ЦСКА пред изваждане от първенството
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Neron
- Контакти:
Re: ЦСКА пред изваждане от първенството
Ако Сливен Пирин Миньор Ботев не си мълчаха като ..... досега четирибуквието щеше да е на мястото на последния отбор от изброените.Тва да вземеш фуболист и да не платиш си е гавра с отбора от който е фуболиста.Стига компромиси ако има и други отбори които са на този хал и те под ножа.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Нека ги махнат , закрият , да изчезнат от футболната карта , дано най-сетне да мирне обществото нали това е целта , ЦСКА да я няма вече да ги има само онези от ''Подуене'' !
аве тия не бяха исхвърлили но про бг им каза че без ЦСКА няма по 500 000 лв на отбор затова не ни извадиха сега нека ни извадят да фалират тия отбори
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- sir George
- Контакти:
Neron написа:Ако Сливен Пирин Миньор Ботев не си мълчаха като ..... досега четирибуквието щеше да е на мястото на последния отбор от изброените.Тва да вземеш фуболист и да не платиш си е гавра с отбора от който е фуболиста.Стига компромиси ако има и други отбори които са на този хал и те под ножа.
Тук си в грешка!Много отбори реваха,че ЦСКА има неизплатени задължения,но всичко си беше глас в пустиня!Май не помниш Христолов колко мрънкаше за сумите си за получаване!Истината е ,че някои отбори се ползват с големи привилегии и са по-равни от останалите!Относно отстраняването-Не вярвам!И да го видя пак няма да повярвам!
Смятам обаче,че Титаните лежат точно на тази кълка,че видиш ли ЦСКА е неприкосновена и над правилата!
Все си мисля,че ще направят няколко частични плащания и ще замажат положението!
delqnski47 написа:Е щом казваш....
П.П.По същия безсмислен начин отговарям и на безсмислените въпроси,които всеки път ме питат бабите на входа като се заговорим с тях!
Първо-въпросът ми не беше безсмислен, защото наистина е интересно да се разбере какви пари дължи държавата на ЦСКА, но само и единствено на ПФК ЦСКА-ЕАД.Интересно е да се разбере каква дейност в полза на държавата е извършил ЦСКА и не са му платени милиони!
Второ-въпросът не беше към теб, за да отговаряш така, както отговаряш на бабите пред блока!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Мокри мечти.Ако някой иска всички да бъдат равни,нека първо да осъдят тия със двойното счетоводство,два столични отбора да платят наема за незаконно придобитите си стадиони,пък после нека се равняваме.Готов съм да се хвана със всеки на каквото каже,че ЦСКА няма да бъде изхвърлен от елита,въпреки че след Лицензгейт съм склонен да повярвам във всякаква мизерия.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Затова мразя ЦСКА, защото винаги сте подпирани от властта... Отборът, който не плаща... ТОВА Е ЦСКА!!! И Перуци само казва, че ще ви изкара... ама тия от Титан ще му слажат някой милион в джоба и ще си мълчи! Такава ни е и цялата държава, която ни управлява! ВСИЧКИ СА ПОДЛОГИ! Затова сме на тоя хал...
Old_death написа:Мокри мечти.Ако някой иска всички да бъдат равни,нека първо да осъдят тия със двойното счетоводство,два столични отбора да платят наема за незаконно придобитите си стадиони,пък после нека се равняваме.Готов съм да се хвана със всеки на каквото каже,че ЦСКА няма да бъде изхвърлен от елита,въпреки че след Лицензгейт съм склонен да повярвам във всякаква мизерия.
Този път съм напълно съгласен с теб.Ако бяхме в Италия..може би, но тук ЦСКА и Левски са недосегаеми за закони и правила.Затова са и грандове от световна величина, а не мижитурки, като Милан и Ювентус, или Фиорентина.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- delqnski47
- Контакти:
Кашчей написа:delqnski47 написа:Е щом казваш....
П.П.По същия безсмислен начин отговарям и на безсмислените въпроси,които всеки път ме питат бабите на входа като се заговорим с тях!
Първо-въпросът ми не беше безсмислен, защото наистина е интересно да се разбере какви пари дължи държавата на ЦСКА, но само и единствено на ПФК ЦСКА-ЕАД.Интересно е да се разбере каква дейност в полза на държавата е извършил ЦСКА и не са му платени милиони!
Второ-въпросът не беше към теб, за да отговаряш така, както отговаряш на бабите пред блока!
Аз знам,че ти е интересно какви пари дължи държавата на ЦСКА и като цяло ЦСКА!Ти ако не мислиш за тоя клуб няма как да дишаш,ядеш,говориш или сереш!Един вид жизнените ти процеси не могат да функционират без ЦСКА!
Иначе не виждам кой знае какво значение към кой бил безмисления ти въпрос,защото не виждам кой е в състояние да ти отговори на него!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Е щом казваш....
Аз знам,че ти е интересно какви пари дължи държавата на ЦСКА и като цяло ЦСКА!Ти ако не мислиш за тоя клуб няма как да дишаш,ядеш,говориш или сереш!Един вид жизнените ти процеси не могат да функционират без ЦСКА!
Иначе не виждам кой знае какво значение към кой бил безмисления ти въпрос,защото не виждам кой е в състояние да ти отговори на него!
Да питам за трети път, а теб за втори:За какво дължи държавата милиони на ЦСКА?Ако имаш отговор-сподели го.Ако нямаш, не пиши просто, за да ми отговориш нещо.
И, ах да-държавата не дължи нищо и на ТИТАН-АС, защото не държавата има сключени договори за сметоизвозване, а общините, и то не всички, а по-малко от половината в България.Дори в София Титан не държат цялата концесия.
ПП-Лягам и ставам с мисли по ЦСКА.Животът ми ще е пуст без ЦСКА, вервай ми!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":