Гара Дембеле написа:Аз съм ЗА да ги пребиват тия дебилчета. Мен защо никой не ме е бил на стадиона.
1во Не знам до колко си ходил по мачове преди години, когато полицията влизаше в Б и Г и почваше наред. Има клипчета.. като ги разгледаш ще разбереш/тук не коментирам имало ли е повод или не и тн/
2ро На колко гостувания си бил?
По темата: не съм особено запознат със случая и за това няма да коментирам много. По принцип съм твърдо против всякакви полицейски произволи. Без значение дали е срещу "сган", келеши или каквито и да било. Най-малкото покрай тези хора може да има и нормални човешки същества, които да си го отнесат много повече. А на полицаите като им е толкова тежко и са толкова депресирани и комплексирани - да посещават психолози, а не да тъпчат хората и да си го изкарват така. Реално професията им е тежка, но проблема както винаги е, че в страната ни всичко е изкривено. Разбира се, по цял свят има проблеми с полицейско насилие, но при нас си правят каквото пожелаят. Като изключим една-две показни акции, са по-известни с изнасилвания на малолетни и непълнолетни, стрелби из заведения, пиянства, катастрофи, убийства и битови инциденти. А да и химн на Веско Маринов....