Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

BultraStyle
Контакти:

Re: Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Мнениеот BultraStyle » 17 дек 2010 15:09

plovdivram написа:
BultraStyle написа:Има огромна разлика между това да говориш и да пишеш някъде ,където определено не си желан .

Абе вие май бъркате форума... Да ви напомня, че това не е форума на Ботев, че да ми казвате желан ли съм или не... Както виждате там пиша само ако засегнете отбора ми!!! Така че момчета... аз да ви попитам сега... Кое ви дава право да се разпореждате къде да пишем бе майна?!!!

Естествено,че това не е форум на Ботев . Има ваши колеги ,които имат повече мнения при нас ,отколкото при вас . Това ми беше мисълта .

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 17 дек 2010 15:22

sky1 написа:Plovdiviram,колкото аз съм говорил,толкова и ти.Ти само ни наричаш ботевисти нали :o .Въпроса е друг?Колкото страници вие-от другия лагер изписахте в тема,която не ви касае спрямо всички теми ,които се отнасят за вашият отбор.
ПС: Със здраве-това ми е последния пост по темата.Нещата се изместват в неправилна посока,различна от темата.А и за разлика от гурутата не мога да дрема по цял ден в интернет и да давам мнение за щяло и нещяло.Все пак освен хрантутници,трябва да има и бачкатори :)
А и наистина -мненията ти за феновете на Ботев са безинтересни.Затова се концентрирай да се изявяваш на места в които ти се възхищават.
Пловдивирам -ТЕМАТА Е ЗА БОТЕВ и няма никаква връзка с твоя отбор.
Интересно ми е каква ти е професията,че имаш толкова много време за форуми (може и да не ми отговаряш).

Просто един фен на футбола отваря тема за закриването на два отбора с традиции и един без такива/Рилецо/. Последват напАДки към любимия му отбор. Нападки които са извън темата. И следва най-естественото: ответна реакация. Ако не си забелязал в заглавието има и Спартак. Или ПО НАВИК ПРИЛАПАХТЕ спартачето. Нищо че е от Варна!!! :)
Последна промяна от 1926 на 17 дек 2010 15:26, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 дек 2010 15:23

sky1 написа:Plovdiviram,колкото аз съм говорил,толкова и ти.Ти само ни наричаш ботевисти нали :o .Въпроса е друг?Колкото страници вие-от другия лагер изписахте в тема,която не ви касае спрямо всички теми ,които се отнасят за вашият отбор.
ПС: Със здраве-това ми е последния пост по темата.Нещата се изместват в неправилна посока,различна от темата.А и за разлика от гурутата не мога да дрема по цял ден в интернет и да давам мнение за щяло и нещяло.Все пак освен хрантутници,трябва да има и бачкатори :)
А и наистина -мненията ти за феновете на Ботев са безинтересни.Затова се концентрирай да се изявяваш на места в които ти се възхищават.

Нека ти кажа МАЙНА... :mrgreen: и ако щеш ми вярвай... Никога не съм изпитвал някаква ненавист към Ботев Пловдив до момента, в който незапочнахте кампанията "Кюстендил"!!! НИКОГА ПИЧ!!! Редовно ходех и на ваши мачове... дори на централната трибуна... Последният ми такъв бе точно по времето на "истинския - Ниновия Ботев"... Ние имахме мач в Плевен и през цялото вереме, този човек /г-н Нинов/ се интересуваше как е мача ни и когато ни поведоха с 1:0 няма да забравя какава еуфория го обзе... то не беше "А-у-А-- Чукни... Казах ли ви че ще изпаднат"... Оттогава се зарекох - ПОВЕЧЕ НИКОГА!!! Питаш се - КАКВО СЪМ ПРАВИЛ ТАМ ЛИ?! Ами какво - и досега имам много хора сред "съгражданите" :mrgreen: ми, които много обичам и уважавам... Хора заради, които съм ходил на мачове на отбора ви... И да... наистина е така... признавам си най-чистосърдечно, че ме е дразнела "историята" ви за Кюстендил, но не защото имахте основание, а заради ЗЛОБАТА, с която я ПРОПАГАНДИРАХТЕ осъзнавайки какво може да стане от Локомотив с идването на човек като Жоро Илиев... ЗЛОБА, която едва ли можете да отречете... Много пъти съм си питал какво бих направил аз на ваше място и да ви кажа - много пъти съм ви оправдавал пред себе си!!! Обаче... когато започнахте да си КРИВИТЕ и душата в опита си дори да го "докажете" това... Тогава вече стана много, много ЖАЛКО от ваша страна!!!... Ето и затова участвам тук в тази дискусия... защото определно смятам, че през всичките тези години НАПРАВО ПРЕКАЛИХТЕ с тази откровена ГЛУПОСТ, чийто плодове сега БЕРЕТЕ!!!!
Последна промяна от plovdivram на 17 дек 2010 15:34, променено общо 1 път.
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 17 дек 2010 15:33

