Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
BaLoN написа:Поставяме това което четем ... А вие си гледайте пияния тъмнокож ритнитопко и вижте дали не се е дрогирал някъде че аз писах по форума преди седмица в някоя тема как съм ги виждал по дискотеките сините юнаци пияни и друсани на МАКС и стига сте писали в нашия форум![]()
![]()
blue avalanche написа:BaLoN написа:Поставяме това което четем ... А вие си гледайте пияния тъмнокож ритнитопко и вижте дали не се е дрогирал някъде че аз писах по форума преди седмица в някоя тема как съм ги виждал по дискотеките сините юнаци пияни и друсани на МАКС и стига сте писали в нашия форум![]()
![]()
Май забрави двамата "червени" юнака,дето се клаха пред чалготеките.Дето "пръстите ги боляха от щракане","скачаха надолу" и "бягаха настрани"?
bobonikolov написа:blue avalanche написа:BaLoN написа:Поставяме това което четем ... А вие си гледайте пияния тъмнокож ритнитопко и вижте дали не се е дрогирал някъде че аз писах по форума преди седмица в някоя тема как съм ги виждал по дискотеките сините юнаци пияни и друсани на МАКС и стига сте писали в нашия форум![]()
![]()
Май забрави двамата "червени" юнака,дето се клаха пред чалготеките.Дето "пръстите ги боляха от щракане","скачаха надолу" и "бягаха настрани"?
А ти май забравяш,че тези юнаци от тогава не са в ЦСКА и че единият не е помирисвал терен от тогава,а другия успяхме да го продадем за много повече пари от колкото Рабехчо примерно.
bobonikolov написа:Караджов е тоя дето не е помирисал терен от тогава а продадохме Иванов.Исках да ти кажа,че при първа възможност ги разкараха.Н еги оставих да си разиграват коня като Рабех.
BaLoN написа:Дай боже ... защото ако са те като финанси и бюджет ще ни дишате прахта![]()
с тоя фалирал винар паткоф и умрялата му канантора... Още малко остана да изчистят лайната на Лупи и да нямат да дават и тогава и срещу нас да тичате пак няма да ни стигнете обзалагам се !
BaLoN написа:Дай боже ... защото ако са те като финанси и бюджет ще ни дишате прахта![]()
с тоя фалирал винар паткоф и умрялата му канантора... Още малко остана да изчистят лайната на Лупи и да нямат да дават и тогава и срещу нас да тичате пак няма да ни стигнете обзалагам се !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта