Порто-ЦСКА(мнения и прогнози)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Blue_Girl
- Контакти:
Re: Порто-ЦСКА(мнения и прогнози)
Логичното се случи.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
от ScarredInRed на 16 Дек 2010 12:08
Топчооо написа:
ScarredInRed написа:
caci написа:
Добре че ви свършиха мачовете в лигата,за да не ви гледаме мъките и Европа да се оттърве от антифутбола ви.
Добре, че на вас Ви остава още един тази вечер, че да се посмеем, като за последно . За нещастие и цяла Европа ще се смее на тази нация от злоба и завист обвита...
Няма кво да се смеете вие пак сте зад нас и по-точки и като игра и по-публика сте зад нас.Но напредвате миналия сезон точка тая година три,при следващо участие може и две победи да запишете знае ли човек.
А и на вас червените фенове не ви е лесно,единствената ви радост тоя сезон бе загубата ни от Спортинг 0-5.Въпреки че после мача ни с тях е без значение ако вземем поне точка трябва да пийте успокоителни за да заспите сигурно
Да, зад вас ме по точки, което не може да се отрече, даже Ви стана жал за нас по време на мача с Лил и изравнихте резултата в тяхна полза . Щях да се радвам, ако бяхте преминали групата, за да ви направят отново един анти-рекорд, като преди 3 години .
Говорейки за играта, аз не виждам какво въобще направихте, единствения Ви добър мач, който гледах беше с/у Лил в С-ф, където наистина бяхте класа над нас, в сравнение играта ни с/у Рапид Виена в С-ф. Вашият колектив реално не струва, ако не беше Сър Гарата, който все прескачаше някой-друг дребничък защитник с дългите си крака, че да нацели мрежата, срещу сериозен отбор класата си пролича, та чак и Дембеле малко по малко изнемощя.
А вашите фенове, дори в изключителен подем, пак не напълниха един стадион. Ние в криза, всеки срещу всеки, пак бяхме там, да надвикаме 35,000 във Виена и срещу Бешикташ. Злобата си каза думата отново, Вие напълнихте "червения" форум с лайна, та чак, като гледам ми се доповръща. Късмет и успех тази вечер с/у Спортинг, не пропилявайте късмета си, като нас, защото от злоба и завист, ще има доста да Ви се връща.
Ти май по-вече сънуваш от колкото трябва,по-вече приспивателни ли гълташ,що ли.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Групата на ЦСКА беше в пъти по-силна от тази на Левски! Просто по никакъв начин не може да се сравняват нито Порто и Спортинг, нито Бешикташ и Лил, нито Рапид и Гент! Така че господа левскари нямате право да казвате, че сте играли по-добре след като слабият тогава Спортинг ви унижи пред цяла Европа!
- delqnski47
- Контакти:
Топчооо написа:ScarredInRed написа:caci написа:Добре че ви свършиха мачовете в лигата,за да не ви гледаме мъките и Европа да се оттърве от антифутбола ви.
Добре, че на вас Ви остава още един тази вечер, че да се посмеем, като за последно. За нещастие и цяла Европа ще се смее на тази нация от злоба и завист обвита...
Няма кво да се смеете вие пак сте зад нас и по-точки и като игра и по-публика сте зад нас.Но напредвате миналия сезон точка тая година три,при следващо участие може и две победи да запишете знае ли човек.
А и на вас червените фенове не ви е лесно,единствената ви радост тоя сезон бе загубата ни от Спортинг 0-5.Въпреки че после мача ни с тях е без значение ако вземем поне точка трябва да пийте успокоителни за да заспите сигурно![]()
Само се погледнете колко сте елементарни!Били сме зад вас...ох какъв оргазъм,каква радост!
И миналата година същото....''Ние сме 46-ти,вие 48-ми!Леле колко сме силни....''