Нека като сме почнали с откровенията и аз ти кажа няколко (наистина за последно,че работа ме чака).Аз дори и сега не изпитвам грам омраза към вас.В живота истината никога не е еднаква.Едни харесват едно,втори друго.Лошото е когато мнението ти се променя от реакцията на няколко човека.Не е хубаво да правиш извода за нещо, на базата на няколко човека.Ето ти пример-едно време имахме мач с Левски ,бил съм 15 годишен от пазарчето на сегашният Макдоналдс се спуснаха някакви фенове на Локото около 20-тина и единия тръгна към мен за да издърпа шала ми.Не го взе единсвено,поради факта,че ми беше вързан за ръката.И какво сега ,аз трябва ли да мразя Локото,че някакви келеши сега вероятно чичовци са гледали първите си филми с Жан Клод на видео.Даже тези дни ще дойда до стадиона ви за да купя един шал за подарък на един приятел Локомотивец.Въпроса е да има псувни и обиди ,но само от началото до края на мача.Няма какво да делим.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 17 дек 2010 16:15

sky1 написа:Въпроса е да има псувни и обиди ,но само от началото до края на мача.Няма какво да делим.

Е това е нормална приказка вече.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 17 дек 2010 16:27

1926 написа:
Пловдивирам -ТЕМАТА Е ЗА БОТЕВ и няма никаква връзка с твоя отбор.
Интересно ми е каква ти е професията,че имаш толкова много време за форуми (може и да не ми отговаряш).

Просто един фен на футбола отваря тема за закриването на два отбора с традиции и един без такива/Рилецо/. Последват напАДки към любимия му отбор. Нападки които са извън темата. И следва най-естественото: ответна реакация. Ако не си забелязал в заглавието има и Спартак. Или ПО НАВИК ПРИЛАПАХТЕ спартачето. Нищо че е от Варна!!! :)

Как невинно ги изкара. За малко да ти повярвам. Знаеш поговорката: "На зло куче, зла тояга." Човек трябва да има съвсем малко ъкъл в главата за да се досети до какво ще доведе отварянето на такава тема в тази част от форума и то от буфер. Въпросът е дали последния наистина е толкова ограничен или търси нагнетяване?
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 дек 2010 18:38

sky1 написа:Ице,ти най-малко трябва да говориш за ходене по мачове и стоене пред компютъра.Пловдив не е толкова голям и се знаем.Едно време ходеше с кожени ръкавици по мачове,а сега с фред перито.Ей на това му се вика прогрес.Какво ви бърка Ботев.Темата е за Ботев,не е свързана с вас,а вие се навъдихте като мухи на .....Вие общо толкова мнения нямате за 10 ваши теми.Направете теми за Коко,Моко,трансфери ,селекции .... и там си говорете колко сте велики,как мачкате "жълтИте" и как взимате знамена в бой 2 локомотивеца срещу 20 жълти,а всъщност крадете знамена.Никой няма да ви обърне внимание.

Не правиш някакво велико откритие като ми говориш на име. За разлика от вас нито аз, нито Владо или Ангел не се крие зад един анонимен ник. Аз още ходя с кожени ръкавици по мачове, и фред пери си нося ;) И в това отношение сме 10тина години пред вас, дори и в модата по трибуните.

Навъждането като мухи е много интересно явление научено до съвършенство от вас. Прав си града е малък, познаваме се, ясни сте и как се разбирате по разни общи скайпове и скрити форумчета "айде повече активност в гонга, че буфеирте са налазили" :mrgreen:

Преди няколко страници го написах, ще го напиша пак - в демократична държава живеем всеки може да коментира каквото иска. Ако ми прегледаш постовете ще видиш, че няма нито една обида, нито една лъжа. Ама помисли колко от твоите са по темата. Твърдиш, че темата е за Ботев, а ти най-малко коментираш Ботев и това, което се случи. Повече май те интересува 1926г и това как сме облечени феновете на Локомотив.

