ЦСКА пред изваждане от първенството

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: УЕФА натиска БФС да изхвърли ЦСКА от А група!

Мнениеот rump_shaker » 19 дек 2010 17:36

megan fox написа:
Не, че нещо, но презумпцията е: "НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО"! Всеки отбор, който има претенции за пари към друг отбор трябва да ДОКАЖЕ, че наистина има да получава тези пари! ;)

Това, не го казвам в защита на ЦСКА, а просто да го имате предвид. :)

Кви презумпций братле. ЦСКА е доказан рецидивист по отнопение на плащането. Не са един и два клубовете които имат да взимат пари. Ботев, Пирин, Сливен...... немога се сетя още кой. Как може преди няколко години да изхвърлят Пирин за някви смотани пари, Тази година за 400 лв изхвърлиха отбор от В група, Ботев официално го изхвърлиха з анепокриване на лиценза по финанси, Локо Мездра също вече е аут от профи футбола заради пари а ЦСКА която не само че дължи милиони, ами заради която изхвърчаха няклоко клуба седи в А група.

От това по БЕЗОЧЛИВО мерене чрез различен аршин, здраве му кажи.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 19 дек 2010 17:37

kiko75 написа:
dodo7271 написа:Добре де, ясно е, че ЦСКА трябва да изхвърчи за неплатени дългове, сметки и т.н. Обаче аз се питам - ами тези в Пирин идиоти ли са, че са подписали такива договори с ЦСКА, които позволяват на Титан да ги мотат с парите цяла вечност. И защо ли си мисля, че някой в Пирин е взел подкуп, за да пусне Делев и Галчев точно с такива договори в ЦСКА? Някой ще иска ли сметка от акционерите в Пирин за тази далавера?

Пирин имат да взимат 60 000 lv за които не дошъл датата на плащане ;)

Само 60 000 какво толкова а?Дата отдавна е дошла минала и заминала!Но ако за теб Борисов е мерилото и той ти е казал!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 19 дек 2010 17:41

obi4am_pirin написа:
kiko75 написа:
dodo7271 написа:Добре де, ясно е, че ЦСКА трябва да изхвърчи за неплатени дългове, сметки и т.н. Обаче аз се питам - ами тези в Пирин идиоти ли са, че са подписали такива договори с ЦСКА, които позволяват на Титан да ги мотат с парите цяла вечност. И защо ли си мисля, че ня кой в Пирин е взел подкуп, за да пусне Делев и Галчев точно с такива договори в ЦСКА? Някой ще иска ли сметка от акционерите в Пирин за тази далавера?

Само 60 000 какво толкова а?Дата отдавна е дошла минала и заминала!Но ако за теб Борисов е мерилото и той ти е казал!
Чакате доста пари от ЦСКА и Локомотив (Пловдив). Има ли шанс да си ги получите скоро?
- Ситуацията не е точно такава. Чакаме пари, но чак доста не са. Сумата, която ЦСКА дължи на Пирин, е в размер на 70 хиляди лева, а тази която Локомотив (Пловдив) има да ни дава е 80 хиляди лева. Така, че общо събрани тези пари стигат само за издръжката за 1 месец. Парите не са толкова много и не трябва да се спекулира с тях. Доколкото съм запознат, по-тежко е състоянието на Сливен, защото те чакат огромни суми от ЦСКА. Същото е и с Миньор (Перник). http://bgfootball.com/new.php?id=1717 тоя не ли шев в ПИРИН
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 19 дек 2010 17:42

Dust написа:UEFA сега трябва да преведе пари за участието на ЦСКА в ЕКТ, е защо не ги преведе директно на клубовете, на които ЦСКА дължат пари? :roll:

Те да ги преведат на бфс и от там по клубовете ама нейсе! А на Пирин дължим най малко около 70 000лв. за Галчев! Иначе съм 100% за, да ни изхвърлат от профи футбола!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 19 дек 2010 17:47

Кико оправи си поста.....

Ок приемаме че пирин ги махат заради фалшификация. Но да говорим за другите примери дето визирах. Ботев, Локо МЗ и това отборче от Пазарджик мисля че беше.???

