14.11,14:00-Черно Море(Варна) - Миньор(Пк)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Modernator

Re: 14.11,14:00-Черно Море(Варна) - Миньор(Пк)

Мнениеот Modernator » 14 ное 2010 19:08

Хареса ми хъса и борбеността на отбора.Сашо бека има промяна,такава не усетих в Дяков обаче.Добре,че не го натиснаха повече.Този Дани Г беше най-слабия на терена.Тотално неадекватно е това момченце.Преди поне във Варна играеше,вече и тук е същия смешник като навън-провали чисти голови атаки,оставяше се да му отнемат топката лесно...с една дума-най-слабия ни на терена.Имам и критика към Румен Николов,въпреки гола.Румен направи една страшна глупост при корнер пред нашата врата...момче,в такава ситуация се чисти,с гръб към полето,той тръгва да се наглася за спринт,добре,че чакала отзад беше с удар готов за изтрепе чайките в небето.Но тактически Румен беше много зле.Десния фланг очевидно му е по-слабия,въпреки силния десен крак.Стила му е да влиза към полето,просто Румен не е крило,а нападател...и като е в дясно,като тръгне навътре се озовава със слабия си ляв крак,кофти при положение,че е страшно бърз,срещу Локо беше отляво и направо ги потроши.Много силно първо полувреме на Дани Димов,който започва да играе както трябва,поема топката и с голяма крачка нахлува в противниковото поле,печели терен и така....Сашо Шерифа беше безупречен.Най-добрия обаче беше Ратников!Това момче ги разпиля.Тънки пасове,двойни подавания,просто имахме игра!Имаше игра,защото там беше Ратников,който има фантазия и винаги може да измисли нещо.Голът му беше красив,но и показен!Защо?От това положение рендетата като Божилов ще изцепят селски боц и ако влезе-влезе,ако не-ще разсмеем хората...Ратника пое,филигранно копване на топката и гол...гол с мисъл!С идея,с нещо в главата както се вика...напомни ми на онзи гол на Кривия срещу Литекс,когато копна топката над вратаря им...просто идеята беше същата,имаше мисъл,не селско боцане и каквото стане.Ратников е нашия човек!Смяната му с Гравесена и с халфове докрая Гравесен-Станислав и Димов пред тях пък показа,че и Димов може да играе по-напред.Изобщо тази подредба - Станислав-Димов и пред тях Ратников за мене беше много добра.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 14 ное 2010 19:31

Хубавите неща от мача според мен:
- Победата;
- Добре подбран състав (особено местата на Адемар и Станислав Стоянов);
- Класата, която внасят Шерифа и Пиргов;

Лошите:
- Недоброто изназяне на топката от нашето поле. При по силен натиск, ще се огънем лесно;
- Прекалено много играем по въздух. Малко повече къси пасове по терена съчетано с повече движение на халфовете, ще се отрази добре;

Като цяло, все още мисля че ще берем доста ядове с Берое и Монтана. Дано се лъжа :shock:

Извън терена: неадекватността на агитката на Миньор. Ето заради такива изпълнения стадионите не се пълнят и хората имат ниско мнение за футболните фенове.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 14 ное 2010 19:47

Кролик написа:Хубавите неща от мача според мен:
- Победата;

Лошите:
- Недоброто изназяне на топката от нашето поле. При по силен натиск, ще се огънем лесно;
- Прекалено много играем по въздух. Малко повече къси пасове по терена съчетано с повече движение на халфовете, ще се отрази добре;

Като цяло, все още мисля че ще берем доста ядове с Берое и Монтана. Дано се лъжа :shock:

Извън терена: неадекватността на агитката на Миньор. Ето заради такива изпълнения стадионите не се пълнят и хората имат ниско мнение за футболните фенове.

По точно е да се каже неадекватността на организацията на охраната на стадиона. Феновете са си фенове,може да се псуват,обиждат и т.н. И защо да са виновни само феновете на Миньор,тези на Черно Море какво правят до тях и кой е виновен за това да са на такова разстояние един от друг,не е ли организатора на срещата? Примерно в Перник няма как да бъдат оставени феновете на Миньор да стигнат до гостуващите,както е и по другите стадиони,поне аз подобно нещо до сега не съм виждал.

ZELENA_DOMINACIQ
Контакти:

Мнениеот ZELENA_DOMINACIQ » 14 ное 2010 19:59

Според мен схемата ни отново бе безумна. Центърът бе пълен с рушащи халфове (изключвам Ратников), а накрая излезе и Ратников за сметка на особено деструктивния Петков. Но такава ни е играта целия полусезон - абсолютно деструктивна. Затрудняваме силните отбори, защото срещу тях сме надъхани, но не ми се мисли каква мъка се задаваше днес, ако вратарят на Миньор не беше направил тази глупост. Светъл лъч според мен са Ратников и Румбата - умеят да създават, да изненадат, нестандартни и бързи са. Не знам защо Румбата не е титуляр за сметка на Дани Г, който определено вече не му се играе при нас. Жал ми е за Дани Димов - формата му пада много рязко. Дано не се е самозабравил. Ако бях на негово място - по два часа след тренировка щях да тренирам пасове - много ги бърка. Изчисти ли паса и вдигне ли глава като топката е в него (а не да рита безцелно напред) - ще прогресира още повече. Неприятно ми е да го кажа, защото не харесвам Левски, но засега съвсем логично Гаджев му зае мястото в национала.
Успех в Стара Загора!

