Полицаи разцепиха главите на 16-17 годишни деца

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Полицаи разцепиха главите на 16-17 годишни деца

Мнениеот MORSKI » 30 ное 2010 22:42

Dust написа:
slavia_forever написа:Не става въпрос затова, а за камери, които да установятват в последствие това например.

Посочи на кои стадиони има подобни, защото за да бъде поставено наказание, то трябва да има система за следене дали се спазва.

Снощи тайно се надявах на Ноу камп да видя хиляди димки и ми е много интересно защо нямаше и те на театър ли бяха.

На Тича има! Тоест почти на всеки стадион има!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 30 ное 2010 22:43

Да точно бутилките ги изгониха. Не са оредените мачове и първенства, мутрите и лица от организираната престъпност, които са собственици и благодетели на отборите, купените и некадърни съдии, нескопосаните примадони, които се мислят за звезди, нулевите успехи в европа, свръх условията по спортните съоръжения, прекрасно изготвените програми, които не те пращат в най-големия студ или най-големия пек на стадиона, невиждано организирания градски транспорт и тн и тн. Прав си! И заради люспите от семките по земята! Те изгониха другата половина![/quote]

+10000000
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 ное 2010 22:43

и кво ми давате пример от Ноу Камп-и квото като няма--мене не ми харесва там-нито атмосферата -нито нищо!!Без хореота,димки,факли и цял пееш сектор за мене си е театър!!Семки мога и у нас да чопля!!А и си има и повторения-доста по-удобно е!! :lol:
И защо точно Испания-там са пълни семкари феновете!!А Лацио-Рома??
Изображение

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 30 ное 2010 22:45

cska_90 написа:и кво ми давате пример от Ноу Камп-и квото като няма--мене не ми харесва там-нито атмосферата -нито нищо!!Без хореота,димки,факли и цял пееш сектор за мене си е театър!!Семки мога и у нас да чопля!!А и си има и повторения-доста по-удобно е!! :lol:

а сега да видим какво ще кажат.... и аз да попитам А ЛАЦИО-РОМА ?!?
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 ное 2010 22:46

JohnnieWalker написа:Пичове не знам на какви години сте, но днешните 16-17 годишни са тотално изпразнени от съдържание, малоумни отворковци (в общия случай), така че не бих обвинил само полицайте по никакъв начин :!:

Човек, не съм много съгласен с теб. Аз лично не влизам във въпросната възрастова група(16-17 години),малко повечко ми е ЕГН, но искам да вметна две неща.Първо- не може да се слагат всички хора или дадена социална прослойка под един знаменател и да се правят крайни обобщения. Второ, абсолютно всяко поколение си мисли,че това преди него е старомодно,а това поколение,което идва след него е деградирало,пропаднало и т.н. Едно време, нашите родители са били наричани хулигани и гамени,защото са слушали Бийтълс. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 30 ное 2010 22:47

cska_90 написа:и кво ми давате пример от Ноу Камп-и квото като няма--мене не ми харесва там-нито атмосферата -нито нищо!!Без хореота,димки,факли и цял пееш сектор за мене си е театър!!Семки мога и у нас да чопля!!А и си има и повторения-доста по-удобно е!! :lol:

ACAB братле смърт за куките. Да излезем на протест, да счупим някоя витрина, да гепаме шоколади от бензиностанцията АCAB ! Да изтребим куките, ние ще сме новия ред, ние ще определяме правилата в България - ACAB :!:
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 ное 2010 22:50

Гара Дембеле написа:

ACAB братле смърт за куките. Да излезем на протест, да счупим някоя витрина, да гепаме шоколади от бензиностанцията АCAB ! Да изтребим куките, ние ще сме новия ред, ние ще определяме правилата в България - ACAB :!:

Само като ти видя аватара и приключвам спора с тебе!! :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 30 ное 2010 22:57

Dust написа:
slavia_forever написа:Не става въпрос затова, а за камери, които да установятват в последствие това например.

Посочи на кои стадиони има подобни, защото за да бъде поставено наказание, то трябва да има система за следене дали се спазва.

Снощи тайно се надявах на Ноу камп да видя хиляди димки и ми е много интересно защо нямаше и те на театър ли бяха.

Виж, аз не казвам, че някъде има ресурс, а към какво трябва да се стремим. Ще ти копирам част от текста за практиките и закона, използвани срещу футболното хулиганство.

Проявите на спортно хулиганство по смисъла на Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия се установяват с акт съставен от органите на полицията. За доказателства могат да бъдат използвани фото или видеозаписи. Началниците на РПУ могат да задържат до 24 часа футболните хулигани, за да не се укрият. Съставените актове се предават за решаване от районния съд. Районният съдия еднолично разглежда делото и постановява решение с което може да се наложи наказание, принудителна административна мярка на нарушителя или да го оправдае. Решението е окончателно. За спортно хулиганство се налагат следните административни наказания:
• задържане в поделенията на МВР до 25 денонощия
• глоба от 200 до 2000 лв.
• когато противообществената проява е извършена от лица, поставени под запрещение, на техните родители, съответно настойници или попечители, се налага безвъзмезден труд в полза на обществото от 40 до 160 часа или глоба от 50 до 1000 лв – тази мярка се изпълнява от кмета на населеното място
Могат да бъдат налагани и следните принудителни мерки: забрана за посещение на спортни мероприятия и футболни срещи за срок от 1 до 3 години (всички забрани се вписват в Единен държавен регистър за спортните прояви), може да бъде спрян спортния обект за провеждането на спортни мероприятия.
Хубав или лош, Законът за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия е факт. Той съдържа най-обширно правни норми, противодействащи на явлението футболно хулиганство. Реципиран от западни законодателства (и най-вече от Англия и Уелс), Законът не успя с такъв успех да ограничи насилието по българските стадиони. Проблемът е, че не се прилага. Без съмнение е необходимо провеждане и извършване на разследване, налагане на наказания и принудителни административни мерки за футболното хулиганство в България. Наред с това трябва да се засилят превантивните мерки за борба с футболното хулигантво и да се въведе нулева толерантност на прояви на насилие по стадионите. http://www.nbu.bg/PUBLIC/IMAGES/File/de ... ostova.pdf
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 ное 2010 23:02

Един закон е актуален тогава, когато се следи същият дали се спазва, какъв е смисъла да ти забраня да ходиш на мачове като не мога да упражня контрол дали се спазва наказанието.

Корана Киелц е отборче от долната половина на таблицата в Полша, но всеки може да види системата за фейсконтрол на входовете.

Камери и като засекат човек със забрана просто не отключват вратата и не може да мине

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 060415.jpg

Имам доста познати със забрани и и гледат който искат мач в България, и за какво са наказани в крайна сметка, колкото да се отчете дейност.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 ное 2010 23:03

Dust написа:Един закон е актуален тогава, когато се следи същият дали се спазва, какъв е смисъла да ти забраня да ходиш на мачове като не мога да упражня контрол дали се спазва наказанието.

Корана Киелц е отборче от долната половина на таблицата в Полша, но всеки може да види системата за фейсконтрол на входовете.

Камери и като засекат човек със забрана просто не отключват вратата и не може да мине

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 060415.jpg

Имам доста познати със забрани и и гледат който искат мач в България, и за какво са наказани в крайна сметка, колкото да се отчете дейност.

Алоуу-прочети ми посте на предната старница бе!! ;) ;) ;)
Изображение

Върни се в “Свободна зона”