А ЦСКА който има куп дългове с одавна просорчени срокове за плащане? И по страшното е че никога не възнамеряват да ги изплатят!! Неразбирате ли че на тези Титани ли са кви са, нито ще връщат пари нито смятат да дават за квото и да е в бъдеще. Ще източат клуба и това е.

Ако искате спасението на ЦСКА, сами трябва да искате да ви пратят при амтьорите!!!!

Аз като фен на Ботев не съм се чувствал по щастлив от десителетие. И го казвам съвсем искрено.... но на някои от вас дето се заслепени от купи и медали няма кво да ви го обясявам.

Минете ли през чистилището ще се превърнете в истински клуб.... а не финасова пирамида. Заебете купи и титли. Мисля че сега повече ви боли от колкото да преживеете 2 години извън а група. Ваш избор си е.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 дек 2010 17:48

obi4am_pirin написа:
kiko75 написа:
dodo7271 написа:Добре де, ясно е, че ЦСКА трябва да изхвърчи за неплатени дългове, сметки и т.н. Обаче аз се питам - ами тези в Пирин идиоти ли са, че са подписали такива договори с ЦСКА, които позволяват на Титан да ги мотат с парите цяла вечност. И защо ли си мисля, че някой в Пирин е взел подкуп, за да пусне Делев и Галчев точно с такива договори в ЦСКА? Някой ще иска ли сметка от акционерите в Пирин за тази далавера?

Не, че нещо, но докато има дела... датата за плащане не може да дойде. :) Докато не се произнесе съда и не минат всичките обжалвания никой не е длъжен да плаща. Когато ВКС (Върховен Касационен Съд) се произнесе, че ЦСКА трябва да плати еди си колко в еди какъв си срок, ще видиш, че Титаните ще си платят. Друг е въпроса защо от ЦСКА се правят на луди и завеждат дела, след като знаят, че имат да плащат. Според мен лично делата са, за да се отложи във времето самото плащане. От друга страна самите дела струват пари, хеле адвокатските хонорари никак не са малки, отделно, за да се заведе подобен иск съдебната такса се равнява на 4% от сумата записана в иск-а! Така че ЦСКА са потрошили много повече пари по дела, отколкото щяха да дадът, за да си платят дълговете. Очевидно управата в ЦСКА и юристите им са под всякаква критика, да не говорим за счетоводството...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 19 дек 2010 17:51

Това е истината, заради ЦСКА си отиде селския христолоф иначе и досега да му гледам кривата физиономия да ми се хили насреща, но да ме прощават за Пирин, Миньор, Черноморец, Сливен. За всичко има договори които не се изпълняват и само се разчита да се фалират тези отбори за да не се плаща ( без Черноморец). Както Ботев е във В група, нищо няма да се случи чак толкова трагично и ако ЦСКА се изпрати там за да си оправи бакиите. За всички е от ясно по-ясно ,че така не може да продължава. ЦСКА е болен клуб от много време и доста хора не могаха да му помогнат.Заради тях да се повлича половината АПФГ в небитието е тъжно и жалко. Крайно време е да се сложи край на агонията. Феновете на ЦСКА , ако наистина обичат клуба си , ще бъдат като нас от Ботев Пловдив и за две години ще са пак това което са били като отбор.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 дек 2010 17:52

rump_shaker написа:Аз като фен на Ботев не съм се чувствал по щастлив от десителетие. И го казвам съвсем искрено.... но на някои от вас дето се заслепени от купи и медали няма кво да ви го обясявам.

Минете ли през чистилището ще се превърнете в истински клуб.... а не финасова пирамида. Заебете купи и титли. Мисля че сега повече ви боли от колкото да преживеете 2 години извън а група. Ваш избор си е.

А ти защо си уверен, че ще изкарате само една година във "Б" група?! :roll: И толкова ли щастлив ще бъдеш, ако забуксувате там?! ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Мнениеот cocain4 » 19 дек 2010 17:57

по нагли от цесекарите няма,каза ви го момчето от Ботев минете през аматьорския футбол за да ви олекне но преди това разплащания с всички на които дължите пари ако трябва съдия изпълнител на търг да ви продава играчи,аиде със здраве
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 19 дек 2010 17:57

Дял в разграбването на Ботев има и Батков В. Минев ,Г.Христов .

Върни се в “ЦСКА”