Гения Алекс!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Гения Алекс!!!

Мнениеот MORSKI » 13 мар 2009 22:14

:lol: Понамали самочувствието!!!!Ако бяхме нормална държава такъв антиотбор като Левски отдавна да е в "Б" :lol: Вместо да се срамуваш,че с какви ли не средства всяка година ви бутат до титла,а накрая ставате за посмешище в ЕКТ,ти си тръгнал да се заяждаш с един от малкото качествени и доказали се в последно време отброи,какъвто е нашият.....Леле мамо,колко мъка има по този свят!!!!И внимавай с епитетите и езика,че ще ядеш бана,до колкото знам имаш 2 акаунта и си предупреден :!: Така,че внимавай с изказа си :!:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 13 мар 2009 22:29

Алекс дали ще ми даде фланелката на Черно море с която играе за спомен, ако му я поискам в неделя, защото ще отскоча до мача ( без това ми е на една улица разстояние 8-) ). :?
Морски ти човек си написал уникални глупости в коментара си, знам че си ядосан на левскара, ама не трябва да реагираш така първосигнално, защото пишеш някакви простотии. :D
NON MOLLARE MAI

blue bear

Мнениеот blue bear » 13 мар 2009 22:31

Значи Горски нищо не знаеш! Имам достьп до 4 компютьра,мога да пиша откьдето си искам! Предупреждение нямам ,нама за какво! Не че ми дреме обаче! Да си гледал скоро колко човека влизат вьв форума! А колко от тях знаят бьлгарски? А колко то тях мислят като теб ,че Левски могат да изпаднат? Абе не ме разсмивай!
Последна промяна от blue bear на 14 мар 2009 07:48, променено общо 1 път.

blue lagon

Мнениеот blue lagon » 13 мар 2009 22:37

Aбе стига се плашихте като гларуси. Морскич какво си се разпищовил! Много важно кой какво предупреждение има. Ти да не си от КГБ! А за Левски, цял живот да тичате вьв Варна,не можете да ги стигнете! Ама като ви шибнат Вихрен и ще си седнете на задниците! А за тези с предупрежденията не си заслужава да се говори въобще!

blue bear

Мнениеот blue bear » 13 мар 2009 22:44

Аха,добре си осведомен,имаше нещо в пощата ми! Само че не беше от гаджето ми и изобщо не го четох! А ти се си изявявай като кука,това може и да ти се отдава,от футбол не разбираш! Хайде лека нощ,че този форум заприлича на комунистическа вечеринка! Има посещение,ако има безплатни кюфтета!

blue lagon

Мнениеот blue lagon » 13 мар 2009 22:46

Лека и от мен братле. И само Левски оле!!! :lol:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 13 мар 2009 22:58

blue bear написа:Аха,добре си осведомен,имаше нещо в пощата ми! Само че не беше от гаджето ми и изобщо не го четох! А ти се си изявявай като кука,това може и да ти се отдава,от футбол не разбираш! Хайде лека нощ,че този форум заприлича на комунистическа вечеринка! Има посещение,ако има безплатни кюфтета!

:D Аз имам две, пише някакво ниво на предупреждение [2], ама не знам кво значи това. Колко предупреждения може да събереш ? :D Нека органите на форума да пояснат ! 8-)
NON MOLLARE MAI

blue bear

Мнениеот blue bear » 13 мар 2009 23:04

Значи незнам колко предупреждения можеш да имаш,ама знам че могат да те баннат за нищо! Една обидна дума не сьм употребил ,никой не сьм обидил и пак ме предупреждават! Ама да не ти пука! Случайно влязох вьв форума на Ц7ка, да ме прощава Господ за греха, и там ако знаеш какви ги дрьнкат високо интелигентните фенове на _ _ _ _ ? Ама там аршина е друг! Ако те баннат знаеш какво да правиш нали? Хайде лека,да не нараним Морския с нещо!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 мар 2009 00:43

Спри да пишеш,ако ще и 44 компютъра да имаш,че сам се излагаш :idea: Смешен си ми :lol:
За обиди са те предупредили да те светна :!: И не 1,а 2 бана са ти малко,не са много модераторите,които са като мен и ще ти търпят просташкото, заядливо поведение....Но и аз няма да издържа дълго.Седем на Два,казах каквото мислех,това не е само мое мнение,споделят го почти всички фенове на други отбори ;) Има си и факти(както казва Форевъра :lol: ),които си го доказват,тоест това не са глупости,а е истината.
Разбирам това,че не искаш да го признаеш не е лесно,но е факт ;)
А и за тези,които не са разбрали blue bear и blue lagоn, са един и същи човек,поне да беше сменил блуто отпреде :P
Иначе седем на два,като глупости бих отъждествил безумиците,които изказа лагуната(бира,или там каквото още е :lol: ) по адрес на Черно Море,прочети му безумиците и ще ти стане ясно ;)

blue bear

Мнениеот blue bear » 14 мар 2009 07:35

Аз ли се излагам бе морски? Аз ли се заяждам? Аз ли написах че Левски е анти- отбор/разделено се пише приятелю/ Защо мислиш.че като си модератор и можеш да обиждаш любимия на милиони бьлгари отбор? А мен плашиш ли ме с тези предупреждения и банове? Защо не пробваш по стила на писане да разграничаваш хората! Не ме плаши ако обичаш,не затова си там! А ако няма интрижка вьв форума,няма да има и форум! Не виждате ли колко е мальк интереса! Не смятам да влизам в полемики с теб повече! Няма с какво да ме провокираш! Кьсмет и интелект ти желая! П.П. Предупреждението беше едно,не че има значение обаче!
Последна промяна от blue bear на 14 мар 2009 07:49, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Черно море”