Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Re: Арестуваха Гара Дембеле пиян

Мнениеот cocain4 » 03 дек 2010 15:18

Hacko1912 написа:
cocain4 написа:
Hacko1912 написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=24739 :o ;)

да и?

ni6to, prosto napomnjame ;) shtot kat beshe v Lokoto tyva se pomnishe, kat otide v Levski se zabravi

всеки си отговаря за постъпките и тои ще го отнесе сурово,поне се надавам.но ,радоста от чуждото нещастие си остава едно много грозно качество в българина.
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 03 дек 2010 15:23

daniel875 написа:Не бива така затова Дембеле заслужава още по - голяма глоба, но журналистите само знаят да наливат масло в огъня. Дембеле за всичко, което направи ако се отърва без нищо, трябва здравата да го насолят и май да му търсят отбор. Но не по - рано от края на сезона.

Прав си донякъде ама на журналита това им е работата и всички се съобразяват стях! По добре такива журналисти отколкото като в гонга като дойде баткоф и едни такива въпросчета се едно се целуват на кафе паузата.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 03 дек 2010 15:32

[

всеки си отговаря за постъпките и тои ще го отнесе сурово,поне се надавам.но ,радоста от чуждото нещастие си остава едно много грозно качество в българина.[/quote]

Нещастие е ,ако пияница като този те блъсне.А това неговото е простащина,липса на възпитание и тн и затова няма нищо лошо да го бъзикат и да му се смеят.Сам си е виновен

realnoncho
Контакти:

Мнениеот realnoncho » 03 дек 2010 15:45

Абсолютно глупава постъпка от страна на Дембеле и се надявам да си понесе последствията. Нали уж се беше гаджосал, що оная с точилката не е пред РПУ-то на му напуха канчето? Само пиеници и пустиняци в тоя футбол пък искат да правят фурори в Европа... е сигурно има и такава дискотека :evil:
Фотография @ http://www.NonchoILiev.com

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 дек 2010 15:56

***cska*** написа:Не съм много наясно,ма това с фалшивите документи не се връзва.След като има неплатени глоби във Франция,значи там документите са му проверявани при писането на акта!

Нали разбираш, че при тези провинения, заради които има глоби във Франция може да са му отнели книжката и в момента да кара с фалшива такава.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот TodorT » 03 дек 2010 16:10

blue avalanche написа:Абе,откъдето и да се погледне-тъпа работа!Защо Кака не го хващат пиян?Щото човекът е набожен и от тренировки-в църквата-в къщи-на тренировки...

НЕ, просто Кака не смее да го напвари това, защото ако рискува ще лежи по затворите .... Защо да рискува...............

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 03 дек 2010 16:28

cocain4 написа:
kamenitza написа:Сега ще извъртят нещата, че Дембеле тъкмо се е качвал в автомобила и не е карал и така, и вълка сит и агнето цяло.

няма защо да ги извъртът фактите са такива това че на вас не ви изнася е друг въпрос.

Кои факти бе колега,че кара с фалшиви документи или ,че е ЗАД ВОЛАНА НА ЛЕК АВТОМОБИЛ с над 1.6 промила алкохол?Та пак те питам кои факти точно не ни изнасят на нас небогопомазаните? :evil:[/quote]
1-ще има експертизи за това фалшива ли му е била шофьорската книжка.2-не е шофирал когато е бил проверен. по ясно няма как да ти го обясня приятел[/quote]
"Приятел" такива като теб са срам за обществото ни слагайки футболните си пристрастия над закона на Държавата.
Щом толкова защитаваш "новороденото" защо не пробваш да караш с 1.6 промила и като те спрат да се усъмнят,че книжката ти е фалшива,па да видим как точно след 4 часа ще си излезеш от районното.А сега пак ми обяснявай за експертизи.А що се отнася до това дали е карал или не,в повечето сериозни медии казват,че е карал.И дори да е бил само със запален двигател и не в движение се приема ,че шофира в НЕТРЕЗВО състояние "приятел" :!:[/quote]
маи маи такива като теб са срам да слагат омразата към противника пред законите,и пак ти го казвам без процес и доказателства няма присъда ясно ли ти е?приятелче[/quote]

За разлика от едни други фенове ние и по специално аз съм учен да ОБИЧАМ собствения си отбор,а другите да не ме интересуват.И никъде не си спомням да съм казал(писал),че трябва да си понесе последствията предвидени в закона защото е футболист на Левски.Бих бил на същото мнение и за футболист на Ботев,Локо и Горно нанадолнище.
П.С. Не си ми отговорил на въпроса!Но това може би е от бързината да ми вмениш твоите чувства!!!

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 03 дек 2010 16:45

Гонзо нали много говореше как Рабех като бил взет в 'Левски"не са били гледани човешките му качества?! АМИ СЕГА какво ще говори! Ей,много нагло и тъпо племе!Абе не е до пари ,та да не си викне такси да си го прибере като се е напил,ами те си мислят,че всичко им е позволено,защото наистина винаги всичко им се разминава! Хората нямат какво да ядат,те се осраха да пият и да безичинстват и то какво са постигнали?! Последни в групата на УЕФА,втори в първенството! Чудо голямо! НАГЛЕЦИ! :evil:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 03 дек 2010 16:46

Гонзо в опитите си да защитава Дембеле толкова не свързани неща наговори, че не е за вярване.
За случката знам от Дембеле и Майкъл Тевия, който имаше рожден ден. Бях пуснал отбора до 3 часа, така че не мога да съдя Дембеле за това.

Само че в 3:00ч. трябва да са се прибрали, а не в 3:30ч. да са преди дискотеката.

„Пуснахме Дембеле да почива, защото му се събра много. Той трябва да си изчисти главата и утре отново да е на тренировка. От утре Гара Дембеле почва да се готви за мача с Берое,” сподели Иванов.

Какво му се е насъбрало много да пие, да играе, да тренира и от какво да си изчисти главата, че ми е много интересно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Blue_Girl
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот Blue_Girl » 03 дек 2010 16:49

Дано да не му хареса да кара пиян, за да не се превърне в новият Рабех!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Архив”