cocain4 написа:kamenitza написа:Сега ще извъртят нещата, че Дембеле тъкмо се е качвал в автомобила и не е карал и така, и вълка сит и агнето цяло.
няма защо да ги извъртът фактите са такива това че на вас не ви изнася е друг въпрос.
Кои факти бе колега,че кара с фалшиви документи или ,че е ЗАД ВОЛАНА НА ЛЕК АВТОМОБИЛ с над 1.6 промила алкохол?Та пак те питам кои факти точно не ни изнасят на нас небогопомазаните?

[/quote]
1-ще има експертизи за това фалшива ли му е била шофьорската книжка.2-не е шофирал когато е бил проверен. по ясно няма как да ти го обясня приятел[/quote]
"Приятел" такива като теб са срам за обществото ни слагайки футболните си пристрастия над закона на Държавата.
Щом толкова защитаваш "новороденото" защо не пробваш да караш с 1.6 промила и като те спрат да се усъмнят,че книжката ти е фалшива,па да видим как точно след 4 часа ще си излезеш от районното.А сега пак ми обяснявай за експертизи.А що се отнася до това дали е карал или не,в повечето сериозни медии казват,че е карал.И дори да е бил само със запален двигател и не в движение се приема ,че шофира в НЕТРЕЗВО състояние "приятел"

[/quote]
маи маи такива като теб са срам да слагат омразата към противника пред законите,и пак ти го казвам без процес и доказателства няма присъда ясно ли ти е?приятелче[/quote]
За разлика от едни други фенове ние и по специално аз съм учен да ОБИЧАМ собствения си отбор,а другите да не ме интересуват.И никъде не си спомням да съм казал(писал),че трябва да си понесе последствията предвидени в закона защото е футболист на Левски.Бих бил на същото мнение и за футболист на Ботев,Локо и Горно нанадолнище.
П.С. Не си ми отговорил на въпроса!Но това може би е от бързината да ми вмениш твоите чувства!!!