Сектор "Г" рекордна посещаемост!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Re: Сектор "Г" рекордна посещаемост!!!

Мнениеот BaLoN » 03 дек 2010 18:20

Поставяме това което четем ... А вие си гледайте пияния тъмнокож ритнитопко и вижте дали не се е дрогирал някъде че аз писах по форума преди седмица в някоя тема как съм ги виждал по дискотеките сините юнаци пияни и друсани на МАКС и стига сте писали в нашия форум ;) :) :lol:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 03 дек 2010 19:00

Мачът вчера е бил пред прекратяване заради акциите на някои тъпи ултраси. Заради тези ултраси сме на път да получим 300000 швейцарски франка глоба. Замислите се какви ги вършите преди да го направете.

Вън ДУЧЕТО и неговите хора от ЦСКА. Вън Главата от ЦСКА.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 дек 2010 19:57

BaLoN написа:Поставяме това което четем ... А вие си гледайте пияния тъмнокож ритнитопко и вижте дали не се е дрогирал някъде че аз писах по форума преди седмица в някоя тема как съм ги виждал по дискотеките сините юнаци пияни и друсани на МАКС и стига сте писали в нашия форум ;) :) :lol:

Май забрави двамата "червени" юнака,дето се клаха пред чалготеките.Дето "пръстите ги боляха от щракане","скачаха надолу" и "бягаха настрани"?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 04 дек 2010 02:15

blue avalanche написа:
BaLoN написа:Поставяме това което четем ... А вие си гледайте пияния тъмнокож ритнитопко и вижте дали не се е дрогирал някъде че аз писах по форума преди седмица в някоя тема как съм ги виждал по дискотеките сините юнаци пияни и друсани на МАКС и стига сте писали в нашия форум ;) :) :lol:

Май забрави двамата "червени" юнака,дето се клаха пред чалготеките.Дето "пръстите ги боляха от щракане","скачаха надолу" и "бягаха настрани"?

А ти май забравяш,че тези юнаци от тогава не са в ЦСКА и че единият не е помирисвал терен от тогава,а другия успяхме да го продадем за много повече пари от колкото Рабехчо примерно.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 дек 2010 09:11

bobonikolov написа:
blue avalanche написа:

А ти май забравяш,че тези юнаци от тогава не са в ЦСКА и че единият не е помирисвал терен от тогава,а другия успяхме да го продадем за много повече пари от колкото Рабехчо примерно.

"А ти май забравяш,че тези юнаци от тогава не са в ЦСКА и че единият не е помирисвал терен от тогава,а другия успяхме да го продадем за много повече пари от колкото Рабехчо примерно"
Това,пък,какво общо има?Караджов къде го продадохте,че ми се губи този "трансферен удар"?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 04 дек 2010 10:58

Караджов е тоя дето не е помирисал терен от тогава а продадохме Иванов.Исках да ти кажа,че при първа възможност ги разкараха.Н еги оставих да си разиграват коня като Рабех.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 04 дек 2010 11:49

bobonikolov написа:Караджов е тоя дето не е помирисал терен от тогава а продадохме Иванов.Исках да ти кажа,че при първа възможност ги разкараха.Н еги оставих да си разиграват коня като Рабех.

Браво на вашето ръководство! Пожелавам ви още 10 години те да ви управляват!!! :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 04 дек 2010 12:03

Дай боже ... защото ако са те като финанси и бюджет ще ни дишате прахта :lol: :) с тоя фалирал винар паткоф и умрялата му канантора... Още малко остана да изчистят лайната на Лупи и да нямат да дават и тогава и срещу нас да тичате пак няма да ни стигнете обзалагам се !
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 04 дек 2010 12:15

BaLoN написа:Дай боже ... защото ако са те като финанси и бюджет ще ни дишате прахта :lol: :) с тоя фалирал винар паткоф и умрялата му канантора... Още малко остана да изчистят лайната на Лупи и да нямат да дават и тогава и срещу нас да тичате пак няма да ни стигнете обзалагам се !

:lol: :lol: :lol: :lol:
Не сте ли със запор на двамата най-добри футболисти и финансите на Титан?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 дек 2010 13:23

BaLoN написа:Дай боже ... защото ако са те като финанси и бюджет ще ни дишате прахта :lol: :) с тоя фалирал винар паткоф и умрялата му канантора... Още малко остана да изчистят лайната на Лупи и да нямат да дават и тогава и срещу нас да тичате пак няма да ни стигнете обзалагам се !

Колко малко остава :mrgreen:

Между другото, Националният стадион откога събира близо 60 000, че като гледах половината беше празен, а е имало 27 000 :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”