Иначе тука спор няма, всичко е ясно. Направихте нов отбор и го припознахте като наследник на стария и неговите традиции. Няма нищо лошо, нелогично или каквото и да е било. Само, че сега поемате плюнките които изплюхте преди няколко години. Явно трябваше 10 години да обиколят земята и да ви се лепнат по вратлетата. Та вместо да злобеете срещу всичко каквото се пише и не угажда на 100% на идеологията която се стремите да предадете на следващото поколение, потърсете истината и смисъла в това, което пишат странични хора за вас. Някои хора пари дават за да се погледнат от страни ;)

За финал само мога да ви пожелая весели празници, гледайте повече позитивното и по-малко негативното в цялата работа. Все пак нали чистия старт е това, за което мечтаехте 10те години!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Re: Изхвърлиха истинските Ботев и Спартак от БФС!

Мнениеот Jeff Ament » 17 дек 2010 19:18

Кашчей написа:
Jeff Ament написа:
MORSKI написа:Вижте сега ботевисти, в случая не сте прави! Вие вливайки се с Металик сте нов клуб дефакто... Както и Локо Пловдив ;) Независимо чия регистрация ползвате .Такава практика само у нас може да се види,..

Ботев купи участие за В група.Никой и никъде не се е вливал.

Изображение Изображение Изображение

Наистина трябва тест за определени качества, за да пише човек в този форум (на Гонг) :mrgreen:

Снощи бяхме по-превъзбудени.Металик се вля в Ботев,след като купихме участието си във В група/на мястото на сопотчани/. ;) Какъв е теста за да се пробвам?
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 дек 2010 19:35

Jeff Ament написа:
Кашчей написа:
Jeff Ament написа:
Ботев купи участие за В група.Никой и никъде не се е вливал.

Изображение Изображение Изображение

Наистина трябва тест за определени качества, за да пише човек в този форум (на Гонг) :mrgreen:

Снощи бяхме по-превъзбудени.Металик се вля в Ботев,след като купихме участието си във В група/на мястото на сопотчани/. ;) Какъв е теста за да се пробвам?

Елементарен е-Дали може да се пише без да се употребяват клишета и невярни твърдения!

В Правилниците на БФС никъде не се употребява думата "вливане".Терминът, с който се именува така нереченото "вливане", е обединяване и да, Ботев се обедини с Металик, за да може да започне от В група.Всичкият ви ентусиазъм много бързо бе заменен от минорни нотки, когато се разбра, че ако не се обедините започвате от най-ниското ниво.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 17 дек 2010 19:50

Кашчей написа:Елементарен е-Дали може да се пише без да се употребяват клишета и невярни твърдения!

В Правилниците на БФС никъде не се употребява думата "вливане".Терминът, с който се именува така нереченото "вливане", е обединяване и да, Ботев се обедини с Металик, за да може да започне от В група.Всичкият ви ентусиазъм много бързо бе заменен от минорни нотки, когато се разбра, че ако не се обедините започвате от най-ниското ниво.

Обърни внимание на копи-пейст :mrgreen: а.Оборва всички твои безумици които пишеш. :mrgreen:
"Ботев Пловдив ще играе в Югоизточната В група на мястото на Металик Сопот, научи Гонг. Жълто-черните ще платят 50000 лева на сопотчани за правото на участие в трета дивизия. Освен тази сума, Ботев ще трябва да покрие и задълженията на аматьорския тим към БФС. Председателят на ФК Металик Румен Рачев потвърди пред Гонг, че спортната общественост в Сопот е дала съгласието си за сключването на сделката.

„Снощи коментирахме казуса и решихме да помогнем на Ботев, като им отстъпим нашето място във В група. Сумата, която ще получим, е около 50000 лева, но освен това ще трябва да поемат и задълженията, които имаме. Сега трябва да минат Общите събрания в двата клуба и нещата да се изчистят от юридическа гледна точка. Досега, от създаването си, Металик никога не е изпадал от В група, но от друга гледна точка разходите ни в Окръжната група ще са значително по-малки. Не е тайна, че финансовото ни състояние не е розово. Морските отбори в Югоизточната В група станаха твърде много и едно далечно гостуване ни струва около 2000 лева. Радваме се, че помагаме и на Ботев”, заяви Рачев.

Шефът на Металик разкри още, че са се разбрали с ръководството на Ботев Пловдив за дългосрочно сътрудничество между двата клуба. То включва обиграване на юноши, помощ при предсезонните подготовки и други по-дребни неща."
12 март 1912 г.

Изображение

Върни се в “Футбол - България”