Домакина се връща в Ботев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Домакина се връща в Ботев?
Ръководството ще прецени кой да се върне и кой не, но аз знам едно, че само с млади не може да се играе и не е сериозно, затова да се направи една хубава сплав от опитни и млади футболисти и да мачкаме. Младите, за да израстнат трябва да има опитни футболисти до тях.
- bai Momchil
- Контакти:
Айде да не забравяме, че тия бившите дето са играли по времето на селяка не са играли в един отбор!!! Така че ако върнем най-доброто от това време, спокойно влизаме в 6-цата на А група.
Не ставал за Черно море, за какво ни е? Луди ли сте с това изказване?! Забравяте в коя дивизия играем и щом не става за отбор-средняк 2 дивизии над нас значи не става за нас?! И то точно на поста, на който имаме най-малко заместници (след вратарския пост де, щом Стоичков се е махнал) - ако накажат Байрев/Рахов и оставаме с Васко отзад (виждаме как всеки мач като влезе се утрояват опастностите - и пред нашата врата, и за противниковите играчи
), или да се правят експерименти тип Учиков централен защитник. Ако е съгласен да е резерва - твърдо ЗА Домакинов да се върне, но против да е титуляр на мястото на Байрев, или още повече - Рахов.
Армандо е на 31-32 (не ми се рови точно да му видя възрастта, преди месец някъде го гледах на колко е) - спокойно може да изкара на топниво до влизането ни в А група, че и няколко сезона там, ако е в добра форма. И на мен ми се ще да се погледне вратарчето на Чавдар ако му се разсъхнат нещата с Юнайтед, или това на ЦСКА ако пък него не одобрят в Атлетико Мадрид (дай боже и двамата да ги вземат!), но Армандо си е Армандо
Армандо е на 31-32 (не ми се рови точно да му видя възрастта, преди месец някъде го гледах на колко е) - спокойно може да изкара на топниво до влизането ни в А група, че и няколко сезона там, ако е в добра форма. И на мен ми се ще да се погледне вратарчето на Чавдар ако му се разсъхнат нещата с Юнайтед, или това на ЦСКА ако пък него не одобрят в Атлетико Мадрид (дай боже и двамата да ги вземат!), но Армандо си е Армандо
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
-
sitnev1912
- Контакти:
Аз съм за младите лъвчета
Ванко_Ултраса написа:
Живи-умрели утре без купата нямаме право да се връщаме! КУПАТА ИЛИ СМЪРТ!
Живи-умрели утре без купата нямаме право да се връщаме! КУПАТА ИЛИ СМЪРТ!
В момента имаме Байрев, Рахов и Васко. Някой може ли да коже колко добре играе Домакинов в момента? Според мен и в каквато и форма да е в момента със сигурност ще е по-добре от Васко. Не забравяйте и колко години играе вече в "А" група. Не е възрастен, има опит, от думите му разбирам, че има желание да играе за Ботев. Остава Бакалов да прецини.
Малко прекаляваме с това за младите момчета. 70% от играта на тези млади надежди се дължи на ... агитката ни. Никой не трябва да е абониран за жълтата фанелка, а да се бори и доказва за нея на всяка тренировка и по времето на всяка минута играещ на терена. Последното трябва да важи и за 16 годишните и за 36 годишните.
Малко прекаляваме с това за младите момчета. 70% от играта на тези млади надежди се дължи на ... агитката ни. Никой не трябва да е абониран за жълтата фанелка, а да се бори и доказва за нея на всяка тренировка и по времето на всяка минута играещ на терена. Последното трябва да важи и за 16 годишните и за 36 годишните.
105 години / 4 поколения ботевисти!
