ЦСКА пред изваждане от първенството

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Re: ЦСКА пред изваждане от първенството

Мнениеот dxl » 16 дек 2010 17:13

Всъщност, те дължат пари на Сливен, Пирин и май Видима (ако не греша за последния и разбира се - ако са изплатени всички пари за Мишел Платини на Черноморец).
В случея едва ли си говорим за повече от 800хил. до един милион, общо. Титан ше ги извадят парите, спете спокойно деца... Нали до сега са вложили 26-7милиона в ЦСКА (хаха...).

Та, иначе сега сериозно - не съм назлобял като повечето фенове тука. Аз съм фен на Левски, но искам ЦСКА да участва, все пак тва си е дербито на българския футбол. Тъпото е, че БФС само приказват и се правят на много страшно, а крепят криво-ляво отборите и си затварят очите за такива нарушения. (И да - и да беше Левски, пак щеше да ми е тъпо и да съм недоволен, че няма кой да конролира нещата).
После си говорим за това къде е българския футбол (Кога ще ги стигнем)... еми как да ги стигнем, като само отчитаме дейност...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 дек 2010 17:14

veseo написа:
Udoji90 написа:А ти откъде знаеш, че останалите са изрядни и че всъщност те не са толерираните?

Не мога да съм сигурен. Просто известните факти са, че именно вас само папата не ви съди (още) за пари, а не другите клубове. На прима виста се сещам, че ви съдят Ботев, Пирин, Сливен и Миньор, плюс имаше и забавни слухове (но все пак ги имаше, затова ги споменавам), че не сте платили и на Селтик. Отделно ви съди и оная сръбската мениджърка за няколко играча. Ако примерно Левски дължат на толкова отбори, все тия отбори ще се разшумят за това... Освен ако не вярвате на световната конспирация, че целия свят е срещу вас и Батков е платил на сръбкинята и Селтик (пак с уговорката, че е донбалонски слух) да ви клеветят :o

За сръбкинята, ако не се лъжа, делото го спечелихме вече и това беше обявено официално наскоро, освен ако нямаме дело с две сръбкини. :lol: А "известните факти", както ги нарече, са известни, защото медиите само тях обявяват. Кой знае колко още много неизвестни (необявени от медиите) факти има, и то такива, които не са срещу ЦСКА. А и задълженията не са нещо необичайно. Къде-къде по-големи отбори имат по-големи дългове, ама никой не прави от това национален въпрос.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 дек 2010 17:15

Viktor4o_Rs написа:
acmilan написа:Няма смисъл въобще повече да се пише по сайтовете за това.ЦСКА никога няма да бъде изваден от първенството,поне от това ръководство на футболния съюз.Ако имаха управленска воля да спазват наредбите и правилата,щяха отдавна да сторят това.Боби Михайлов просто отчита дейност пред медиите.Само че за червените възниква един вече наистина сериозен проблем.Да,БФС си затваря очите вече три години,но клубовете вече се опариха и не са толкова наивни или дори добродушни както преди.Едва ли някой би продал свой футболист на ЦСКА,осъзнавайки тоталната некоректност на червеното ръководство.И един съвет към червените фенове-насочете гнева си не към тези,които ви спасяват-футболния съюз,потърпевшите до този момент клубове,а към собственото си ръководство.То се подиграва с вас,то е некомпетентно,то е некоректно,заради него сте на това положение,не заради някого другиго.

По-точно от това едва ли може да ви се каже :) Но иначе ви е в кръвта все да търсите конспирации и заговори срещу вас, а исканията на клубовете са просто да сте изрядни платци - голямо нахалство , нали ? И вместо да се засрамите, че заради вас 3-4 отбора са пред фалит , вие си пеете басните за БФС,ЦРУ,империализма и т.н.
До 14 февруари ЦСКА волю-неволю ще си плати , но сигурно ще е твърде късно за Сливен, Миньор и Пирин ...

И,колега,най-жалкото е,че изброените клубове винаги са имали добри отношения с ЦСКА,дали са им немалко футболисти,шефовете на тези клубове са добронамерени към червените,а най-накрая получават айде да не казвам какво...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 16 дек 2010 17:17

Ама как така ще вадят ЦСКА? Нали си бяха платили дълговете!?! Шефовете на отбора казаха, че нямат дългове към други отбори... пък сега ще ги вадят. Тука ми намирисва на конспирация на синьото БФС. Атаки от всякъде! АХ долните фашисти....
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 16 дек 2010 17:18

Udoji90 написа:
veseo написа:
Udoji90 написа:А ти откъде знаеш, че останалите са изрядни и че всъщност те не са толерираните?

