HardWork написа:Ако изхвърлят ЦСКА от А група половината отбори ще фалират! ЦСКА НЕ е Ботев! Без ЦСКА и Левски няма български футбол! Половината измислени отборчета на които ЦСКА дължи пари се издържат от черно тото, телевизионните права на А група падат на половина без ЦСКА! Да видим тогава от къде ще лапате пари! Защо не изхвърлят Левски и Локо София за скандално уговорения мач миналата година, благодарение на който Подуене играе в ЕКТ?!
Никой няма интерес ЦСКА да изхвърча от А група! Интереса на всички е да си получат парите, и да има силно българско първенство! И спрете сръвненията на ЦСКА с Ботев! Ботев изпадаха и фалираха така или иначе, а ЦСКА тепърва ще върви на горе!
Ако ще се прави реформа в Бг футбола нека се прави както трябва, ЦСКА не е черната овца в България! Има много нередности в сички отбори, но като демонстративно се изхвърли един не се променя системата, а само се имитира дейност!

[offtopic]п.с. зад лицемерните ви призиви за възмездие има само злоба и омраза[/offtopic]

Ами ето, типичен представител на зомбираната червена общност. Каквото и да прави цска е правилно - може да краде, да лъже, да мами (при това доказано от съда). Той обаче си говори какво направили другите. И ще си повърне червата от злоба.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 дек 2010 18:20

cska - maina написа:
kiko75 написа:
cska - maina написа:Те да ги преведат на бфс и от там по клубовете ама нейсе! А на Пирин дължим най малко около 70 000лв. за Галчев! Иначе съм 100% за, да ни изхвърлат от профи футбола!
И АЗ ТЪМАН ЩЕ ФАЛИРАТ ПОНЕ ДЕСЕТ ОТБОРА 8-)

Блатле, писна ми всеки ден някой да се оплаква от нас! Като нямат пари , излизат и казват, така и така нямаме възможност, клуба се продава и толкова!Това си е живо мъчение тяхното и то за тях най вече.А това за другите дето ще фалират , вината си изцяло тяхна! Неможе да си правиш бюджета за годината с чужди пари и да разчиташ че ще продадеш някои и с тях ще издържаш клуба, това е пълен аматьоризъм! За това Пирин и Сливен които най много реват да си помислят малко къде е проблема! Не оправдавам титан въобще , напротив трябва да ни изхвърлат от групата но и стига сте ревали и търсили собствения непрофисионализъм в чужди отбори!

И държавният бюджет се прави на основа на приходи от данъци, акциз и митнически сборове.Или и държавата не трябва да си прави бюджета, като разчита на тези евентуални приходи?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”