Накъде отива България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zaqwsxd
Контакти:

Накъде отива България

Мнениеот zaqwsxd » 09 дек 2010 15:50

Вижте "светлото" ни бъдеще:
[vbox]b8700889[/vbox]
[vbox]11d0632c[/vbox]

Послеписът е за хората , които са видели клипа.
[offtopic]Лично аз не съм изненадан , но не очаквах това от толкова малко дете ( 2рия клип) . Не знам накъде вървим и дали ще стигнем , но не ми харесва това , което виждам[/offtopic]

Dog
Контакти:

Re: Накъде отива България

Мнениеот Dog » 09 дек 2010 15:59

НАНИКЪДЕ :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 дек 2010 15:59

Човек, мисля, че ако всички са като това лапе (вторият клип), България отива на добре.
"...трябваше да влезем вътре и да ги задумкаме!"
Да изпратим лапетата в Парламента, щото явно бащите им и батковците им не стават.

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 09 дек 2010 15:59

Хахахах :lol: Мен пък ме изкефи.Вика "пиратки, кисели млека" :lol: :lol: Не държава, а театър! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 09 дек 2010 16:01

На тая 2-рата стачка в Сливен бях и беше много брутално и не трябваше да става така. Ние тръгнахме 200 човека с нагласа да повикаме, поговорим и да протестираме и след като стигнахме там нещата коренно се промениха. Някакви малки деца под 14год като това от клипа почнаха да мерят със яйца,кофички кисело мляко пиратки и др. Стачката беше успешна от страна на отзовалите се ученици (близо 1000) ама не трябваше да се стига до тая вандалщина.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 дек 2010 16:04

Разберете, няма друг начин!!!
Аз си имам теория, че всичко ще се оправи може би с една гражданска война и да се знае окончателно! Чалгата, пошлостта, престъпниците и лай...рите ли ще властват тук или доброто. Няма смисъл да се мъчим и бавно да се унищожаваме!
"Е, един ден, к'во толкова стачкуват?!" Не е заради деня, момчета и момичета, а заради принципа! Разберете го. Понеже днес е ден, утре седмица. Гаврят се от 20 години с образованието! :evil: И с всеки от вас са се гаврили.
Трябваше да завърша 11 клас. В средата на втори срок на 10 клас идват и ми заявяват, че ще се учи до 12 клас.
Е, какво правим?! А? Аз нямах планове. Бях безхаберник. А тези от моите съученици, които си бяха решили следващите 5-6 години?
Последна промяна от metodito на 09 дек 2010 16:11, променено общо 3 пъти.

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 09 дек 2010 16:05

Не знам , но това момче , ако го удари полицай с палка , той ще го убие . И след това в пресата Полицай уби ученик.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 09 дек 2010 16:07

Последните 20 години създадоха ей такива дечурлига като това последното във втория клип.После то ще стане родител и неговите деца на какво ще приличат ?
Родителите са за критика.Това дете не е станало за един ден такова кретенче.А бе грозна картина.Ужас.

п.п. В никакъв случай не съм срещу бунтарството.Но зависи в какъв нюанс се изразява това бунтарство.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 09 дек 2010 16:16

metodito написа:Човек, мисля, че ако всички са като това лапе (вторият клип), България отива на добре.
"...трябваше да влезем вътре и да ги задумкаме!"
Да изпратим лапетата в Парламента, щото явно бащите им и батковците им не стават.

[offtopic]братле, като чета коментарите на другите и просто се отчайвам от живота :roll:
добре, че има и някое мнение като твойто, че и деца като тези... :)[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 дек 2010 16:17

sl321 написа: п.п. В никакъв случай не съм срещу бунтарството.Но зависи в какъв нюанс се изразява това бунтарство.

Какво е бунтът?! 20 човека седят и мълчат и чоплят семки ли? Сега въвеждат такса електромер. :shock: Ще плащаш за това, че са ти сложили електромер. Това е като в Китай, онея дето плащат куршума на роднината си, когото ще отстрелят. Гаврят се с нас. Ходих уж на протест (муахахаха) срещу монопола на енергодружествата. Боже, боже! Всички в града и в България мърморят, ма имаше точно 40 човека.
"Аз за ко да одъ (грешките са нарочни :) )то няма да има 'ора" Ужас! А беше в 5 следобяд. Хората излизат от работа. Зяпат, подсмихват се под мустак и продължават пеш до вкъщи примерно, щото сега са си платили тока и нямат пари...

Върни се в “Свободна зона”