Не мога да съм сигурен. Просто известните факти са, че именно вас само папата не ви съди (още) за пари, а не другите клубове. На прима виста се сещам, че ви съдят Ботев, Пирин, Сливен и Миньор, плюс имаше и забавни слухове (но все пак ги имаше, затова ги споменавам), че не сте платили и на Селтик. Отделно ви съди и оная сръбската мениджърка за няколко играча. Ако примерно Левски дължат на толкова отбори, все тия отбори ще се разшумят за това... Освен ако не вярвате на световната конспирация, че целия свят е срещу вас и Батков е платил на сръбкинята и Селтик (пак с уговорката, че е донбалонски слух) да ви клеветят :o

За сръбкинята, ако не се лъжа, делото го спечелихме вече и това беше обявено официално наскоро, освен ако нямаме дело с две сръбкини. :lol: А "известните факти", както ги нарече, са известни, защото медиите само тях обявяват. Кой знае колко още много неизвестни (необявени от медиите) факти има, и то такива, които не са срещу ЦСКА. А и задълженията не са нещо необичайно. Къде-къде по-големи отбори имат по-големи дългове, ама никой не прави от това национален въпрос.

Е да ама аз не съм чувал примерно Барса които имат големи дългове да дължи пари на половината клубове от Примера щото не им платили даден футболист.А срока който ви е поставен е именно заради това че дължите пари на Пирин,Сливен,Миньор и Черноморец не заради дъгловете ви към Митал,Жеваго и ПИБ
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 дек 2010 17:20

В момента водите безсмислени спорове!
Факт е, че ЦСКА трябва да си изплати задълженията!
Факт е,че на много ''червените'' фенове не им се иска да е така,но хората имат право да си искат парите(но само ако са техни,а не като оная сръбска фъшкия Паунич)
Факт е,че всички говорят как ЦСКА имал много задължения,но по никакъв начин не се коментира това,че ЦСКА има да взима пари и то не малко!Така че престанете да коментирате неща,които са ви само удобни!
Последна промяна от delqnski47 на 16 дек 2010 17:20, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 16 дек 2010 17:20

Нека да ни извадят и да ни изпратят в В група. Само така можем да се спасим от Лупи, Митал, Титан и всички останали хиени. ЦСКА няма да загине, просто ще се подготвим няколко години за скок нагоре. А скокът ще бъде лъвски и на някои ще им затреперят крачетата. Никой не може да затрие нещо градено с любовта на милиони хора. За това не се притеснявайте ЦСКА ще го има, напук на рушителите. Веднъж вече пробваха, но отцеляхме, а къде са сега Бакърджиев и свитата му? Изчезнаха от картата, защото са преходни, а ЦСКА е вечен!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 дек 2010 17:23

delqnski47 написа:В момента водите безсмислени спорове!
Факт е, че ЦСКА трябва да си изплати задълженията!
Факт е,че на много ''червените'' фенове не им се иска да е така,но хората имат право да си искат парите(но само ако са техни,а не като оная сръбска фъшкия Паунич)
Факт е,че всички говорят как ЦСКА имал много задължения,но по никакъв начин не се коментира това,че ЦСКА има да взима пари и то не малко!Така че престанете да коментирате неща,които са ви удобни!

Ама пич, това че ЦСКА има да получава пари от Алания и участието си в ЛЕ са съвсем други отношения, нямащи нищо общо с отношенията ви с БГ отборите. Освен това, задълженията ви предхождат с много време чаканите пари от руснаците :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 дек 2010 17:25

Топчооо написа:Е да ама аз не съм чувал примерно Барса които имат големи дългове да дължи пари на половината клубове от Примера щото не им платили даден футболист.А срока който ви е поставен е именно заради това че дължите пари на Пирин,Сливен,Миньор и Черноморец не заради дъгловете ви към Митал,Жеваго и ПИБ

Това, че не си чувал, не значи, че няма такова нещо - все пак едва ли точно сумите, които големите западни отбори дължат, са най-интересните теми от футболния живот на силните западни държави. Като каза Примера дивисион, мога да ти дам пример с Валенсия - любимия ми чуждестранен отбор. Имахме 60 или 80 млн. дългове, обаче никъде не чух за заплаха с изваждане от лигата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 16 дек 2010 17:31

Udoji90 написа:
Топчооо написа:Е да ама аз не съм чувал примерно Барса които имат големи дългове да дължи пари на половината клубове от Примера щото не им платили даден футболист.А срока който ви е поставен е именно заради това че дължите пари на Пирин,Сливен,Миньор и Черноморец не заради дъгловете ви към Митал,Жеваго и ПИБ

Това, че не си чувал, не значи, че няма такова нещо - все пак едва ли точно сумите, които големите западни отбори дължат, са най-интересните теми от футболния живот на силните западни държави. Като каза Примера дивисион, мога да ти дам пример с Валенсия - любимия ми чуждестранен отбор. Имахме 60 или 80 млн. дългове, обаче никъде не чух за заплаха с изваждане от лигата.

Ти май не ме разбра кво казах.Те може да имат дългове и 200милиона,но нямат дългове към друг клуб не дължат суми на друг отбор след като са купили даден футболист.А вас именно заради това ви е заплашил Перуци не заради дълговете към ПИБ и разни такива а заради това,че дължите пари на Пирин,Миньор,Сливен и Черноморец и затруднявате и тяхната работа
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Върни се в “ЦСКА”