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 14 ное 2010 20:02

зеления написа:petrof на 11 Ное 2010 15:40
Непредвидим мач - 1Х2. Многократно съм казвал, че мястото на което се намира Миньор в момента въобще не отговаря на потенциала на футболистите с които разполагаме. Имаме достатъчно класни играчи, които е крайно време да се развихрят. Ще бъде много оспорвана битка, в която и спортния шанс ще бъде от голямо значение.

Мнение от зеления на 11 Ное 2010 16:22
Какъв троен мач, бе? 3:0 за моряците и толкова.

petrof на 11 Ное 2010 16:57
Ха-ха 3:0... Уж сериозен форум, пък тука е пълно с шегаджии :lol: Айде малко по кротко с изхвърлянията...

ПетроФ, форума на Черно море е наистина сериозен!
Един приятелски съвет: Ако решиш да играеш някакво тото свързано с футбола - не го прави. ;)

Ха-ха пич ти верно позна резултата, макар че съм сигурен, че и ти не си вярваше... Ще признаеш обаче, че сами се бихме. С нищо не сте ни надиграли. Невероятно нелепи, смешни грешки от наша страна. Ако вратаря ни не ви беше подарил първия гол не виждам как щяхте да вкарате. Не се заблуждавайте, че играхте нещо...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 14 ное 2010 20:12

Ратников и Румен трябва да почват титуляри в последните 2 мача..На Станислав Стоянов може да се разчита още..мисля че може да бием Берое и да отстраним Монтана..
Общо взето както казахте Миньор сами се биха.. почти без креативност в атака изключваме разбира се 2-рия гол..Божилов не се отличава с нищо,а крилата ни ги нямаше никакви общо взето сме зле в атака въпреки 3те гола..

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 ное 2010 20:41

v.r.s. написа:
- Победата;

Лошите:

По точно е да се каже неадекватността на организацията на охраната на стадиона. Феновете са си фенове,може да се псуват,обиждат и т.н. И защо да са виновни само феновете на Миньор,тези на Черно Море какво правят до тях и кой е виновен за това да са на такова разстояние един от друг,не е ли организатора на срещата? Примерно в Перник няма как да бъдат оставени феновете на Миньор да стигнат до гостуващите,както е и по другите стадиони,поне аз подобно нещо до сега не съм виждал.

разстояниет до вас е достатъчно голямо, но вашите фенове бяха недаекватни,.. Бива ли цяла България да е пропищяла от вас.
Петров, вие бяхте по-зле и от нас.... 3:0 беше на-млакото с което се отъвахрте...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 14 ное 2010 20:44

v.r.s. написа:
- Победата;

Лошите:

Признавам не успях да отида на стадиона, но до колкото разбрах гостуващата агитка не е искала да върне една топка. Домакина на Моряците е влязъл и те са му налетели ... това имам предвид. Нямам нищо против отбора ви, но сцената беше грозна.
Охраната беше неадекватна, съгласен съм с теб !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 14 ное 2010 20:52

Стига бе MORSKI... 3:0 било най-малкото с което сме се отървали... Вкарахте наистина смешни голове. Айде втория горе-долу бива, ама първия и третия си бяха такива подаръци, че няма на къде... Сами сме си виновни за загубата и трябва да си направим изводите, но да говориш, че сме се отървали с малко или че с нещо сте ни надиграли е нелепо. Равностоен мач с комична игра на Миньор в защита.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 ное 2010 20:57

petrof написа:Стига бе MORSKI... 3:0 било най-малкото с което сме се отървали... Вкарахте наистина смешни голове. Айде втория горе-долу бива, ама първия и третия си бяха такива подаръци, че няма на къде... Сами сме си виновни за загубата и трябва да си направим изводите, но да говориш, че сме се отървали с малко или че с нещо сте ни надиграли е нелепо. Равностоен мач с комична игра на Миньор в защита.

аз не отричам, че 1 и -3 я бяха подаръци, но втория не беше, а и имахме сумати полжоения... Като цяло конторлирахме мача... Вие също имахте атаки, но след 3:0..... А и вие сте си виновни за грешките не ние ;) Мисля, че ви надиграхме, че и ние бяхме слаби е факт, но имахме повече положения от вас!

Върни се в “Черно море”