Дали може добър футболист да играе повече от 1 сезон в ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Дали може добър футболист да играе повече от 1 сезон в ЦСКА?

Мнениеот mertezaker » 16 ное 2010 11:00

защо на 16 Ное 2010 09:57
Вчера Мирчо от Вършец е казал, че ще търси отбор в Русия, готов да даде €1 000 000 за Маркиньос. Момчето направи 5 добри мача и Титаните се забързаха да му вземат парите. Както направиха миналата година с Иван Стоянов.

Маркиньос има 3-4 сезона за ЦСКА, публиката го освиркваше всеки мач, така че той достигна максимума си в България и трябва да бъде продаден, НО да му се намери качествен заместник

Vlado Marinov
Контакти:

Мнениеот Vlado Marinov » 16 ное 2010 11:21

gamencerista написа:rhaegar ти да не си очаквал Гранден да играе 3 години в БГ.
Футболисти като него, Сержиньо и т.н. идват просто да им се чуе името по Европа че играят. Вие продавате Маркиньос, Минев, МБоли се маха, ние махаме Грийн, Дембеле. И да се надяваме да дойда други позабравени футболисти. Да направят 5-6 мача. Да ги чуят по Европа и така .....

Няма кой СЕБЕУВАЖАВАЩ се футболист да остане да играе по стадиони като в Мездра, Монтана и т.н.

+1 точно и ясно, макар че не знам за Грийн и Дембеле дали ще ги продадат, но целта им идвайки тук е точно такава. Помните ли един Филип Кайе от Литекс, той беше отличен стопер, но остана около година... въобще в България играха доста добри французи, но само Нифлор и Барт се задържаха- сега М'Боли и Гарра са най-актуалните, Дерек Асамоа е продаден, чакаме да видим какво ще стане с Жо и Маркиньос.
Аз лично се надявам да остане Маркиньос, но това може да доведе до разочарование и спад във формата- при него обикновено много силна есен с много слаба пролет- вече три години... дано този път не стане така!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 16 ное 2010 11:36

Нека го продават и да купят Мболи. Макар, че съм против Костадинов сега съм съгласен с него. Ако трябва това да ни е единствения трансфер, но да дойде. Мисля, че ще се намери кой да замести Маркиньос. Ако трябва да дръпнат някое момче от школата.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 ное 2010 12:49

Маркиньос мисля че е 4-ти сезон в ЦСКА и досега доста пъти е проблясвал за малко след което трагична игра от него . Мисля че в момента няма по-добър ход от това да бъде продаден , просто сега цената ще е максимална с оглед на добрата му форма . Много важно е обаче парите получени за него да останат в клуба . За позицията на Маркиньос в момента имаме изпълнители тъй като според мен той играе нападател със свободни функции по цялата атака , той не е плеймейкър това въобще не го може и го доказва от доста време пресни примери мачовете с Порто и Рапид в София където погуби всички свестни опити за атака които минаха през него . Платини и Нелсън са готови заместници на позицията на Маркиньос , и 2-та няма да имат проблем да се справят , вярно е че никой не може да бие фаулове като Маркиньос и това ще е единствената дупка която ще се получи .
Шеридън и Делев се редуват като централни нападатели в зависиност от противниците !!!

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 16 ное 2010 12:50

stannn написа:Нека го продават и да купят Мболи. Макар, че съм против Костадинов сега съм съгласен с него. Ако трябва това да ни е единствения трансфер, но да дойде. Мисля, че ще се намери кой да замести Маркиньос. Ако трябва да дръпнат някое момче от школата.

