ЗА ФЕНОВЕТЕ НА СЛАВИЯ И ЛОКО СОФИЯ
пичове, нали знаете, че такива трансфери между такива икономически субекти почти не се докосват до футбола
пример: защо според вас Майкъл Тевия беше продаден на Герена???
ами много просто - когато данъчните отидат при Бачев и го питат от къде имаш тия 200 000 лева, тоя какво да каже? от залагания, така ли - хахахаха....казва: продадох Тевия, ето договора и така...
"За" и "против" Николай Гигов!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Гигов продал Дяков на ЦСКА
Според мен ЦСКА в момента не може да купи Г.Иванов и Дяков . Просто няма парите . Г.Иванов не съм наясно но може и да е с изтичащ договор от лятото на 2011-та(някои славист да каже) и може Венци и Борисов да въртят нещо но Гигов да продаде играч в А група и то в ЦСКА много се съмнявам . Просто ЦСКА не разполага с финансов ресурс в момента освен пък ако те не са договорили да шитнят някъде Делев и Маркиньос в чужбина .
Има някои много силни парчета в тоя форум...
Не видяхте ли линка към интервюто?Пък и кой ще е тоя луд да продаде и бучка захар на ТИТАН-ите???Тоя клуб, който дължи пари на целия свят?
Че при това Гигов и Стефанов точно?Направо ме изумявате...
Нали Димо искаше в ЦСКА, нали се беше договорил вече, ама накрая Гигов не излезе балама и не го продаде.
Не видяхте ли линка към интервюто?Пък и кой ще е тоя луд да продаде и бучка захар на ТИТАН-ите???Тоя клуб, който дължи пари на целия свят?
Че при това Гигов и Стефанов точно?Направо ме изумявате...
Нали Димо искаше в ЦСКА, нали се беше договорил вече, ама накрая Гигов не излезе балама и не го продаде.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
И да го продадът на ЦСКА Дяков не е нищо повече от Янев,Галчев същия дърводелец като тях е със здраве да си го ползвате 

И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
Да продаваш играчи на ЦСКА е автогол.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Дяков: Нещата зависят от клубовете, знам само за интерес!!!!! То и Димо Атанасов беше няколко сезона 99% сигурен трансфер,ама кой е луд да продава на ЦСКА.Със запорирани сметки не знам как ще го платят,освен Гигов да е почнал да търгува със смет и да му трябва боклук хахахах.ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
zawoda w plowdiw e na gigowAvirex написа:Дяков: Нещата зависят от клубовете, знам само за интерес!!!!! То и Димо Атанасов беше няколко сезона 99% сигурен трансфер,ама кой е луд да продава на ЦСКА.Със запорирани сметки не знам как ще го платят,освен Гигов да е почнал да търгува със смет и да му трябва боклук хахахах.ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
trqbva mu bokluk
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Pichichi написа:Според мен ЦСКА в момента не може да купи Г.Иванов и Дяков . Просто няма парите .
Това досега не ги е спирало, но май почна да спира "продавачите"

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Adrian Monk
- Контакти:
Както е заявил Чавдар Цветков, "Локо" иска Роналдо, ама няма кой да им го даде...
http://www.gol.bg/footballbulgaria/2010 ... cska.93500

http://www.gol.bg/footballbulgaria/2010 ... cska.93500
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров