Полицаи разцепиха главите на 16-17 годишни деца

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Полицаи разцепиха главите на 16-17 годишни деца

Мнениеот slavia_forever » 30 ное 2010 21:58

Гара Дембеле написа:
Няма да ми се случат, защото като отида на мач не създавам безредици и не се репча на полицаите !

Не ги защитавам, само ще ти кажа, че съм бил свидетел как много невинни го отнасят заради няколко човека, някои от които излизат "сухи". Нали не мислиш, че в тълпата полицаите винаги пробират?!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 30 ное 2010 22:04

slavia_forever написа:
Гара Дембеле написа:
Няма да ми се случат, защото като отида на мач не създавам безредици и не се репча на полицаите !

Не ги защитавам, само ще ти кажа, че съм бил свидетел как много невинни го отнасят заради няколко човека, някои от които излизат "сухи". Нали не мислиш, че в тълпата полицаите винаги пробират?!

Така си е. И аз съм виждал подобни неща.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 ное 2010 22:08

а аз съм ставал "жертва" на това, ако може да се каже така :mrgreen:

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 30 ное 2010 22:10

Гара Дембеле написа:Аз съм ЗА да ги пребиват тия дебилчета. Мен защо никой не ме е бил на стадиона.

1во Не знам до колко си ходил по мачове преди години, когато полицията влизаше в Б и Г и почваше наред. Има клипчета.. като ги разгледаш ще разбереш/тук не коментирам имало ли е повод или не и тн/
2ро На колко гостувания си бил? :roll:
По темата: не съм особено запознат със случая и за това няма да коментирам много. По принцип съм твърдо против всякакви полицейски произволи. Без значение дали е срещу "сган", келеши или каквито и да било. Най-малкото покрай тези хора може да има и нормални човешки същества, които да си го отнесат много повече. А на полицаите като им е толкова тежко и са толкова депресирани и комплексирани - да посещават психолози, а не да тъпчат хората и да си го изкарват така. Реално професията им е тежка, но проблема както винаги е, че в страната ни всичко е изкривено. Разбира се, по цял свят има проблеми с полицейско насилие, но при нас си правят каквото пожелаят. Като изключим една-две показни акции, са по-известни с изнасилвания на малолетни и непълнолетни, стрелби из заведения, пиянства, катастрофи, убийства и битови инциденти. А да и химн на Веско Маринов....
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 30 ное 2010 22:17

Много знаете..."дебилчета", "малоумници" това и онова.Не казвам ,че в доста от случайте не са виновни феновете, но куките са много долно племе(естествено и при тях има изключения)! В някое село като отидеш и те посерат от бой щото нямат кво да прават, да си разнообразат ежедневието един вид.. В Благоевград,Ловеч,САНДАСКИ.. абсолютни олигофрени! Защо няма проблеми при гостуванията на Лаута Арми в последните години? Защото пътуват заедно с автобусите и десетина полицаи от Пловдив,които са в тази среда от 20 години и не стават недоразумения, защото чичко полицай си е сложил очилата и всички за него са престъпници и боклуци, кой знае кви са може би като се приберат и децата си бият.Не ми се правете на много умни и запознати..да ги бият да ги трепат ами ако е твоето дете там,невинното ти дете отишло да гледа мач на любимия си отбор в друг град.. А ? Винаги може да има контрол и разбирателвсто,но това не става като седнат всички да седалчиците и пляскат като на опера, става и по-нормален начин ! Не хулете преди да сте запознати.. Ще завърша с един лозунг на Сектор Б ,подкрепен и от феновете на Локо Пловдив :"Страстта не е престъпление!'
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 30 ное 2010 22:17

Много знаете..."дебилчета", "малоумници" това и онова.Не казвам ,че в доста от случайте не са виновни феновете, но куките са много долно племе(естествено и при тях има изключения)! В някое село като отидеш и те посерат от бой щото нямат кво да прават, да си разнообразат ежедневието един вид.. В Благоевград,Ловеч,САНДАСКИ.. абсолютни олигофрени! Защо няма проблеми при гостуванията на Лаута Арми в последните години? Защото пътуват заедно с автобусите и десетина полицаи от Пловдив,които са в тази среда от 20 години и не стават недоразумения, защото чичко полицай си е сложил очилата и всички за него са престъпници и боклуци, кой знае кви са може би като се приберат и децата си бият.Не ми се правете на много умни и запознати..да ги бият да ги трепат ами ако е твоето дете там,невинното ти дете отишло да гледа мач на любимия си отбор в друг град.. А ? Винаги може да има контрол и разбирателвсто,но това не става като седнат всички да седалчиците и пляскат като на опера, става и по-нормален начин ! Не хулете преди да сте запознати.. Ще завърша с един лозунг на Сектор Б ,подкрепен и от феновете на Локо Пловдив :"Страстта не е престъпление!'
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 ное 2010 22:22

Абе моралисти -аре стига сте писали глупости!!! :evil: :evil: :evil: Тия ушаци последните месеци нещо много на серизоно го взеха!!За една факла да арестуваш и съдиш човек!!?? :evil: :evil: :evil: На мача с Академик имаме задържан за хвърлена към терена бутилка-айде стига-да не сме на театър!! :evil: :evil: ACAB!!!
Изображение

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 30 ное 2010 22:27

cska_90 написа:Абе моралисти -аре стига сте писали глупости!!! :evil: :evil: :evil: Тия ушаци последните месеци нещо много на серизоно го взеха!!За една факла да арестуваш и съдиш човек!!?? :evil: :evil: :evil: На мача с Академик имаме задържан за хвърлена към терена бутилка-айде стига-да не сме на театър!! :evil: :evil: ACAB!!!

Бутилка :shock: Ти у кой век си мойто момче ? Гледкаш ли футбол по телевизията ? Как в Англия и Германия не мятат ? Или те са на "театър" ? Точно тези малоумни изпълнения изгониха голяма част от хората по стадионите :!:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 ное 2010 22:30

JohnnieWalker написа:
cska_90 написа:Абе моралисти -аре стига сте писали глупости!!! :evil: Тия ушаци последните месеци нещо много на серизоно го взеха!!За една факла да арестуваш и съдиш човек!!?? : На мача с Академик имаме задържан за хвърлена към терена бутилка-айде стига-да не сме на театър!! :evil: :evi

Бутилка :shock: Ти у кой век си мойто момче ? Гледкаш ли футбол по телевизията ? Как в Англия и Германия не мятат ? Или те са на "театър" ? Точно тези малоумни изпълнения изгониха голяма част от хората по стадионите :!:

:lol: :lol: :lol: :lol: Ходете в операта бе-там няма такива наркомани и пропаднала младеж!! :lol: :lol:
И кво ме интересуват англичаните??
Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 ное 2010 22:31

slavia_forever написа:
MORSKI написа:Тук съм съгласен, аз съм за задържане, съдене по бързата процедура, солени глоби и лишаване от посещаване на мачове за определен период.

Я кажи на кой стадион има система за фейсконтрол, която да каже това лице има забрана да посещава футболни мачове и ако фена "Х" на ЦСКА който е със забрана да посети мач, как ще бъде спрян да влезе на стадиона на Славия?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Свободна зона”