Томи Костадинов като се реабилитира, ще бъде перфектен заместник на Маркос.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 16 ное 2010 13:36

Pichichi написа:Маркиньос мисля че е 4-ти сезон в ЦСКА и досега доста пъти е проблясвал за малко след което трагична игра от него . Мисля че в момента няма по-добър ход от това да бъде продаден , просто сега цената ще е максимална с оглед на добрата му форма . Много важно е обаче парите получени за него да останат в клуба . За позицията на Маркиньос в момента имаме изпълнители тъй като според мен той играе нападател със свободни функции по цялата атака , той не е плеймейкър това въобще не го може и го доказва от доста време пресни примери мачовете с Порто и Рапид в София където погуби всички свестни опити за атака които минаха през него . Платини и Нелсън са готови заместници на позицията на Маркиньос , и 2-та няма да имат проблем да се справят , вярно е че никой не може да бие фаулове като Маркиньос и това ще е единствената дупка която ще се получи .
Шеридън и Делев се редуват като централни нападатели в зависиност от противниците !!!
едиствено Радоканов го сложи на правилната му позиция пред двамата опорни халфа при дочев,гйоре ,зафиров го пускаха опорен халф а там се губи 80% от силата му
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 16 ное 2010 13:55

Не може! Нито в ЦСКА нито в който и да е БГ отбор! Издръжката идва от трансфери ,няма начин да си позволят лукса играч който е блеснал да не бъде продаден веднага! Оставят ли го , или ще му падне формата, или ще се контузи и хаиде трътлестия собственик вътре! Докато не се промени нещо и Левски и ЦСКА и вс отбори ще са жалки в Европа и ще ги бият където ги хванат!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 16 ное 2010 16:55

Как , като се привличат все имена който не са помирисвали терен от поне 1,2 години като сегашните ?! А и силен футболист е този за когото си платил сума а не свободен агент изгонен от всякъде.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 16 ное 2010 20:01

Въпроса ми е по принцип, Марко беше само повод да пусна темата, той се задържа доста време и ако се намери някой да даде 1 милион евро, е ясно, че ще е добра сделка и предложението може да не се повтори :mrgreen: . Ама как да се направи отбор, ако всеки футболист, показал някакви качества, се продава на секундата, докато има интерес към него. Ясно е, че никой не изгаря от желание да играе в България, обаче след като е стигнал до тук, ще се навие и на по-дългосрочен договор, с една сериозна цифра за освобождаване, така че или да остане, да се обиграе и да даде нещо на отбора, или да му вземеш добри пари. Тия идиотски импровизирани препродажби, които правим, обезсмислят непрекъснато работата в предишния сезон. Как да стане отбор, като всяка година, даже всеки сезон, има двуцифрено число нови и, съответно, толкова продадени или освободени. В Литекс никога не е имало такова текучество, и в Левски по времето на Сираков не беше така, а имаше добри футболисти, вкл. чужденци, значи може. Просто да има някаква система - като ще продаваш някого, намираш му заместник, изчакваш го малко, да се аклиматизира и да покаже, че става (а още по-добре е да си го имаш в отбора по принцип) и тогава, а не да гледаш клипчета на разни хора в Ю Тюб, да говориш с други по телефона и всеки ден да си на различен акъл. Хубаво е поне, че Батков не е тръгнал да отмъщава за Казанската афера, че май ще му е още по-лесно :lol: . Дано не чете форума.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 17 ное 2010 16:55

Трудно в България отборите могат да задържат добрите си играчи. Дали Титан или Батков няма значение суми като 500000 и 1 милион евро не са за изпускане, особенно по-време на криза. Въпроса е да не си даваме футболистите за без пари, защото тогава всички страдат. Лошото е, че щом отборите са готови да продават веднага, то след още една-две години съвсем няма да има публика. Ето сега левскарите ходят на мач да гледат Дембеле и Грийн, но ако ги няма, колко човека ще дойдат да подкрепят Иса и Огнянов, много, много по-малко. В ЦСКА се радвахме на Гранден, замина си, сега Маркиньос бележи всеки мач, но искат да го продават. Заради кой футболист да се напълни Армията, ясно е, че не заради италианските ментета и ирландското уплашено дете. Всеки иска да гледа хубав футбол и победи в Европа, но без играчи с качества не става. Взимаме чужденци, защото от школите не идва нищо свестно.

Върни се в “ЦСКА”