Класация на най-силните първенства в света за десетилетието

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Вижте класация на най-силните първенства в света за десетиле

Мнениеот kokic1986 » 09 ное 2010 19:50

За мен италиянското и немското първенства са най-интересни ;)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 09 ное 2010 19:52

durex написа:Еми то по тая логика и Италиянското трябва да е пред Английското,защото за тия 10 години италианските отбори имат 4 финала от които 3 спечелени,да не говорим,че единия финал беше италиански ;)

Еми това са единствените тунири в които може да се сравняват силите на отбори от различни държави. И е нормално, тези които са по-успешни в самите турнири те да заемат челните места. Но друг е въпроса на какво се базира точкуването
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 09 ное 2010 19:53

kokic1986 написа:За мен италиянското и немското първенства са най-интересни ;)

Да, но тук става въпрос за силни. Иначе съм съгласен, че Немското е доста Интересно, Италянското не го следя

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 09 ное 2010 19:54

deikata72 написа:dobre 4e angliiskoto e parvo tam ima pove4e derbita i interesni ma4ove a v ispania samo barsa i real i neko pat valensia i atletiko madrid tva e

И пак казвам, статията е за това кое е най-силно, не кое е най-интересно. Да не би Испанското тази година да е безинтересно?

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 09 ное 2010 20:03

bojkyy написа:
deikata72 написа:dobre 4e angliiskoto e parvo tam ima pove4e derbita i interesni ma4ove a v ispania samo barsa i real i neko pat valensia i atletiko madrid tva e

И пак казвам, статията е за това кое е най-силно, не кое е най-интересно. Да не би Испанското тази година да е безинтересно?

хахахахахахахахах е кое е интересното ? Кой първи ще стигне кота 100 гола или 100 точки ? Ей , като сложите тези фенски очила и няма проглеждане ! :)

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 09 ное 2010 20:16

Добре бе, хората казали най-силните първенства, а вие ми плямпате кой имал повече финали в ШЛ и кое повече му харесвало.Освен ШЛ и ЛЕ има и доста други показатели.Конкуренцията е един показател.В Англия има по 5-6 конкурента за титлата всяка година докато в Испания мога да отгатна шампиона още преди да е почнало първенството.Пък и да не съм се интересувал много-много пак имам 50% шанс да го налучкам, защото са само Реал и Барса.Това не говори добре за силата на първенството.Друг показател може да е гледаемостта.Или пък колко пари са вложени.
Между другото : Пише се ИталиАнско първенство ;)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 09 ное 2010 20:17

DmG написа:
bojkyy написа:

хахахахахахахахах е кое е интересното ? Кой първи ще стигне кота 100 гола или 100 точки ? Ей , като сложите тези фенски очила и няма проглеждане ! :)

Защо да е безинтересно, малко изненадващи резултати ли се получиха. Леванте с най-слабата защита да измъкнат точки от Реал, Еркулес да бият Барселона и Севиля. Кой очакваше Еспаньол да са в зона ШЛ? Виляреал да са на 3 точки от върха, въпреки кризата, Депортиво Ла Коруня на пред последно място. В Англия Челси бие всичко наред. И не ми давай за пример победата на Ливерпул, Челси бяха с доста резерви

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 09 ное 2010 20:21

Kotzata написа:Добре бе, хората казали най-силните първенства, а вие ми плямпате кой имал повече финали в ШЛ и кое повече му харесвало.Освен ШЛ и ЛЕ има и доста други показатели.Конкуренцията е един показател.В Англия има по 5-6 конкурента за титлата всяка година докато в Испания мога да отгатна шампиона още преди да е почнало първенството.Пък и да не съм се интересувал много-много пак имам 50% шанс да го налучкам, защото са само Реал и Барса.Това не говори добре за силата на първенството.Друг показател може да е гледаемостта.Или пък колко пари са вложени.
Между другото : Пише се ИталиАнско първенство ;)

Силата на първенството, се определя според участниците в него. Единствените турнири в които можем да сравним тези отбори са ШЛ и Лига Европа(каято беше спечелена от Испански отбор срещу Английски). А най-добре представилите се държави са Испания и Италия. Или според теб, щом в Българското първенство, нещата са толкова завързани в момента, е по-силно от Испанското, защото разбираш ли имало само 2 отбора?

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 09 ное 2010 20:35

bojkyy написа:

хахахах Първо , така почна и миналата година , но накрая знаем как завърши :)
Второ , класацията е направена според - мачове , победи , голове във съответните турнири . Сигурно дават повече точки , за финал и титла , но важът и отделните мачове . От Англия 4 отбора са взимали повече победи от Испанските и др. !
Трето , РЕАЛНО ПОГЛЕДНАТО английското е най- интересно , лесните мачове са минимум , но въпреки това с 3 грешки можеш да не станеш шампион . Докато при немското е равностойно , но там както Байерн е показвал много пъти , може да си губят много и пак да са шампиони . Испанското е борба между два отбора , преди се появи някой и станат три , НО скоро няма да го има този трети отбор . Италианското е що годе равностойно , но не мисля , че се е избавило от корупцията .

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 09 ное 2010 20:37

Челси толкова много трудни мачове имаше през сезона, че нямам думи просто

Върни се в “Футбол - Свят”