Жалка работа!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Вижте вие колко сте елементарни бе.Едничката ви радост тоя сезон е загубата ни с 0-5 от Спортинг просто еякулирахте от кеф,но като няма на кво да се зарадвате на вашето смешно отборче ще се радвате на неуспехите на другите
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
Dani написа:Групата на ЦСКА беше в пъти по-силна от тази на Левски! Просто по никакъв начин не може да се сравняват нито Порто и Спортинг, нито Бешикташ и Лил, нито Рапид и Гент! Така че господа левскари нямате право да казвате, че сте играли по-добре след като слабият тогава Спортинг ви унижи пред цяла Европа!
Да прав си че няма как да сравняваш 1-вия в Франция и 5-ия в Турция нито пък вицешампиона и носител на купата на Белгия със Рапид,който в по-голяма част от първенството на Австрия беше на 7-8 място.Видяхме ги даже срещу Берое какъв отбор бяха.Единствено Спортинг е по-слаб от Порто.А вие за пореден път сте зад нас в Европа.Ние ако бяхме във вашата група излизахме 99%.
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
чета и ми се плаче просто - преди се дърлехме ние отстранихме този отбор, ние този, след години стана ние бихме този отбор, ние този, после почнахме да се караме кой по-силен европейски отбор ни е бил, сега се караме кой бил пред кой на опашката... ако били влезли гредите, АКО не били си правили автогол, АКО това, АКО онова - ЕЙ, ХОРА ФУТБОЛ С АКО НЕ СЕ ИГРАЕ!!!
Снощи Порто просто ни показа, че сме МНОГО, АМА МНОГО назад във футбола.
Забелязахте ли как ВСЕКИ играч на Порто не се притесняваше дори от компания на 2ма армейци и си дриблираше спокойно, увличайки трети и освобождавайки пространства за съотборници, а нашите по 2-3ма не могат да им вземат топката... то незнам, аз поне ако правя анализ, бих препоръчал да се пресира всеки играч на Порто, който започва спринт и преди да е получил топката, понеже веднъж вече с нея, бе ясно, че много трудно я губят. Знам, че отстрани изглежда по един начин, а вътре е съвсем друго, но аз нямам предвид, че аз бих свършил по-добра работа... просто снощи и Акуаро, и Грило, и Янчев, и Янев, и Тонев, и най-вече Марко изневериха. Дори Мболи се тежкарееше, дори не се хвърли при първия гол, при 3ия можеше да реагира и по-добре... Иначе от защитата макар Стоянов да не изчисти добре при 1ия гол, мисля че беше единствения човек на висота - без паника, пресичаше пасове, изнасяше топката добре и се включваше напред. напред Делев и Платини хвърлиха доста енергия, Делев доказва, че на контри е най-полезния ни играч - бърз, с демараж, стреля без подготовка - доволен съм от него, започна да израства откак Гьорето напусна. Платини се стара, отне топки, опита се да задържа топката, но нямаше подкрепата нито на Тонев, нито на Марко... Португалците просто ни обезличиха второто полувреме и си е късмет, че не отидохме на разгром!
Колкото до Левски - нека се кланят на Господ, че не ги събра с Порто и Бешикташ в една група, срещу португалците отиваха на по-унизително и от онова 5:0 срещу Спортинг.
Забелязахте ли как ВСЕКИ играч на Порто не се притесняваше дори от компания на 2ма армейци и си дриблираше спокойно, увличайки трети и освобождавайки пространства за съотборници, а нашите по 2-3ма не могат да им вземат топката... то незнам, аз поне ако правя анализ, бих препоръчал да се пресира всеки играч на Порто, който започва спринт и преди да е получил топката, понеже веднъж вече с нея, бе ясно, че много трудно я губят. Знам, че отстрани изглежда по един начин, а вътре е съвсем друго, но аз нямам предвид, че аз бих свършил по-добра работа... просто снощи и Акуаро, и Грило, и Янчев, и Янев, и Тонев, и най-вече Марко изневериха. Дори Мболи се тежкарееше, дори не се хвърли при първия гол, при 3ия можеше да реагира и по-добре... Иначе от защитата макар Стоянов да не изчисти добре при 1ия гол, мисля че беше единствения човек на висота - без паника, пресичаше пасове, изнасяше топката добре и се включваше напред. напред Делев и Платини хвърлиха доста енергия, Делев доказва, че на контри е най-полезния ни играч - бърз, с демараж, стреля без подготовка - доволен съм от него, започна да израства откак Гьорето напусна. Платини се стара, отне топки, опита се да задържа топката, но нямаше подкрепата нито на Тонев, нито на Марко... Португалците просто ни обезличиха второто полувреме и си е късмет, че не отидохме на разгром!