Aз подкрепям Илиян - не следва да се абсолютизира нищо, в това число младите играчи... без някои от по-опитните едва ли щяхме да сме на това ниво. И аз много се кефя на Рахов, Байреви, Илиян Христов, но опитът е безценен, особено в задаващата се по-горна дивизия. Така че няма лошо Домакинов да се върне и да се бори за място, конкуренцията е истината във футбола!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
bulgaro написа:@карлито ,
брат, уважавам мненията ти, ти си един от малкото невъздухари тук, на когото всяка приказка му е на място.
В конкретния случай обаче не съм съгласен с теб!
Не виждам с кво ще ни помогне Домакинов.
Вярно, сърце, дробове, бъбреци, карантии..., всичко му е жълто-черно и кво? И за мен важи същото, горе - долу съм на неговия ръст, само годините ми са с декада близо отгоре, ама не се напъвам да се връщам в Ботев![]()
Нека да се даде шанс на млади момчета. Домакинов не става за ЧМ, вие го искате в Ботевза кво ни е, освен да влиза резерва вместо другото недоразумение - Стълба, който също не ми е ясно, за какво го държим, но това е друга срамна тема...
Сега чета, че и Армандо щял да идва, за какво, да си изпее лебедовата песен може би???
Вместо да се търси млад и перспективен вратар, на когото можем да разчитаме в уж светлото бъдеще, което ни чертаят, ние взимаме едно момче, което още след като едва не остана инвалид трябваше да спре с футбола
Имам в предвид че ще ни свърши работа по пътя ни към А група.Не казвам че е перфектния централен защитник но има още много време до завръщането ни в елита.Ако евентуално Домакина се върне това не означава че треньорското ръководство няма да се оглежда и за други такива. Лично на мен много ми хареса играта на централния защитник на Марица №6-висок,строен,чете играта.Има и нещо друго,жълто-черната фанелка.Примерите са много но сега се сещам за Тошко Симеонов,Величков-Крауч......какви мачове играха за нас и какво са сега .Колкото до Армандо съм абсолютно съгласен с теб,като неговата помощ в най-добрия случай е да е резерва в тези оставащи 4 мача ако Илийката се контузи
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
- Alternative
- Контакти:
bulgaro написа:@карлито ,
брат, уважавам мненията ти, ти си един от малкото невъздухари тук, на когото всяка приказка му е на място.
Ама,хайде по-леко с епитетите "невъздухарю."

- rump_shaker
- Контакти:
slash1912 написа:Ами то както е тръгнало,целия отбор на селяка взе да се събира при нас!Кой го изгонили отнякъде,кой не играел редовно в отбора си,кой му домъчняло за Пловдив...То хубаво,ама къде отиват тогава младите и перспективни играчи,които ще обиграваме за А група?Тези са си изпяли песента вече,за какво са ни?!
Приятел не се прави така. Младите играчи се обиграват край опитните. Никога не се пускат сами в боя. Направиш ли млад отбор рискуваш да изгориш таланта им. Примерите са набора на Дъндера. Всички бяха супер перспективни, но кво стана. Биха ги кат тъпани няколко мача в А група след завръщането и от там.... отиде коня в ряакта. Сега са убити играчи, борили се цял живот за оцеляване.
Първо няма как да искаме 11-15 млади перспективни играчи. Дори и Реал Мадрид нямат толкоз.
Втор, за да успееш да обиграеш 3-4 играча които да ги превърнеш в класа, ти трябва боеспособен опитен отбор и няколко години труд.
Трето, забравете да се щурмува А група само с младежи. Забравете да се има някаква цел в А група само с младежи. Както казах един отбор може да обиграе по 2-3 млади футболиста на сезон, и същевремнон да се бори за нещо. Няма как повече, доказаное.
И най важното е че, А група е след 2 години, най много 3. За това време няма как 11 младока да станат толкоз опитни че да са на ниво. Така, че всеки класен футболист има място в състава.

- емо73канар
- Контакти:
Булгаро,много ми е интересно лично ти кои футболисти искаш да видиш ка то нови попълнения.Ако искаш направи един списък и го посни тук,а пък аз ще видя какво мога да направя по въпроса.