Колкото до Левски - нека се кланят на Господ, че не ги събра с Порто и Бешикташ в една група, срещу португалците отиваха на по-унизително и от онова 5:0 срещу Спортинг.
dim77dim написа:чета и ми се плаче просто - преди се дърлехме ние отстранихме този отбор, ние този, след години стана ние бихме този отбор, ние този, после почнахме да се караме кой по-силен европейски отбор ни е бил, сега се караме кой бил пред кой на опашката... ако били влезли гредите, АКО не били си правили автогол, АКО това, АКО онова - ЕЙ, ХОРА ФУТБОЛ С АКО НЕ СЕ ИГРАЕ!!!
Аз пък ги исках тия турци.Много слаб отбор,Дембеле щеше да ги разпори от голове имаха късмет турчолята и че се паднаха с отбори като ЦСКА и Рапид за да продължат във всяка друга група отпадаха твърдо.А срещу Порто в София пред пълен стадион нямаше да загубим никога.
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
- Udoji90
- Контакти:
Топчооо написа:Аз пък ги исках тия турци. Много слаб отбор, Дембеле щеше да ги разпори от голове имаха късмет турчолята и че се паднаха с отбори като ЦСКА и Рапид за да продължат във всяка друга група отпадаха твърдо. А срещу Порто в София пред пълен стадион нямаше да загубим никога.
Признавам, че Бешикташ наистина не бяха кой знае какво, но е безумно да твърдиш, че е нямало да загубите от Порто. Разликата е от земята до небето, че и повече. Колкото до публиката, не знам какво си гледал, но атмосфера при нас винаги си има, независимо от бройката на феновете. И 7-8 хиляди да са, пак създават атмосфера като за 30 хил.
По-горе пък беше казал нещо от сорта на "еякулирахте от кеф". Да, ама не. Аз на загубите на Левски не се радвам, нито се дразня на победите ви. През 2003/04 г. си спомням как коментаторите на Дарик казваха каква еуфория е на Герена (по време на мача ви в Апоел Рамат Ган) заради нашето отпадане от Торпедо с дузпи няколко минути преди началото на вашия мач. Една година по-рано, когато вие отпаднахте с дузпи от Щурм, на мен ми се плачеше - с чиста съвест мога да го кажа.
Самият факт, че такива като теб толкова усилено пишат в НАШИЯ форум СЛЕД загубата ни, показва, че точно вие сте хората, които умирате от кеф на наши издънки. Разгледай темите във вашия форум и ми кажи колко пъти си видял мои заядливи мнения след ваши загуби.
Последна промяна от Udoji90 на 16 дек 2010 16:54, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Аз искам Титан да дадат шанс на Радуканов да си направи нов отбор с негови играчи, нищо повече. Де да знам след мачът с Бешикташ разбрах, че Делев не е чак толкова добър за колкото го мислех. За мен всеки един от нашите състезатели сега е продаваем. За който се получи добра оферта , най-добре да го продадат. Маркос вчера игра добре между другото за мен, но след като го пратиха на фланга играта му пострада много.
Трябва Радуканов да вземе добри българи, жадни за изява и качествени чужденци, които ще се хвърлят на 100 процента, дори и да не им плащат навреме понякога. Трябва Титан или да продадат отбора или да си оправят бакиите най-после, иначе нищо добро не ни чака. Кофти ли е уплавлението нагоре, който и да е треньор и които и да са играчите, играта и класата на тима пада.
Трябва Радуканов да вземе добри българи, жадни за изява и качествени чужденци, които ще се хвърлят на 100 процента, дори и да не им плащат навреме понякога. Трябва Титан или да продадат отбора или да си оправят бакиите най-после, иначе нищо добро не ни чака. Кофти ли е уплавлението нагоре, който и да е треньор и които и да са играчите, играта и класата на тима пада.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]